Γρεβενά: Νέο βραβείο στο Γενικό Νοσοκομείο

Γρεβενά: Νέο βραβείο στο Γενικό Νοσοκομείο

To Διεθνές βραβείο βιώσιμης ανάπτυξης για το 2017 θα διεκδικήσει το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, σε ειδική εκδήλωση που θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου 2018, στην Τεχεράνη του Ιράν, καθώς έχει επιλεγεί ανάμεσα σε 2.000 έργα από όλο τον κόσμο.

Ήδη την περασμένη Δευτέρα (20/11/2017) το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, κέρδισε το αντίστοιχο Εθνικό Βραβείο Ελλάδας Energy Globe 2017 για το έργο, που υλοποιήθηκε με ιδίους πόρους, σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον Τεχνικό Διευθυντή του Νοσοκομείου Γρεβενών, Βύρωνα Μπακαΐμη, που μίλησε στην ΕΡΤ Κοζάνης, το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε το 2012 και μέχρι το 2016 είχε εξοικονομηθεί το ποσό των 800.000 ευρώ, μέσα από απλές δράσεις που υλοποιήθηκαν από το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα υπήρξε μείωση στην κατανάλωση της  ηλεκτρικής ενέργειας, του πετρελαίου και του νερού, μέσα από την καθημερινή ελεγχόμενη χρήση τους.

Το βραβείο απένειμαν στον υπεύθυνο του έργου, Βύρωνα Μπακαΐμη, η Πρέσβειρα της Αυστρίας, Andrea Ikic-Boehm και ο Εμπορικός Σύμβουλος και ο Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Αυστριακής Πρεσβείας, Gerd Dueckelmann-Dublany.

Στην εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώθηκε με το υπουργείο Υγείας, απεύθυνε χαιρετισμό ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Υγείας, Πάνος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Ρούσης Αλεξανδρής και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών, Παντελής Αλεξιάδης. Πριν ένα χρόνο το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών είχε αποσπάσει το Χρυσό Βραβείο σε διαγωνισμό για την κατηγορία «Νοσοκομείο Φιλικό προς το Περιβάλλον».

 

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Άλλες ειδήσεις

Χάρτης με… ανατροπές: Πόσο δουλεύουν οι Ευρωπαίοι, πόσο οι Ελληνες

Είμαστε οι πιο δουλευταράδες με 39 ώρες την εβδομάδα, ενώ οι Γερμανοί δουλεύουν μόλις 26! – Σε παγκόσμιο επίπεδο, πρώτοι

Την ήττα με 85-22 γνώρισε το παιδικό τμήμα του Γυμναστικού

Την ήττα με 85-22 γνώρισε το παιδικό τμήμα του Γυμναστικού από το παιδικό τμήμα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου!!! Με αυτόν

Πανελλήνιες 2018: Πώς και πόσο επηρεάζει η αύξηση των εισακτεών τις βάσεις

Πανελλήνιες 2018: Πώς και πόσο επηρεάζει η αύξηση των εισακτεών την κίνηση των βάσεων Προς τα κάτω «σπρώχνει» τις φετινές

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*