Βιβλιοθήκη Σιάτιστας: Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018

Βιβλιοθήκη Σιάτιστας: Πρόσκληση Εθελοντών  για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018 » Αγαπημένα δεδομένα παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο «

Η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας «Μανούσεια» σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σας προσκαλεί να συμμετέχετε ως εθελοντές στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία που θα πραγματοποιήσει για 7η συνεχόμενη χρονιά από 20 Ιουνίου μέχρι 7 Σεπτεμβρίου 2018 με σκοπό την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας .

Με τίτλο » Αγαπημένα δεδομένα παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο «, για φέτος στη Βιβλιοθήκη ψάχνουμε, παρατηρούμε καταγράφουμε δεδομένα.

Δεδομένα που μπορεί να είναι έννοιες, αριθμοί ,σύμβολα, σχέδια, φωτογραφίες και άλλα πολλά που θα ανακαλύψουμε στα εργαστήρια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν αφηγήσεις, μουσικά, θεατρικά και εικαστικά εργαστήρια, παιχνίδια μνήμης και παρατηρητικότητας, εργαστήρια κατασκευών, κ.ά.

Αν σου αρέσει να προσφέρεις, γίνε εθελοντής στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2018.

Μπορείς να αναλάβεις τη διεξαγωγή μιας δραστηριότητας ως εμψυχωτής, ή μπορείς να υποστηρίξεις τις υπάρχουσες δράσεις με οποιοδήποτε τρόπο.

Και φέτος στο τέλος της καλοκαιρινής εκστρατείας οι εθελοντές θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών μέχρι την Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018
Υπεύθυνος καλοκαιρινής εκστρατείας 2018 Δημήτριος Λιάμας
Πλ. Τσιστοπούλου 3
τηλ.2465021261
e-mail: vivlsiatista@sch.gr


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Άλλες ειδήσεις

Άλλο σημαίνει αποεπένδυση, άλλο πώληση, άλλο ξεπούλημα και άλλο ΔΩΡΕΑΝ εκχώρηση.

Μιλήσανε για αποεπένδυση, μιλήσαμε για ΞΕπούλημα Μιλήσανε για πώληση, μιλήσαμε για ΞΕπούλημα Μιλήσανε για εύλογο τίμημα, ΜΙΛΑΜΕ για «δωρεάν εκχώρηση».

Μπαίνουν και οι αγρότες στις 120 δόσεις

Μέσω της πλατφόρμας του εξωδικαστικού μηχανισμού θα μπορούν να ρυθμίζουν από την ερχόμενη εβδομάδα τα χρέη τους και οι αγρότες,

Επιστολή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στον Πρόεδρο της ΔΕΗ ΑΕ για συμπερίληψη του «Μαρμάρου Κοζάνης» στις τεχνικές προδιαγραφές των έργων της μονάδας «Πτολεμαΐδα V»

Επιστολή στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της; ΔΕΗ Α.Ε., κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Νικόλαος

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.