Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
Ηλίας Θεοχάρους. Το παιδί θαύμα από τη Νεάπολη Βοΐου, υποψήφιος φοιτητής ιατρικής.  Βίντεο
Έξι συλλήψεις για χρηματισμούς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης – Οι παράνομες ταριχεύσεις και καλλωπισμοί νεκρών με το αζημίωτο
Γρεβενά: Εντοπίστηκε σορός ηλικιωμένου ύστερα από πυρκαγιά
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής
Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για την αντικατάσταση στέγης στην Εκκλησία Τετραλόφου
Προγραμματική Σύμβαση για τη στερέωση της Εκκλησίας στο Σπάρτο
ζευγαρι Βιασμός
Αμαλιάδα: Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με τα νεκρά βρέφη – Κατεπείγουσα εντολή της ΕΛ.ΑΣ. να εντοπιστεί η Ειρήνη Μουρτζούκου
ΟΠΕΚΕΠΕ
ΑΡΣΥ: Ανοιχτή επιστολή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας: Να ανακληθούν οι απολύσεις στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Εικόνες ντροπής: Έπεσε ταβάνι σε νοσοκομείο – Τραυματίστηκε μητέρα ασθενή

Τριτοκοσμικές εικόνες σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας. Έπεσαν σοβάδες και τραυμάτισαν σοβαρά μητέρα που συνόδευε το παιδί της.

Υπό κατάρρευση φαίνεται να είναι οι κτιριακές υποδομές του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.

Σαν «χάρτινο» κατέρρευσε ταβάνι στο νοσοκομείο, χώρο όπου συγκεντρώνεται καθημερινά εκατοντάδες ασθενείς  και οι συνοδοί τους.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες τα μεσάνυχτα όταν έπεσαν οι σοβάδες σε δωμάτιο της Ορθοπεδικής Κλινικής που βρίσκεται στον 3ο όροφο της κεντρικής πτέρυγας του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μητέρα νεαρού ασθενή που σήμερα θα χειρουργούταν.

Για το συμβάν διαμαρτύρεται και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ζητώντας άμεσες παρεμβάσεις.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν «πόσο πρέπει να φωνάξουμε για να μας ακούσει η κυβέρνηση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ τονίζοντας ότι «προτιμούν να διαθέτουν 18.600 ευρώ να βάψουν το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και να αλλάξει κουρτίνες η κα Νοτοπούλου αντί να συντηρήσουν τα Νοσοκομεία».

ταβάνι - Γενικό Κρατικό Νίκαιας

ταβάνι - Γενικό Κρατικό Νίκαιας

ταβάνι - Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)