• Latest
Γλυκά Νερά, εγκλημα

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία από ημερολόγιο της Καρολάιν φέρνει στο φως η Daily Mail

26 Ιουνίου 2021
Την Πέμπτη η κηδεία της Βάγιας Νέστορα-Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι ένοικοι της οικοδομής. Βίντεο

Την Πέμπτη η κηδεία της Βάγιας Νέστορα-Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι ένοικοι της οικοδομής. Βίντεο

7 Ιουλίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Ξενάγηση στους νέους του Θερινού Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας  που φιλοξενεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης: Ξενάγηση στους νέους του Θερινού Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας  που φιλοξενεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

7 Ιουλίου 2026
Το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας

Νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης ενισχύουν τις υποδομές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

7 Ιουλίου 2026
Βέττα Καλλιόπη

Καλλιόπη Βέττα: «Είναι κοινή παραδοχή πλέον από όλους ότι η μετάβαση έχει αποτύχει και πρέπει να αναθεωρηθεί»

7 Ιουλίου 2026
Στοιχεία ΔΕΣΦΑ για την κατανάλωση φυσικού αερίου το α΄ εξάμηνο του 2026

Στοιχεία ΔΕΣΦΑ για την κατανάλωση φυσικού αερίου το α΄ εξάμηνο του 2026

7 Ιουλίου 2026
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

Κάλεσμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας για συμμετοχή στο Πανδυτικομακεδονικό Συλλαλητήριο της 9ης Ιουλίου 2026

7 Ιουλίου 2026
ΔΙΑΔΥΜΑ: προώθηση της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης

ΔΙΑΔΥΜΑ: προώθηση της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης

7 Ιουλίου 2026
Το Βόιο στο επίκεντρο του γαστρονομικού και οινικού τουρισμού Διάλογος για νέες αναπτυξιακές προοπτικές

Το Βόιο στο επίκεντρο του γαστρονομικού και οινικού τουρισμού Διάλογος για νέες αναπτυξιακές προοπτικές

7 Ιουλίου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Βέττα: Η κυβέρνηση σχεδιάζει να εκχωρήσει σε Ανώνυμη Εταιρεία τις αρμοδιότητες, τα δικαιώματα και την περιουσία του ΟΔΑΠ, μαζί με τη διαχείριση της περιουσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και των εσόδων του από τα μνημεία και μουσεία της χώρας

7 Ιουλίου 2026
Saga Furs: Online Δημοπρασία Δεκεμβρίου 2025

Η δημοπρασία Ιουνίου της Saga Furs ολοκληρώθηκε

7 Ιουλίου 2026
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: Αναδιάρθρωση και μετατροπή αμπελώνων

7 Ιουλίου 2026
Η πόλη των Σερβίων τίμησε την Αγία Κυριακή: Ιδιαίτερη συγκίνηση στην υποδοχή του συντοπίτη μας Επισκόπου Σινώπης κ. Αμβροσίου

Η πόλη των Σερβίων τίμησε την Αγία Κυριακή: Ιδιαίτερη συγκίνηση στην υποδοχή του συντοπίτη μας Επισκόπου Σινώπης κ. Αμβροσίου

7 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία από ημερολόγιο της Καρολάιν φέρνει στο φως η Daily Mail

sierafm by sierafm
26 Ιουνίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Γλυκά Νερά, εγκλημα
0
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αγνωστα μέχρι σήμερα στοιχεία από ημερολόγιο της Καρολάιν Κράουτς, της 20χρονης μητέρας που έπεσε νεκρή από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ρίχνοντας φως σε άλλες πτυχές τις πολύκροτης υπόθεσης.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς ρεπόρτερ, το νέο αυτό στοιχείο βρέθηκε «θαμμένο» κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι του ζευγαριού στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα πάντα με τη βρετανική εφημερίδα, από το νέα τεκμήρια γίνεται σαφές ότι ο γάμος του θύματος με τον 32χρονο Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο δεν πήγαινε καλά καθώς και ότι το θύμα θεωρούσε τον σύζυγο και καθ’ ομολογία δολοφόνο της ως ένα εξαιρετικά επικίνδυνο άτομο.

«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της» αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η Daily Mail στο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εμφανίζονται να εκτιμούν ότι πολλές από τις λέξεις που χρησιμοποιεί στο κρυφό της ημερολόγιο η Καρολάιν, έχουν γραφτεί με διαφορετικού χρώματος στιλό διαρκείας και περιέχουν «κωδικοποιημένες» ονομασίες, προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην μπορέσει να… αποκρυπτογραφήσει όλο το περιεχόμενο, σε περίπτωση που το ημερολόγιο έπεφτε στα χέρια του.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η «Daily Mail», η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο.

Το ημερολόγιο φέρεται να περιέχει επίσης βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του προφυλακισμένου γεγονός που αποδεικνύει κατηγορηματικά ότι η σχέση τους ήταν κάθε άλλο παρά ανέφελη.

Η γνησιότητα και η εγκυρότητα του συγκεκριμένου ημερολογίου που επικαλείται η Daily Mail μένει να αποδειχθεί, καθώς, τα όσα είχαν γίνει γνωστά έως τώρα από τη δικογραφία της υπόθεσης, δεν περιλαμβάνουν πληροφορίες για δεύτερο ημερολόγιο της Καρολάιν.

Προ ημερών δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου είχαν ήδη φέρει στο φως στοιχεία από ένα ημερολόγιο της Καρολάιν Κράουτς. Σε εκείνο το κρυπτογραφημένο ημερολόγιο του θύματος, περιγράφονται οι εντάσεις στη σχέση του ζευγαριού και η ψυχολογική κατάσταση της ίδιας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καρολάιν αντιμετώπιζε επιλόχεια κατάθλιψη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωρό της είχε γεννηθεί πρόωρα με σοβαρά προβλήματα υγείας, για τα οποία έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Από εκείνα τα στοιχεία του ημερολογίου της Καρολάιν, που εντάχθηκαν στη δικογραφία, προκύπτει ότι οι εντάσεις στη σχέση του ζευγαριού ήταν μια μακροχρόνια κατάσταση. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 31 σημειώσεις στο ημερολόγιό της από 15.11.19 έως 02.11.20 από τις οποίες προκύπτουν προβλήματα και εντάσεις και σκέψεις του θύματος να εγκαταλείψει τον άνδρα της, παίρνοντας μαζί και το παιδί τους.

«Η Καρολάιν δεν ήρθε ποτέ εδώ»

Την ίδια ώρα, μυστήριο καλύπτει το ταξίδι που φέρεται να έκανε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σούδα η 20χρονη Καρολάιν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου η 20χρονη φέρεται να επισκέφθηκε με ένα ακόμη πρόσωπο του αντίθετου φύλου, τη Σούδα, προκειμένου να δει ένα σπίτι για να το ενοικιάσει.

Μιλώντας στο Creta24, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού αποκάλυψε πως η άτυχη Κάρολαιν δεν επισκέφθηκε ποτέ το συγκεκριμένο σπίτι φωτογραφίες του οποίου έχουν δημοσιευθεί σε μέσα ενημέρωσης. «Δεν ήρθε εδώ, ούτε τηλέφωνο με έχει πάρει αυτή η κοπέλα, ούτε ο σύζυγος της. Το έχω ανεβάσει σε site το οποίο μπορεί να είδε και να αποθήκευσε στο λάπτοπ της, για να το δει κάποια στιγμή και δεν πρόλαβε να το δει».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, το συγκεκριμένο σπίτι νοικιαζόταν ως το Δεκέμβρη ενώ αυτή τη στιγμή μένει η κόρη της. «Αυτή τη στιγμή μένει η κόρη μου προσωρινά, μέχρι να το πουλήσω, γιατί το έχω βάλει σε μεσιτικά γραφεία για πούλημα. Το είπαν χθες το βράδυ που το είδα. Αλλά η κοπέλα και ο σύζυγος ή η κοπέλα με κάποιον άλλο κύριο δεν έχουν έρθει εδώ. Αυτά που λένε είναι ψέματα, διαφήμιση. Δεν έχει έρθει η κοπέλα, το έχει δει σε site και το πιο πιθανό είναι να το αποθήκευσε και να το είδε η Ελληνική Αστυνομία και βγήκε το site του σπιτιού μου στον αέρα».

Όπως μας διαβεβαίωσε η ιδιοκτήτρια έχει έρθει και η ίδια σε επικοινωνία με τη μεσίτρια της, η οποία έχει αναλάβει τη διαδικασία πώλησης του σπιτιού. «Έχω μιλήσει με τη μεσίτρια μου, ούτε η κοπέλα που έχει το μεσιτικό γραφείο μίλησε μαζί της. Μόνο που έχουν πάρει τις φωτογραφίες τα παιδιά από το site, το πιο πιθανό, το αποθήκευσαν για να το δουν κάποια στιγμή, αυτό. Δεν πρόλαβε η κοπέλα να έρθει με αυτό που έγινε δυστυχώς».

Πηγή: cnn.gr

Tags: ΕΓΚΛΗΜΑ
Previous Post

Θεσσαλονίκη: Πατέρας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του το 2χρονο κοριτσάκι του – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Next Post

Γήπεδο μόνο για εμβολιασμένους και όσους έχουν νοσήσει: Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα -Τι ανακοίνωσε

Next Post
ποδοσφαιρο

Γήπεδο μόνο για εμβολιασμένους και όσους έχουν νοσήσει: Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα -Τι ανακοίνωσε

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Την Πέμπτη η κηδεία της Βάγιας Νέστορα-Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι ένοικοι της οικοδομής. Βίντεο
  • Δήμος Κοζάνης: Ξενάγηση στους νέους του Θερινού Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας  που φιλοξενεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
  • Νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης ενισχύουν τις υποδομές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
  • Καλλιόπη Βέττα: «Είναι κοινή παραδοχή πλέον από όλους ότι η μετάβαση έχει αποτύχει και πρέπει να αναθεωρηθεί»
  • Στοιχεία ΔΕΣΦΑ για την κατανάλωση φυσικού αερίου το α΄ εξάμηνο του 2026

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr