• Latest
βιασμος

Για «συναινετικές πράξεις» κάνει λόγο ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης – Οι απειλές και η… παγίδα

26 Αυγούστου 2024
ΚΚΕ

ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».

12 Ιουλίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Σύλληψη 31χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

12 Ιουλίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Έγκυος η μητέρα της δίχρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έκανε όπισθεν ο πατέρας χωρίς να την δει

12 Ιουλίου 2025
Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας

Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας

12 Ιουλίου 2025
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος: «Ο αγώνας για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία απέδωσε – Απαιτείται άμεση στελέχωση και έναρξη ισχύος»

12 Ιουλίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Κλειστό το ένα ρεύμα της οδού Γεωργίου Σαραντάρη λόγω εργασιών του «Cut and Cover» – Παράκαμψη από την οδό Γιάννη Ψυχάρη – Προσοχή στη σήμανση

Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (OPEN MALL) στις 14 και 15 Ιουλίου 2025

12 Ιουλίου 2025
Γιάννης Κοκκαλιάρης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Η Ενεργειακή Δημοκρατία πρέπει να φτάνει μέχρι το τελευταίο χωριό” – Βίντεο

Μαζί για την Κοζάνη: Αρκετά, κ. Μαλούτα. Όσο και να προσπαθείτε να σώσετε το προσωπικό σας αφήγημα, θα είμαστε εδώ να σας υπενθυμίζουμε τι κάνατε και κυρίως τι δεν κάνατε

12 Ιουλίου 2025
ΒΕΝΖΙΝΗ

«Λουκέτο» σε τρία πρατήρια βενζίνης για δυο χρόνια

12 Ιουλίου 2025
ΔΥΠΑ

ΔΥΠΑ: Νέες ειδικότητες στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας με αμοιβή μέχρι 624 ευρώ μηνιαίως

12 Ιουλίου 2025
παχυσαρκια διαιτα

Υπ. Υγείας: Δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία από τον Σεπτέμβριο

12 Ιουλίου 2025
Στο νοσοκομείο 12χρονη μετά από πτώση από ταράτσα

Οδηγός φορτηγού χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι συνάδελφό του για το ποιος θα ξεφορτώσει πρώτος

12 Ιουλίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Γάλλος τουρίστας κατήγγειλε ότι τον βίασε 24χρονος Έλληνας

12 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Για «συναινετικές πράξεις» κάνει λόγο ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης – Οι απειλές και η… παγίδα

sierafm by sierafm
26 Αυγούστου 2024
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
βιασμος
0
SHARES
23
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της φρίκης που ζούσε επί δύο μήνες η 16χρονη από τον Κολωνό, στα χέρια ενός 44χρονου, ο οποίος φέρεται να την βίασε τουλάχιστον 10 φορές, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα, επί της οδού Ζηνοδώρου.

Ο 44χρονος, όπως μετέδωσε το MEGA, γνώριζε την ανήλικε μέσω του γιου του, με τον οποίο είχε και μια σχέση λίγων μηνών. Όταν τα δύο τους χώρισαν, ο 44χρονος άδραξε την ευκαιρία για να καταστρώσει και να θέσει σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιο του. Έτσι, της είχε υποσχεθεί να την βοηθήσει ώστε να επανασυνδεθεί με τον γιό του και την παρέσυρε για πρώτη φορά στο αμάξι του, όπου και την βίασε.

Όμως, ο εφιάλτης για το κορίτσι δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο 44χρονος άρχισε να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει κι εκείνη και τον πατέρα της, ο οποίος ήταν και ο μόνος που είχε στη ζωή καθώς η μαμά της είχε πεθάνει.

Την καταγγελία στην αστυνομία έκανε ο πατέρας του κοριτσιού, όταν και η 16χρονη βρήκε το θάρρος να του μεταφέρει το όσα φρικτά βίωνε το τελευταίο διάστημα, αφού την προέτρεψε μια φίλη της. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο πατέρας της 16χρονης κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέλησή της τουλάχιστον 10 φορές από τον Ιούνιο έως και τις 18 Αυγούστου 2024.

Σύμφωνα με το STAR, ο 44χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι οι πράξεις έγιναν με την συναίνεση της 16χρονης.

Δείτε τι σχετικό video

Η «στρατηγική» επιλογή του οικοπέδου και η αγωνία του πατέρα

Κατά πληροφορίες του MEGA, ο 44χρονος είχε επιλέξει πολύ προσεκτικά το σημείο όπου οδηγούσε και βίαζε την 16χρονη, επί της οδού Ζηνοδώρου. Το συγκεκριμένο οικόπεδο δεν περιβάλλεται από σπίτια, παρά μόνο από βιοτεχνίες και γραφεία τα οποία το βράδυ ήταν κλειστά, οπότε και δεν θα μπορούσε να γίνει εύκολα αντιληπτός.

«Βλέπουμε αυτοκίνητα που πηγαίνουν εκεί και αν τύχει να είμαι έξω και να έχω οπτική επαφή μετά από μισή ώρα φεύγουν τα αυτοκίνητα με τις κοπέλες. Εδώ κάθε βράδυ έρχονται για αγοραίο έρωτα», αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής στο ίδιος Μέσο.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται το MEGA, ο πατέρας της 16χρονης επισκέφτηκε την Παρασκευή το βράδυ το σημείο όπου λάμβαναν χώρα οι αποτρόπαιες πράξεις και ρωτούσε αγωνιωδώς τους περίοικους αν είχαν ακούσει ή δει κάτι.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 16χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη εξέταση της 16χρονης από παιδοψυχολόγο, η ανήλικη φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Την ίδια στιγμή, το αυτοκίνητο και το κινητό τηλέφωνο του 44χρονου κατασχέθηκαν ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στο Περιστέρι κατασχέθηκε και ένας υπολογιστής. Ακόμη ελήφθη και βιολογικό υλικό του ίδιο και εστάλη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Η σύλληψη

Ο 44χρονος συνελήφθη έξω από το σπίτι της 16χρονης στον Κολωνό. Προηγουμένως, σύμφωνα με το MEGA, καλούσε συνεχώς την ανήλικη στο τηλέφωνο, μα η ίδια δεν το σήκωνε.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνες, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου να περνά από το σπίτι της ανήλικης με το αυτοκίνητο. Τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και αφού ακινητοποίησε το όχημά του και βγήκε από αυτό, κατά την προσέγγιση των Αστυνομικών και τις εντολές αυτών για ακινητοποίηση, στιγμιαία άλλαξε κατεύθυνση προκειμένου να τραπεί σε φυγή και να αποφύγει τον έλεγχο.

Ο 44χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και απείθεια, καθώς όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί επιχείρησε να διαφύγει.

Πηγή: enikos.gr

Tags: ανηλικηΒΙΑΣΜΟΣ
Previous Post

Φοιτήτρια αντιμέτωπη με τη θανατική ποινή- Κατηγορείται ότι δολοφόνησε το νεογέννητο μωρό της φίλης της

Next Post

Μαρουσάκης: Ψυχρές αέριες μάζες κατηφορίζουν προς τη χώρα μας -Πού περιμένουμε καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Next Post
καιρος βροχη

Μαρουσάκης: Ψυχρές αέριες μάζες κατηφορίζουν προς τη χώρα μας -Πού περιμένουμε καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».
  • Σύλληψη 31χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
  • Έγκυος η μητέρα της δίχρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έκανε όπισθεν ο πατέρας χωρίς να την δει
  • Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Ο αγώνας για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία απέδωσε – Απαιτείται άμεση στελέχωση και έναρξη ισχύος»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr