Δεκτή από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης τροπολογία του Βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννη Θεοφύλακτου, που βελτιώνει τη θέση των ανθρώπων των λαϊκών αγορών.

Δεκτή από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης τροπολογία του Βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννη Θεοφύλακτου, που βελτιώνει τη θέση των ανθρώπων των λαϊκών αγορών.

   Δεκτή στην Ολομέλεια της Βουλής από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομίας, κ. Δραγασάκη, η τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) στις 26.3 για βελτίωση της θέσης όσων δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές.

Το περιεχόμενο της τροπολογίας ήταν αίτημα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εμπόρων – Επαγγελματιών – Πωλητών – Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Δυτικής Μακεδονίας και τέθηκε, μαζί και με άλλα αιτήματα, στον ΓΓ Εμπορίου και Καταναλωτή, κ. Αυλωνίτη σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μαζί του, οπότε και ο κ. Θεοφύλακτος ανέλαβε τη σύνταξη της βουλευτικής τροπολογίας.

Πλέον, επιτρέπεται στους αδειούχους πωλητές να έχουν εισοδήματα που αφενός δεν πρέπει να υπερβαίνουν το ποσό του κατωφλίου της φτώχειας, ανεξαρτήτως της πηγής προέλευσης, αφετέρου δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 15% του ετήσιου τζίρου τους από την χονδρική πώληση των διατιθέμενων προϊόντων. Με τον τρόπο αυτό αίρεται ο περιορισμός του 40% του ποσού του κατωφλίου της φτώχειας το οποίο περιόριζε τους αδειούχους πωλητές, χωρίς να είναι όμως να επιτρέπεται να έχουν εισοδήματα από τη χονδρική πώληση των πωλούμενων προϊόντων, που αναγράφονται στην άδειά τους, που να υπερβαίνουν το 15% του ετήσιου τζίρου τους.

Με εκτίμηση,

Από το γραφείο του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννη Θεοφύλακτου


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
γιαννης θεοφυλακτος

Άλλες ειδήσεις

«Η χλωρίωση του νερού με απλά λόγια» του χημικού μηχανικού Κων/νου Αβραμίδη

Το νερό είτε είναι μολυσμένο στην πηγή του (από πιθανώς παθογόνους μικροοργανισμούς) είτε μολύνεται στη συνέχεια κατά τη συλλογή του

Τα βιογραφικά έξι(6) υποψηφίων του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» με υποψήφιο Δήμαρχο το Λάζαρο Γκερεχτέ

Τα βιογραφικά έξι(6) υποψηφίων του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» με υποψήφιο Δήμαρχο το Λάζαρο Γκερεχτέ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ- Δ.Ε. ΑΣΚΙΟΥ Ο

Κανένα κειμήλιο, δεν πρέπει να φύγει από τη Σιάτιστα. (Με αφορμή την εκδήλωση για το Νίκο Ψημένο)

Για την σημερινή εκδήλωση, προς τιμή του Νικόλαου Ψημμένου, όπως θα ήθελε και αυτός, δεν θα μακρηγορήσω. Οι Σιατιστινοί θα

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.