ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΠΑΤΗ
ΠΑΙΔΙ, ΚΙΝΗΤΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος
παιδι
ΕΦΚΑ
Ε 65 ΕΓΝΑΤΙΑ ΙΟΝΙΑ
Δήμος Κοζάνης: Οδηγίες Προστασίας για Καταιγίδες-Πλημμύρες (Βίντεο)
Παράταση σύνδεσης των φωτοβολταϊκών σταθμών για τους μικρούς επενδυτές  της Δυτικής Μακεδονίας μετά από πρόταση του  Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη
Δήμος Κοζάνης: Ορισμός Διοικητικών Συμβουλίων ΔΕΥΑΚ και ΔΗΠΕΘΕ
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συζητήθηκε η πρόσκληση για το πρόγραμμα των νέων αγροτών
Συνεδριαση Περιφέρειας

Δημοσκόπηση ALCO: Η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Μείωση της διαφοράς μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται σε δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό του OPEN.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία διατηρεί προβάδισμα της τάξης του 10%, όμως η διαφορά έχει μειωθεί σχεδόν κατά τρεις μονάδες από την προηγούμενη μέτρηση. Η αξιωματική αντιπολίτευση, από την άλλη, φαίνεται να μην έχει καταφέρει να αξιοποιήσει αυτή την πτώση, καθώς παραμένει σε ποσοστό κοντά στο 24%.

 

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 34%, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 23,8%, το ΚΙΝΑΛ 7%, το ΚΚΕ 5,6%, η Ελληνική Λύση 4,6% και το ΜέΡΑ 25 3%.

Όσον αφορά την ερώτηση για το ποιον θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταγράφει ποσοστό 36% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται, πάντως ότι ο Πρωθυπουργός καταγράφει πτώση στη δημοφιλία του της τάξης του 5% καθώς στην προηγούμενη μέτρηση η δημοφιλία του βρισκόταν στο 41%.

 

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί διαλέγουν ΣΥΡΙΖΑ κατά ποσοστό 23% και μόλις το 7% Νέα Δημοκρατία.

Δείτε αναλυτικά τη δημοσκόπηση στο βίντεο

Πηγή: Real.gr
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako