• Latest
Γλυκά Νερά, εγκλημα

Βρέθηκε το ημερολόγιο της Καρολάιν: «Σκέφτομαι να φύγω, δεν μπορώ…»

19 Ιουνίου 2021
Νέες προσθήκες στο δυναμικό του Δήμου Σερβίων

Νέες προσθήκες στο δυναμικό του Δήμου Σερβίων

19 Δεκεμβρίου 2025
Η Δυτική Μακεδονία στρέφει το βλέμμα στον ουρανό: Παρουσιάστηκε το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα

Η Δυτική Μακεδονία στρέφει το βλέμμα στον ουρανό: Παρουσιάστηκε το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα

19 Δεκεμβρίου 2025
Ο Δήμος Κοζάνης στο Πρόγραμμα Μάθησης Αδελφοποίησης, στο πλαίσιο της αποστολής Κλιματικά Ουδέτερες – Έξυπνες πόλεις

Ο Δήμος Κοζάνης στο Πρόγραμμα Μάθησης Αδελφοποίησης, στο πλαίσιο της αποστολής Κλιματικά Ουδέτερες – Έξυπνες πόλεις

19 Δεκεμβρίου 2025
Μοίρασε τρόφιμα και είδη υγιεινής του Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Γρεβενών

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Γρεβενών δίπλα στους συμπολίτες μας, με πράξεις αλληλεγγύης ενόψει των εορτών

19 Δεκεμβρίου 2025
Αδράνεια καταλογίζει στην Περιφερειακή Αρχή ο Γιώργος Κασαπίδης

Κασαπίδης: Υπονόμευση της Δημοκρατικής Λειτουργίας και του Κύρους του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας από τον Περιφερειάρχη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

19 Δεκεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Ο δίκαιος αγώνας των αγροτών για την επιβίωση του πρωτογενούς τομέα, έχει ως σύμμαχο όλη την κοινωνία»

Στολισμός χριστουγεννιάτικων δέντρων μουσείων ΕΦΑ Κοζάνης

19 Δεκεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Ο δίκαιος αγώνας των αγροτών για την επιβίωση του πρωτογενούς τομέα, έχει ως σύμμαχο όλη την κοινωνία»

Καλλιόπη Βέττα: «Ο δίκαιος αγώνας των αγροτών για την επιβίωση του πρωτογενούς τομέα, έχει ως σύμμαχο όλη την κοινωνία»

19 Δεκεμβρίου 2025
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Σερβίων για το 2026

19 Δεκεμβρίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Συνελήφθη 31χρονος που οδηγούσε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υπό την επήρεια οινοπνεύματος, σε περιοχή της Κοζάνης

19 Δεκεμβρίου 2025
MORE και ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Οκτώ φωτοβολταϊκοί σταθμοί συνολικής ισχύος 882,4 MW στη Μακεδονία έλαβαν οριστική προσφορά σύνδεσης με το δίκτυο

 Όμιλος ΔΕΗ: Νέα ορόσημα και ενισχυμένη διαφάνεια στην ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης

19 Δεκεμβρίου 2025
Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κοζάνης ευχαριστεί τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κοζάνης ευχαριστεί τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης

19 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Ξεκινά η υλοποίηση του έργου της Αναβάθμισης και Επαναλειτουργίας του Κολυμβητηρίου.

Δήμος Γρεβενών: Ξεκινά η υλοποίηση του έργου της Αναβάθμισης και Επαναλειτουργίας του Κολυμβητηρίου.

19 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε το ημερολόγιο της Καρολάιν: «Σκέφτομαι να φύγω, δεν μπορώ…»

sierafm by sierafm
19 Ιουνίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Γλυκά Νερά, εγκλημα
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Όλα τα μυστικά στη φόρα… Ο «εγκλωβισμός» που ένιωθε η Καρολάιν στη σχέση της με τον πιλότο βγήκε στο φως μέσα από το ημερολόγιό της.

Τσακωμοί, πίεση, κρυφές σκέψεις της νεαρής κοπέλας αποκαλύφθηκαν μέσα από τις σημειώσεις του ημερολογίου της και «έδειξαν» στους αστυνομικούς ότι η εικόνα του ευτυχισμένου ζευγαριού που παρουσίαζε ο 32χρονος πιλότος ήταν «βιτρίνα».

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό σημείωμα της αστυνομίας, η άτυχη κοπέλα διατηρούσε κρυπτογραφημένο ημερολόγιο και συνήθιζε να γράφει για τη σχέση της με τον πιλότο, πριν ακόμα αποκτήσουν μωρό.

Ωστόσο, οι περιγραφές της κοπέλας, όπως επισημαίνουν νομικοί κύκλοι, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν σε καμία περίπτωση το αποτρόπαιο έγκλημα του συζύγου της και την τραγική κατάληξή της.

Στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν περιγράφει στο ημερολόγιο της τη λαχτάρα της να αποκτήσει παιδί… μετά όμως όλα άλλαξαν! Διαβάστε:

«Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το έχω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά, θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

Σε άλλη σημείωση η νεαρή κοπέλα είχε γράψει:

«Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί λόγω των ορμονών μου, ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον». Οι καβγάδες φαίνεται πως ήταν συχνοί ανάμεσα στο ζευγάρι.

Στις 30.12.19 μετά από έναν ακόμα τσακωμό, η Καρολάιν έγραψε:

«Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο μετά αφού φάγαμε πρωινό…..τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.».

Μια μέρα μετά, στο ημερολόγιο είχε σημειώσει: «Τσακώθηκα με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

«Σήμερα είπα στον Μπάμπη ότι θέλω να φύγω από το σπίτι»

Σε άλλη σημείωση στις 3 Ιουλίου του 2020, αφού είχε γεννήσει τη μικρή Λυδία, η Καρολάιν είχε γράψει πως ήθελε να φύγει από το σπίτι: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι .Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα. Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».

Πηγή: aftodioikisi.gr

Tags: ΕΓΚΛΗΜΑ
Previous Post

Ομοσπονδία Γούνας: Έτοιμη προς χρήση η ψηφιακή εργαλειοθήκη Furmark®

Next Post

Φορολογικά bonus και επιστροφή μετρητών – Νέα κίνητρα για ηλεκτρονικές συναλλαγές

Next Post
ΚΑΡΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑ POS καρτα

Φορολογικά bonus και επιστροφή μετρητών - Νέα κίνητρα για ηλεκτρονικές συναλλαγές

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Νέες προσθήκες στο δυναμικό του Δήμου Σερβίων
  • Η Δυτική Μακεδονία στρέφει το βλέμμα στον ουρανό: Παρουσιάστηκε το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα
  • Ο Δήμος Κοζάνης στο Πρόγραμμα Μάθησης Αδελφοποίησης, στο πλαίσιο της αποστολής Κλιματικά Ουδέτερες – Έξυπνες πόλεις
  • Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Γρεβενών δίπλα στους συμπολίτες μας, με πράξεις αλληλεγγύης ενόψει των εορτών
  • Κασαπίδης: Υπονόμευση της Δημοκρατικής Λειτουργίας και του Κύρους του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας από τον Περιφερειάρχη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  2. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  3. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  4. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα casino για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr