Δήμος Κοζάνης: Δεν έκαναν φτερά τα κοτόπουλα του ΤΕΒΑ. Απάντηση σε δημοσίευμα

Δήμος Κοζάνης: Δεν έκαναν φτερά τα κοτόπουλα του ΤΕΒΑ. Απάντηση σε δημοσίευμα

Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Πρωινός Λόγος στις 17/7/2019, το οποίο υπογράφει η κα Ιωάννα Παπαδημητρίου και στο οποίο μεταξύ άλλων επισημαίνεται πως «σε αποθήκη διανομής τροφίμων της περιοχής μας βρέθηκαν οι δύο τόνοι νωπού κρέατος και συγκεκριμένα τα κοτόπουλα που έκαναν φτερά από την αποθήκη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης».

Για την αποκατάσταση της αλήθειας να αναφέρουμε τα έξης:
Το Ταμείο Επισιτιστικής Βοήθειας Απόρων παραδίδει στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την εκάστοτε ποσότητα τροφίμων και η οποία συγκεντρώνεται σε συμβεβλημένη Αποθήκη Διανομής Τροφίμων στην Κοζάνη, όπου και αναδιανέμονται στους Δήμους για τη διάθεση στους ωφελούμενους.

Οι καταγεγραμμένες ποσότητες νωπών προϊόντων που μένουν αδιάθετες, εξαιτίας του γεγονότος πως η Κοινωφελής Επιχείρηση δεν διαθέτει κατάλληλους χώρους συντήρησης, διατηρούνται στην Αποθήκη Διανομής Τροφίμων και χρησιμοποιούνται μαζί με τις υπόλοιπες προσφορές, για τις ανάγκες του συσσιτίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης, όπως προβλέπεται.

Θα θέλαμε εδώ να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία Μαστρανέστης ΑΕΒΕ για την ευγενική εξυπηρέτηση, όπως και όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με διάφορους τρόπους το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης.

Γιώργος Σιαμπανόπουλος
Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κοζάνης


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Άλλες ειδήσεις

«Λίγο βούτυρο στο έγκαυμα» και άλλοι μύθοι για το καλοκαίρι

Η ηλιοθεραπεία είναι απαραίτητη για να συνθέσει το δέρμα αρκετή βιταμίνη D. Το βούτυρο μπορεί να καταπραΰνει γρήγορα το ηλιακό

Παιδικός φανός Αι Θανάση: Μασκαρέψας κι έλατί στου Φανού με τα κούτσκα σας

Ανάβει την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 16.00 μ.μ  ο παιδικός φανός  στον Φανό του Αι Θανάς Κοζάνης Τον καθιερωμένο παιδικό

Λαμπρός εορτασμός Δεκαπενταύγουστου στη Σιάτιστα και το Μικρόκαστρο

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στο Δήμο Βοΐου και τη Δημοτική Ενότητα Σιάτιστας

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.