Δήμος Κοζάνης: Θεώρηση αδειών υπαίθριου εμπορίου

Δήμος Κοζάνης: Θεώρηση αδειών υπαίθριου εμπορίου

Ενημερώνουμε τους κατόχους  επαγγελματικών αδειών υπαίθριου εμπορίου (λαϊκών-πλανόδιου-στάσιμου)  που δεν θεώρησαν την άδειά τους με το νόμο 4264/2014 ότι η προθεσμία για θεώρηση λήγει στις 15/01/2019. Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας οι άδειες ανακαλούνται οριστικά και αυτοδικαίως.

Με πρόσφατη τροποποίηση του νόμου για την θεώρηση των αδειών δεν απαιτείται φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Ενημερώνουμε επίσης ότι σε εφαρμογή του ν. 4497/2017 για το υπαίθριο εμπόριο, θα πραγματοποιηθεί κατανομή και τοποθέτηση των δικαιούχων πωλητών στις λαϊκές αγορές του Δήμου μας. Βασική προϋπόθεση για την τοποθέτηση σε λαϊκή αγορά είναι η κατοχή θεωρημένης άδειας παραγωγού ή επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών.

Υπενθυμίζουμε τους ενδιαφερόμενους πωλητές να μεριμνήσουν άμεσα για την έγκαιρη θεώρηση των αδειών τους καθότι η παράταση λήγει στις 15/01/2019 για τους επαγγελματίες, οι δε παραγωγοί υποχρεούνται να θεωρούν την άδειά τους τουλάχιστον 2 μήνες πριν την συγκομιδή.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
λαικη αγορα

Άλλες ειδήσεις

ΚΚΕ: Για τη μεταφορά μαθητών των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Εσωτερικών Θέμα: Για τη μεταφορά μαθητών των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων. Σήμερα στη χώρα μας

Φιλοξενία Γερμανών επαγγελματιών του τουρισμού για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην αγορά της Γερμανίας (Fam Trip)

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας και τη συνδρομή της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN, υποδέχεται από

ΚΚΕ: Προβλήματα στη λειτουργία του τμήματος χημειοθεραπείας του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Υγείας Θέμα: Προβλήματα στη λειτουργία του τμήματος χημειοθεραπείας του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας  «Μποδοσάκειο» Έντονη είναι η ανησυχία

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.