• Latest
Νίκος  Ανδρουλάκης από Καστοριά: «Πολιτική αλλαγή και σταθερότητα μπορεί να φέρει μόνο το ΠΑΣΟΚ»

Νίκος Ανδρουλάκης από Καστοριά: «Πολιτική αλλαγή και σταθερότητα μπορεί να φέρει μόνο το ΠΑΣΟΚ»

10 Ιανουαρίου 2026
Εκδήλωση πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Τσοτυλίου διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων

Εκδήλωση πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Τσοτυλίου διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων

7 Ιουνίου 2026
Δήμος Βοΐου: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων «ΠΕΛΕΚΟΝ 2026» στη Σιάτιστα – Τιμήθηκε ο Παύλος Γερουλάνος ως απόγονος της οικογένειας Μανούση

Η ιστορία του Αρχοντικού Μανούση ως εργαλείο ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Σιάτιστας. Βίντεο ( του Λαζάρου Κώτσικα)

7 Ιουνίου 2026
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 17ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου «Γεώργιος Πράσσος»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 17ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου «Γεώργιος Πράσσος»

7 Ιουνίου 2026
Ο Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων  της Ελληνικής Αστυνομίας». Φωτογραφίες

Ο Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων  της Ελληνικής Αστυνομίας». Φωτογραφίες

7 Ιουνίου 2026
Δήμος Βοΐου: Έναρξη εργασιών επέκτασης δικτύου φυσικού αερίου στη Γαλατινή

Πώς θα εξελιχθεί η διανομή φυσικού αερίου σε Βόιο, Σέρβια, Βελβεντό και Δεσκάτη

7 Ιουνίου 2026
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Δημοσκόπηση Marc: Σταθερά πρώτη η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα – Στην 4η θέση το ΠΑΣΟΚ

7 Ιουνίου 2026
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Οσφυαλγία – Πότε χρειάζεται ο νευροχειρουργός;”

Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Οσφυαλγία – Πότε χρειάζεται ο νευροχειρουργός;”

7 Ιουνίου 2026
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διαφθοράς σε πολεοδομικές υπηρεσίες – Έξι συλλήψεις

7 Ιουνίου 2026
Δημόσιο: Παρουσιάστηκε το politis.gov.gr για την πορεία αιτήσεων -Πώς λειτουργεί

Δημόσιο: Παρουσιάστηκε το politis.gov.gr για την πορεία αιτήσεων -Πώς λειτουργεί

7 Ιουνίου 2026
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Σε κρίσιμη κατάσταση 27χρονος μετά από ηλεκτροπληξία σε ξενοδοχείο

7 Ιουνίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Χειροπέδες σε 80χρονη – Την κατήγγειλε ο 82χρονος πρώην σύζυγός της για απειλή με μαχαίρι

7 Ιουνίου 2026
νοσοκομειο

Γιατρός έπαθε εγκεφαλικό στο Νοσοκομείο

7 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκος Ανδρουλάκης από Καστοριά: «Πολιτική αλλαγή και σταθερότητα μπορεί να φέρει μόνο το ΠΑΣΟΚ»

sierafm by sierafm
10 Ιανουαρίου 2026
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Νίκος  Ανδρουλάκης από Καστοριά: «Πολιτική αλλαγή και σταθερότητα μπορεί να φέρει μόνο το ΠΑΣΟΚ»
0
SHARES
34
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην Καστοριά, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναφερόμενος στον πρωτογενή τομέα και την εγκατάλειψη της υπαίθρου σημείωσε για την ανυπαρξία κυβερνητικού στρατηγικού σχεδίου και οράματος ότι «όταν θα φύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την εξουσία και θα ρωτήσεις “τι θυμάστε από τη διακυβέρνησή του”, δύσκολα θα θυμάται κανείς κάτι».

«Αν έμπαιναν στο σπίτι σας και σας έκλεβαν, δεν θα θέλατε να μάθετε ποιος σας έκλεψε, να πληρώσει και στην καλύτερη εκδοχή να σας επιστρέψει και όσα σας έκλεψε; Αυτό ζητά σήμερα ο πρωτογενής τομέας: δικαιοσύνη. Να πληρώσουν αυτοί που οργάνωσαν το ριφιφί του ΟΠΕΚΕΠΕ» σχολίασε με φόντο τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις στο σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ως προς την πράσινη μετάβαση έφερε το παράδειγμα του δήμου Άργους Ορεστικού αλλά και των κτηρίων του πανεπιστημίου στη Φλώρινα, όπου έχουν εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά για αυτοπαραγωγή αλλά δεν παίρνουν όρους σύνδεσης. «Πράσινη μετάβαση δεν ήταν να πάρουν τις ΑΠΕ στα χέρια τους οι εγχώριοι ολιγάρχες και να είμαστε πελάτες τους και οι παραγωγοί όμηροι του υψηλού κόστους. Εδώ παίχτηκε ένα παιχνίδι από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης και το χρεώνεται ο Πρωθυπουργός. Σκάνδαλο είναι και πως έγινε η πράσινη μετάβαση αλλά και πως διανεμήθηκε ο ενεργειακός χώρος σε βάρος των παραγωγών. Πόσες ενεργειακές κοινότητες έχει η Ελλάδα και πόσες η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία; Για να καταλάβουμε τι σημαίνει ενεργειακή μετάβαση. Στην Ελλάδα, αντίθετα, μεγάλη εξάρτηση από το εισαγόμενο φυσικό αέριο χωρίς κανέναν λόγο, βίαιη απολιγνιτοποίηση και ΑΠΕ στους ισχυρούς. Αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα ενεργειακά σχέδια ενεργειακής μετάβασης που κύριο άξονα είχαν το χαμηλό κόστος παραγωγής και την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας. Γι’ αυτό χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Δεν έχουν μέτρο στη διαφθορά. Δεν έχουν μέτρο προς τους ολιγάρχες» πρόσθεσε.

«Η Νέα Δημοκρατία ελέγχει και κατευθύνει τον δημόσιο διάλογο όπου θέλει και με τους όρους που θέλει. Ακούγαμε γενικούς γραμματείς και στελέχη μιας κυβέρνησης να οργανώνουν ένα σκάνδαλο, να κλέβουν εκατομμύρια πόρους και αντί να απολογείται η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, απολογείται η αντιπολίτευση. Μου θυμίζει το σκάνδαλο των υποκλοπών, όπου αντί να απολογείται αυτός που οργάνωσε τις υποκλοπές, ήθελαν να απολογούνται τα θύματα. Αυτό γίνεται σε όλα. Πρέπει, λοιπόν, να πάρετε τον αγώνα στα χέρια σας και να πάτε σε κάθε χωριό και κάθε εργασιακό χώρο το δίλημμα: θέλετε τρίτη θητεία Νέα Δημοκρατία και Κ. Μητσοτάκη ή πολιτική αλλαγή; Την πολιτική αλλαγή μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τη φέρει γιατί έχει κυβερνητικό πρόγραμμα και στελέχη να κυβερνήσουν. Κόμματα-μεσσίες δεν μπορούν να κυβερνήσουν και εν τέλει πέφτει νερό στον μύλο της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί όλοι θέλουν αλλαγή και σταθερότητα. Αυτό μπορεί να το υπηρετήσει μόνο το ΠΑΣΟΚ» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης ως προς τα πολιτικά διακυβεύματα.

Έδωσε έμφαση στο πολιτικό ήθος και επέμεινε επ’ αυτού:

«Εμείς δεν έχουμε εξαρτήσεις από συμφέροντα. Και προσωπικά δεν έχω. Εμείς λογοδοτούμε μόνο στον λαό. Άλλοι έχουν χορηγούς, στηρίγματα, με αποτέλεσμα αντί να απολογούνται, να επιτίθενται. Λένε ότι φταίμε εμείς για την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας. Σοβαρά; Εγώ ήμουν Πρωθυπουργός όταν πήρε 40% η Νέα Δημοκρατία; Ή μήπως ήμουν εγώ αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν πήρε και δεύτερη φορά 40%; Ποιοι είναι η λύση; Αυτοί που είναι βασικοί υπεύθυνοι της ηγεμονίας του κ. Μητσοτάκη ή εμείς που αγωνιζόμαστε και έχουμε καταφέρει το κόμμα μας να ανεβαίνει σταθερά και η Νέα Δημοκρατία να πέφτει; Εμείς δεν διχάζουμε. Έχουμε ενωτικό λόγο. Είμαστε αξιόπιστοι στα εθνικά θέματα. Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια. Η Νέα Δημοκρατία θα προτιμούσε να έχει απέναντι της ένα κόμμα που διχάζει που λαϊκίζει και στα εθνικά θέματα λέει ό,τι να ‘ναι για να έχει εύκολο αντίπαλο. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εύκολος αντίπαλος και γι’ αυτό το χτυπούν όλοι.»

Tags: ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣΠΑΣΟΚ
Previous Post

Αφιέρωμα στο Μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο επί τη συμπληρώσει 7 ετών από την κοίμηση του

Next Post

Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα στις χειμερινές εκπτώσεις

Next Post
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα στις χειμερινές εκπτώσεις

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Εκδήλωση πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Τσοτυλίου διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων
  • Η ιστορία του Αρχοντικού Μανούση ως εργαλείο ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Σιάτιστας. Βίντεο ( του Λαζάρου Κώτσικα)
  • Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 17ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου «Γεώργιος Πράσσος»
  • Ο Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων  της Ελληνικής Αστυνομίας». Φωτογραφίες
  • Πώς θα εξελιχθεί η διανομή φυσικού αερίου σε Βόιο, Σέρβια, Βελβεντό και Δεσκάτη

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr