• Latest

Εμπορικοί επισκέπτες από 30 χώρες στο 3rd Fur Shopping Festival στην Καστοριά

5 Νοεμβρίου 2018
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Ανοιχτός διάλογος για το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

7 Ιανουαρίου 2026
Κόνιτσα: Παράδειγμα των νέων ανθρώπων

Κόνιτσα: Παράδειγμα των νέων ανθρώπων

6 Ιανουαρίου 2026
Θεοφάνεια στη Λίμνη Πολυφύτου. Φωτογραφίες

Θεοφάνεια στη Λίμνη Πολυφύτου. Φωτογραφίες

6 Ιανουαρίου 2026
Μπουμπουσάρια Σιάτιστας: Δείτε πολλές φωτογραφίες από όλα τα θέματα

Μπουμπουσάρια Σιάτιστας: Δείτε πολλές φωτογραφίες από όλα τα θέματα

6 Ιανουαρίου 2026
Σιάτιστα: Κέφι και χορός μες τη βροχή στα Μπουμπουσιάρια.  Βίντεο

Σιάτιστα: Κέφι και χορός μες τη βροχή στα Μπουμπουσιάρια. Βίντεο

6 Ιανουαρίου 2026
Με κατάνυξη και σεβασμό γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Δήμο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες

Με κατάνυξη και σεβασμό γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Δήμο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες

6 Ιανουαρίου 2026
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Το Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη για την απώλεια του Δημοτικού Υπαλλήλου Άρη Χαραλαμπίδη

6 Ιανουαρίου 2026
Σιάτιστα: Ξεκίνησε το γλέντι στα Μπουμπουσιάρια. Βίντεο και φωτογραφίες

Σιάτιστα: Ξεκίνησε το γλέντι στα Μπουμπουσιάρια. Βίντεο και φωτογραφίες

5 Ιανουαρίου 2026
Βόιο: Ροντέο έγινε η συνεδρίαση.  Διακοπή και αποχώρηση της αντιπολίτευσης.  Βίντεο

Σχόλιο Μιχάλη Καραμπατζιά σχετικά με την πρωτιά του Δήμου Βοΐου και το μέγεθος των αποφάσεων

5 Ιανουαρίου 2026
Θεοφάνεια στο Δήμο Βοΐου με Αγιασμό των Υδάτων και Μπουμπουσάρια

Θεοφάνεια στο Δήμο Βοΐου με Αγιασμό των Υδάτων και Μπουμπουσάρια

5 Ιανουαρίου 2026
φορολογια

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Τι αλλάζει στις βεβαιώσεις αποδοχών και αμοιβών

5 Ιανουαρίου 2026
νοσοκομειο

Τραγωδία για ζευγάρι Ελλήνων που έκανε διακοπές στον Παναμά – Πέθανε η γυναίκα, διασωληνωμένος ο σύζυγος

5 Ιανουαρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμπορικοί επισκέπτες από 30 χώρες στο 3rd Fur Shopping Festival στην Καστοριά

sierafm by sierafm
5 Νοεμβρίου 2018
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Εμπορικούς επισκέπτες από 30 χώρες προσέλκυσε το 3rd Fur Shopping Festival το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά, από 1 έως 3 Νοεμβρίου 2018, με τη συμμετοχή 80 εκθετών, μεταξύ των οποίων ήταν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις γούνας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των εμπορικών επισκεπτών προήλθε από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ (59,93% Ρωσία, 16,81% Ουκρανία), ενώ δεν έλειπε η παρουσία εμπόρων από την Ευρώπη και την Αμερική, οι οποίοι προχώρησαν σε σημαντικές εμπορικές πράξεις, επιλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων (γούνινα ενδύματα, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ με γούνα) που διατέθηκαν στο Festival.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία εξήχθησαν από το σύστημα bar code, κατά τη διάρκεια του τριημέρου τις πύλες του Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας πέρασαν συνολικά  365 εμπορικοί επισκέπτες από 30 χώρες: Αλβανία, Βουλγαρία, Καναδάς, Κίνα, Δανία, Γαλλία, Γεωργία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Καζακστάν, Κορέα, Κουβέιτ, Λίβανος, Λιθουανία, Π.Γ.Δ.Μ., Μολδαβία, Πολωνία, Κατάρ, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Κιριμπάτι (χώρα της Ωκεανίας).

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο του festival, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο όμορφες μουσικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τους διοργανωτές, να χαλαρώσουν, πίνοντας ένα ποτό, στο Rest Area που δημιουργήθηκε εντός του εκθεσιακού χώρου, αλλά και να επισκεφθούν το ειδικό περίπτερο που στήθηκε με αναφορά στην ιστορία της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας σε συνεργασία με την Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών «Θωμάς Μανδακάσης».

To 3rd Fur Shopping Festival πλαισιώθηκε και από πολιτικές παρουσίες, όπως την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, και την Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, την Ευρωβουλευτή Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, συνοδευόμενη από την τοπική Βουλευτή του κόμματος, Μαρία Αντωνίου, οι οποίες εκδήλωσαν τη στήριξή τους στον κλάδο της γούνας, καθώς και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών, Νικόλαο Εξαδάκτυλο.

Σημαντικές ήταν οι παρουσίες του Προέδρου, του Διευθύνοντος Συμβούλου και του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΘ – HELEXPO, Αναστάσιου Τζήκα, Κυριάκου Ποζρικίδη και Αλέξη Τσαξιρλή, που συνεχάρησαν τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς για το υψηλό επίπεδο της φετινής διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου το «παρών» έδωσε μεγάλο κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρο Καρυπίδη, που, μαζί με τον Πρόεδρο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», Απόστολος Αντωνούδη, δεσμεύτηκαν για τη δημιουργία κόμβου στον κάθετο άξονα της Εγνατίας, προκειμένου να αποκτηθεί άμεση πρόσβαση προς το Εκθεσιακό Κέντρο.

Επίσης, στα περίπτερα του Festival περιηγήθηκαν ο βουλευτής Ν.Δ., Γιώργος Κασαπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Παναγιώτης Κώττας οι δήμαρχοι Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, Ανέστης Αγγελής και Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

Με αφορμή το 3rd Fur Shopping Festival, στην Καστοριά πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, που για πρώτη φορά συνεδρίασε εκτός Αττικής, προκειμένου οι γουνοποιοί – επιχειρηματίες να θέσουν ζητήματα  που αφορούν τη μεγάλη αγορά της Κίνας, η οποία παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον για τον κλάδο της γούνας.

Οι διοργανωτές δέχθηκαν επίσης την επίσκεψη του διευθυντή, Αποστόλη Τζιώτζη και των σπουδαστών του τμήματος Σχεδίου Μόδας του ΙΕΚ Καστοριάς, προκειμένου να συζητήσουν την εξειδίκευση του αντικειμένου τους στο δέρμα και τη γούνα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί νέα δυναμική στη βιομηχανία γούνας της Δυτικής Μακεδονίας.

Το 3rd Fur Shopping Festival διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Π.Ε. Καστοριάς – Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Την υποστήριξή τους έδωσαν τα μεγαλύτερα παγκόσμια Δημοπρατήρια Γουνοδερμάτων (NAFA, SAGA και KOPENHAGEN FUR), το Enterprise Greece, οι δήμοι Καστοριάς και Άργους Ορεστικού.

????????????????????????????????????

 

Previous Post

Το πανούργο σχέδιο του δίγαμου γιατρού που παρίστανε τον πράκτορα -Πώς επί 10 χρόνια δεν κατάλαβε τίποτα ούτε η σύζυγος, ούτε η ερωμένη

Next Post

Ήττες για ανδρικό και κορασίδες του Γυμναστικού

Next Post
γυμναστικος

Ήττες για ανδρικό και κορασίδες του Γυμναστικού

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ανοιχτός διάλογος για το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής
  • Κόνιτσα: Παράδειγμα των νέων ανθρώπων
  • Θεοφάνεια στη Λίμνη Πολυφύτου. Φωτογραφίες
  • Μπουμπουσάρια Σιάτιστας: Δείτε πολλές φωτογραφίες από όλα τα θέματα
  • Σιάτιστα: Κέφι και χορός μες τη βροχή στα Μπουμπουσιάρια. Βίντεο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  2. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  3. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  4. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα καζίνο για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr