Γιώργος Αμανατίδης: Η επιχειρηματική και πανεπιστημιακή κοινότητα σημεία αναφοράς στην αναπτυξιακή πορεία

Γιώργος Αμανατίδης: Η επιχειρηματική και πανεπιστημιακή κοινότητα σημεία αναφοράς στην αναπτυξιακή πορεία

  Την ιδιαίτερη σημασία που θα δοθεί την επόμενη ημέρα στην επιχειρηματική και πανεπιστημιακή κοινότητα του τόπου κατέδειξε ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Κοζάνης της Ν.Δ. Γιώργος Αμανατίδης στις σημερινές του συναντήσεις.

Ο κ. Αμανατίδης συναντήθηκε αρχικά με τον Πρύτανη του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Στέργιο Γκανάτσιο, με καθηγητές και το προσωπικό του Ιδρύματος όπου συζήτησε τα θέματα που προκύπτουν στο νέο τοπίο όπως διαμορφώνεται με την συγχώνευση Πανεπιστημίου και ΤΕΙ υπογραμμίζοντας την προοπτική αλλά και τις πρακτικές διασύνδεσης με την τοπική οικονομία και την έρευνα.

Ανάλογη βαρύτητα θα δοθεί όπως τόνισε ο κ. Αμανατίδης κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης Νίκο Σαρρή και μέλη της διοίκησης, στην επιχειρηματική κοινότητα του τόπου.

Φορολογικό, επενδυτικοί-αναπτυξιακοί νόμοι, λειτουργία των επιμελητηρίων, στοχευμένες παρεμβάσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νομού συζητήθηκαν στην εν λόγω συνάντηση.

«Είναι σημαντικό που συμφωνούμε στο ότι η επιχειρηματική και πανεπιστημιακή κοινότητα μπορούν να αποτελέσουν σημεία αναφοράς στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου. Επομένως θα πρέπει να διαμορφώσουμε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αμανατίδης.

Γιώργος Αμανατίδης: Συναντήσεις με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και το σχέδιο της Ν.Δ. για την ασφάλεια των πολιτών σε όλα τα επίπεδα, συζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης στις συναντήσεις του στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Δημήτριο Σιόρεντα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Κοζάνης Θεόδωρο Κεραμά και στελέχη των υπηρεσιών.

Θεσμικά θέματα, εξοπλισμός, υλικοτεχνική υποδομή, τα μέτρα που περιγράφονται στο πρόγραμμα της Ν.Δ. αποτέλεσαν αντικείμενο των συζητήσεων, με τον κ. Αμανατίδη να υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα της Ν.Δ. και του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη να υπάρξουν άμεσες αλλαγές που θα ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και θα βοηθήσουν στο έργο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

 


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Άλλες ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Τι θα αλλάξει στο καθεστώς των προσλήψεων -Πώς θα επηρεαστούν προκηρύξεις & υποψήφιοι

Ασφαλιστικές δικλείδες για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και αυστηρότερες προϋποθέσεις στην υποβολή αιτήσεων στις προκηρύξεις για προσλήψεις μόνιμου και εποχικού

Η 19χρονη που φωτογράφιζε γυμνή την 5χρονη αδελφή της είχε και «τιμοκατάλογο»

Χρέωνε 10 και 20 ευρώ για κάθε φωτογραφία και 30 ευρώ για κάθε βίντεο που αναρτούσε στο dark web Σοκ

Αιμοδοσία στο Καλονέρι!

Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Καλονέρι από τον αιμοδοτικό σύλλογο Καλονερίου. Η λήψη αίματος θα γίνει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου από

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.