• Latest
εγκλημα δαφνη

Δολοφονία στη Δάφνη: Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που είχαν αγνοήσει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

31 Ιουλίου 2021
ηλιος

Αντηλιακό: Πότε λήγει και πότε δεν είναι κατάλληλο

13 Ιουλίου 2025
φορολογια

Σε ποιους η εφορία θα «κόβει» αυτόματα πρόστιμα

13 Ιουλίου 2025
Επίδομα στέγασης: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την πληρωμή Ιανουαρίου -Τι αλλάζει από το 2025

Έρχονται χιλιάδες ακίνητα με «κοινωνικό» ενοίκιο αλλά και για αγορά με ευνοϊκούς όρους

13 Ιουλίου 2025
Έξι συλλήψεις για χρηματισμούς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης – Οι παράνομες ταριχεύσεις και καλλωπισμοί νεκρών με το αζημίωτο

Νεκροψίες με tablet και AI: Νέα εποχή στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες

13 Ιουλίου 2025
Οχιά φιδι

Οχιά δάγκωσε ηλικιωμένη τουρίστρια στην παραλία – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

13 Ιουλίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Τουλάχιστον 11 τραυματίες από την πρόσκρουση αυτοκινήτου σε εστιατόριο

13 Ιουλίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Λογομαχία οδηγών λεωφορείου κατέληξε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας – Χειροπέδες σε 58χρονο

13 Ιουλίου 2025
Fiesta voio: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία και δείγμα μυελού των οστών

Fiesta voio: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία και δείγμα μυελού των οστών

12 Ιουλίου 2025
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Στάθης Κωνσταντινίδης: «Στο άρθρο 163 του ν/σ του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας η επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη»

12 Ιουλίου 2025
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Διάλογος με την Κοινωνία ενόψει της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Διάλογος με την Κοινωνία ενόψει της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης

12 Ιουλίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Καστοριά: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 37χρονος αλλοδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας

12 Ιουλίου 2025
ΚΚΕ

ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».

12 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία στη Δάφνη: Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που είχαν αγνοήσει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

sierafm by sierafm
31 Ιουλίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
εγκλημα δαφνη
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι αστυνομικοί που είχαν αγνοήσει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στο διαμέρισμα της Δάφνης, όπου την Παρασκευή δολοφονήθηκε η 31χρονη από τον σύζυγό της.

“Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν το καθήκον τους, και πράγματι στη συντριπτική πλειονότητά τους το εκτελούν με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση, κάτω από όλες τις συνθήκες, μέρα και νύχτα, οποτεδήποτε οι πολίτες χρειάζονται τη συνδρομή τους. Για όσους αστυνομικούς δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, δεν υπάρχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία.

Σχετικά με τις καταγγελίες για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Δάφνη σημειώνονται τα ακόλουθα:

Από την αρχική διερεύνηση των καταγγελιών προκύπτει η βασιμότητα αυτών και ήδη με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό που έφθασε στο σημείο, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στα δέοντα. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, που με βάση τις οδηγίες που είχαν δοθεί από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, το σήμα ήταν υψηλής προτεραιότητας” αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, το υπουργείο υπογραμμίζει ότι διεξάγεται περαιτέρω έρευνα.

“Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συστήσει ειδική υπηρεσία Αντιμετώπισης της Ενδοοικογενειακής Βίας και έχουν δοθεί από την πρώτη στιγμή σαφείς οδηγίες και εντολές για την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση των περιστατικών. Θα επαναλάβουμε ότι η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί φαινόμενο-όνειδος για τις σύγχρονες κοινωνίες και για την εξάλειψή του θα χρειαστεί η συστράτευση όλων μας” καταλήγει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται πως είχε πέσει κι άλλες πολλές φορές θύμα κακοποίησης από τον 39χρονο, ενώ η γειτόνισσα του ζευγαριού, είχε καλέσει την αστυνομία πριν από 19 ημέρες, καταγγέλλοντας περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το mega, στο παρελθόν ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε επιτεθεί λεκτικά και είχε κινηθεί απειλητικά εναντίον της άτυχης γυναίκας, ακόμη και την ώρα που εργάζονταν, στο ψητοπωλείο που διατηρούσαν στην περιοχή.

Πώς έγινε η δολοφονία

Η δολοφονία έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Στις 10.00 το πρωί, ο 39χρονος αλβανικής καταγωγής πήρε τον 11 ετών γιο τους και τον πήγε να κάνει προπόνηση στο ποδόσφαιρο. Όταν επέστρεψε στο σπίτι, είχε έντονο καβγά με την σύζυγό του. Άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και της επιτέθηκε, μαχαιρώνοντάς την τουλάχιστον δύο φορές. Το θανατηφόρο τραύμα φαίνεται πως ήταν αυτό που της κατάφερε στον λαιμό. Ο δράστης πήγε στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης και ομολόγησε ότι σκότωσε την γυναίκα του. “Σκότωσα τη γυναίκα μου μέσα στο διαμέρισμα που μέναμε, την ζήλευα παράφορα”, φέρεται να δήλωσε. Οταν οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου, εντόπισαν την 31χρονη Άννα νεκρή, πάνω στο κρεβάτι της. Είχε βρει ακαριαίο θάνατο από τις μαχαιριές του συζύγου της.

Την είχε χτυπήσει πολλές φορές

Όπως μετέδωσε το mega, η γυναίκα είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη της, με την οποία είχε έρθει πολύ κοντά, ότι ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει πολλές φορές μέσα στο σπίτι τους και ήθελε να την έχει υπό πλήρη έλεγχο, εγκλωβισμένη. Οι γείτονες την είχαν ακούσει κι άλλες φορές να καλεί σε βοήθεια. Οι γονείς της 31χρονης μένουν σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι, ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως αισθανόταν αρκετά μόνη της.

Τι δήλωσε η γειτόνισσα του ζευγαριού

Η γειτόνισσα, που είχε καλέσει την αστυνομία στις 11 Ιουλίου, δήλωσε στο mega: “…εκείνη την ημέρα είχαμε ακούσει πολλή φασαρία, έπιπλα, έναν γενικότερο πανικό εντός σπιτιού, την είχα ακούσει να φωνάζει βοήθεια. Απευθείας με το που φώναξε βοήθεια, σήκωσα το τηλέφωνο κάλεσα το 100, έκανα καταγγελία για οικογενειακή βία, έδωσα το δικό μου το κουδούνι για να μπορέσουν να έχουν άμεση πρόσβαση. Περίμενα στο μπαλκόνι, ήρθαν μετά από 25 λεπτά, το περιπολικό πέρασε, άνοιξαν τα παράθυρα, δεν κατέβηκε κάποιος και έφυγαν”.

Η ίδια τόνισε πως “δεν ήταν η πρώτη φορά που τους είχαμε ακούσει να τσακώνονται, είχε γίνει ένα παρόμοιο περιστατικό, δεν μπορώ όμως να θυμηθώ. Μπορεί να είναι και μήνες πιο πριν, το οποίο με είχε θορυβήσει για πρώτη φορά, το οποίο είχε σταματήσει, αλλά μέχρι εκεί. Αλλά τσακωμοί υπήρχαν”.

Η ανάρτηση στο Facebook

Mε ανάρτησή της στο Facebook στις 11 Ιουλίου, η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε κάνει γνωστό ότι το ίδιο βράδυ είχε καλέσει η ίδια το 100, αναφέροντας το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο διαμέρισμα, όπου ζει και ανήλικο. Όπως κατήγγειλε τότε, το περιπολικό πήγε στο σημείο έπειτα από 25 λεπτά και “δεν μπήκαν καν στον κόπο να κατέβουν, άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν”. Η γειτόνισσα είχε ξεσπάσει κατά των αστυνομικών, λέγοντας πως “όχι άγχος παίδες, μόνο τα πτώματα μετράνε τηλεοπτικά…”.

Αναλυτικά, είχε γράψει στις 11 Ιουλίου: “Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια αλλάχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ”.

Σήμερα, λίγο μετά την αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας, η γειτόνισσα του ζευγαριού επανήλθε και σε νέα ανάρτησή της, γράφει: “Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω”.

Πηγή: enikos.gr

Tags: ΕΓΚΛΗΜΑ
Previous Post

ΕΟΔΥ: Ο «αποκαλυπτικός» αριθμός κρουσμάτων και θανάτων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους

Next Post

Κεραμέως: Αλλάζει το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό στα σχολεία -Οι αποφάσεις των ειδικών

Next Post
ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ

Κεραμέως: Αλλάζει το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό στα σχολεία -Οι αποφάσεις των ειδικών

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Αντηλιακό: Πότε λήγει και πότε δεν είναι κατάλληλο
  • Σε ποιους η εφορία θα «κόβει» αυτόματα πρόστιμα
  • Έρχονται χιλιάδες ακίνητα με «κοινωνικό» ενοίκιο αλλά και για αγορά με ευνοϊκούς όρους
  • Νεκροψίες με tablet και AI: Νέα εποχή στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες
  • Οχιά δάγκωσε ηλικιωμένη τουρίστρια στην παραλία – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr