Βόιο: Με ποιον υποψήφιο Δήμαρχο θα δούμε τους 27 εκλεγμένους συμβούλους

Βόιο: Με ποιον υποψήφιο Δήμαρχο θα δούμε τους 27 εκλεγμένους συμβούλους

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές του Μαΐου, τόσο φουντώνει η ονοματολογία για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους υποψηφίους δημάρχους.

Ο siera fm  σήμερα επιχειρεί να κάνει το παζλ των νυν εκλεγμένων, και που είναι πιθανό να τους δούμε στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Διευκρινίζουμε ότι η αναφορά των ονομάτων είναι με βάση δημοσιογραφικές πληροφορίες και πως δεν σημαίνει ότι έχει υπάρξει οριστική συμφωνία για  συμμετοχή τους στις εκλογές.

Η  αναφορά των υποψηφίων δημάρχων αλφαβητικά:

Στο πλευρό του  Λάζαρου Γκερεχτέ από τους 27 νυν εκλεγμένους θα δούμε τους Ανδρέα Κορδίστα, Γιάννη Ρομπόλα, Λευτέρη Τζιλίνη, Παναγιώτη Καρακουλάκη, Δημήτρη Τιούκαλια και πιθανόν τον Λουκά Κοτρώτσιο.

Θετικά προς τον Χρήστο Ζευκλή φέρονται οι Γιώργος Μαγιάγκας, Δημήτρης Κωστάρας, Αλέκος Ζιμπιλίδης, Θεόδωρος Πίττας, Γιάννης Πολύζος.

Ο Μιχάλης Καραμπατζιάς δεν δείχνει να παίρνει κάποιο υποψήφιο σύμβουλο.

Προς τον Δημήτρη Κοσμίδη φαίνεται να πηγαίνουν οι Μαρκούση Χρυσούλα, Γιώτης Θεόκλητος, Γιάννης Χατζής και Γιώργος Τσαρτσαμπαλίδης.

Με τον νυν Δήμαρχο Δημήτρη Λαμπρόπουλο ο Σάββας Κελίδης.

Κλειστά χαρτιά κρατούν οι Ηλίας Σίμος, Φωτεινή Ζιάρα και Τάσος Ευθυμιάδης

Δεν θα είναι υποψήφιοι οι Παναγιώτα Ορφανίδου, Ζωή Μουστάκα, Βασίλης Σταμπολούς, Χρήστος Δόρδας και πιθανόν η Γλυκερία Νταβατζή Παπαδιώτη και ο Γιάννης Τσαρχάς.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Δήμος Βοΐου

Άλλες ειδήσεις

Συνάντηση για την υλοποίηση των αποφάσεων της λαϊκής συνέλευσης της Ακρινής

Συνάντηση για την υλοποίηση των αποφάσεων της λαϊκής συνέλευσης της Ακρινής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Κοζάνης. Η

Τρεις ξένες τηλεοπτικές παραγωγές γυρίζονται στην Ελλάδα

Θα προβάλλουν τη χώρα μας σε Ολλανδία, Ρωσία και Ιαπωνία, με την υποστήριξη του ΕΟΤ. Τα τελευταία χρόνια εντάσσονται οι

Ομάδα άκαπνων Κοζάνης: Τι είναι και που αποσκοπεί

Η ομάδα υποστήριξης άκαπνων μαγαζιών Κοζάνης είναι μια προσπάθεια δημοτών που στηρίζεται στην αυτενέργεια και στην ελεύθερη πρωτοβουλία. Η ομάδα

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.