Δήμος Βοΐου: Το νέο Προεδρείο.  Λευκό η Λαϊκή Συσπείρωση, ομόφωνα στήριξε τον αντιπρόεδρο η παράταξη Ζευκλή.  Βίντεο
ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Εσπερίδα για το Μεταλυκειακό Έτος Τάξη Μαθητείας
Τηλεφωνικη, απατη,
Δήμος Βοΐου: Ας προστατεύουμε το δάσος μας
Βόιο: Δεντροφυτεύσεις σε Νεάπολη και Τσοτύλι.  Φωτογραφίες
Δημοπρατείται το μεγάλο έργο τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη – Πώς θα συνδεθεί με το δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας
Κινηματογράφος Σινεμά
καφε, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Νερό
ΔΕΥΑΚ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
τιμολόγια ρεύματος

Εννιά σημάδια που δείχνουν ότι δεν σας θέλει όσο εσείς

Πάσχει από έλλειψη χρόνου ή απλώς δεν σας θέλει και πολύ;

Η αγωνία στην αρχή μιας σχέσης είναι απολύτως φυσιολογική. Είτε εξαιτίας του φόβου ότι θα πληγωθούμε, είτε σε μια προσπάθεια να φανούμε πιο μυστηριώδεις και γοητευτικοί – συνήθως δε για όλα τα παραπάνω – οι περισσότεροι δεν βιαζόμαστε να ανοίξουμε τα χαρτιά μας. Γι’ αυτό δεν μπορούμε και να είμαστε απολύτως σίγουροι για το κατά πόσον το νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή μας αισθάνεται τον ίδιο ενθουσιασμό με μας ή απλώς δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει.

Στην πραγματικότητα, όσο αφηρημένο ή πολυάσχολο και αν είναι το άτομο που σας ενδιαφέρει, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να σας ανησυχήσουν. Τα παρακάτω σημάδια δείχνουν πως αν και διατηρεί τις επαφές μαζί σας, έχει ανοιχτές τις κεραίες του για κάτι που θα του ταιριάζει περισσότερο. Μήπως έχει έρθει η ώρα να κάνετε μια συζήτηση;

1. Αργεί πολύ να απαντήσει στα μηνύματά σας

Σίγουρα έχει δουλειές – όλοι έχουμε. Και, προφανώς, είναι απολύτως φυσιολογικό να μην βλέπει αμέσως τα μηνύματά σας όταν είναι στη δουλειά. Αν όμως η πολύωρη (ή και πολυήμερη) καθυστέρηση αποτελεί τον κανόνα, ενδέχεται να σας βάζει σε δεύτερη μοίρα.

2. Ποτέ δεν κάνει συγκεκριμένες προτάσεις

Σας λέει να πάτε κάποια στιγμή μαζί στο αγαπημένο του κοκτέιλ μπαρ ή ακόμα και ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Αλλά κάθε φορά που ζητάτε ημερομηνίες και συντεταγμένες, όλο και κάτι άλλο έχει κανονίσει ή δεν ξέρει ακριβώς πότε θα μπορέσει να πάρει άδεια. Πιθανότατα δεν σκοπεύει να υλοποιήσει κανένα από όλα αυτά τα σχέδια.

3. Επικοινωνεί πάντα την τελευταία στιγμή

Είναι πολύ αυθόρμητη προσωπικότητα ή μήπως δεν βρήκε κάτι καλύτερο να κάνει; Αν συνηθίζει να σας στέλνει μήνυμα σε αναπάντεχες ώρες και μέρες, ίσως αιτία δεν είναι ότι ένιωσε μια ακαταμάχητη επιθυμία να σας δει, αλλά ότι τα προηγούμενα σχέδιά του ναυάγησαν.

4. Λέει ότι θα πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν το κάνει

Ναι, μπορεί κάτι να έτυχε. Μπορεί και να μην το εννοούσε εξ αρχής. Όταν κάποιος μας αρέσει πραγματικά, καταβάλλουμε προσπάθειες να φανούμε συνεπείς γιατί δεν θέλουμε να τον χάσουμε. Η στάση του όταν εντέλει επικοινωνήσει μαζί σας θα πρέπει να σας δείξει κάποια πράγματα. Το ίδιο και η επανάληψη αυτού του γεγονότος.

5. Εμφανίζεται όταν χρειάζεται κάτι

Δεν είναι κακό να βοηθάτε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, ούτε εκείνο να αναζητά τη βοήθειά σας. Όμως μήπως κάνετε περισσότερα για αυτόν από ό,τι εκείνος για εσάς;

6. Επιλέγει πάντα τις καθημερινές

Για τους περισσότερους ανθρώπους, τα Σαββατοκύριακα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουν τα πράγματα που απολαμβάνουν και που δεν προλαβαίνουν να χαρούν τις καθημερινές. Αν πάντα σας προτείνει να βρεθείτε Τρίτη βράδυ, μάλλον δεν είστε προτεραιότητα – δεν αποκλείεται μάλιστα να βρίσκεται ήδη σε μια άλλη σχέση, στην οποία αφιερώνει αυτές τις δύο πολύτιμες ημέρες. Προφανώς αυτά δεν ισχύουν αν τα ρεπό του βρίσκονται σε διαφορετικές μέρες.

7. Δεν βάζετε ποτέ τους όρους

Δεν έχει χρόνο ποτέ όταν προτείνετε κάτι, ενώ αντίθετα εσείς φροντίζετε να αδειάσετε το πρόγραμμά σας όποτε αποφασίσει να σας στείλει. Σκεφτείτε λίγο όλη την πορεία των επαφών σας: Αν τα πράγματα σας φαίνονται κάπως ανισότιμα, ίσως έχει έρθει η ώρα να το εκφράσετε.

8. Δεν σας συμπεριλαμβάνει σε σημαντικά γεγονότα

Είναι απολύτως φυσιολογικό – και θεμιτό – να περάσετε το πρώτο διάστημα μιας σχέσης κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους . Όμως όταν τα πράγματα προχωρούν, συνήθως αισθανόμαστε την ανάγκη να εντάξουμε τον νέο μας σύντροφο στην υπόλοιπη ζωή μας. Αν μάθετε (κυριολεκτικά) μετά εορτής ότι έκανε πάρτι για τα γενέθλιά του, πείτε του πως θα θέλατε πολύ να σας είχε καλέσει. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να πίστευε πως δεν θα θέλατε να πάτε. Αν ο λόγος είναι πιο δυσάρεστος, τουλάχιστον θα αναγκαστεί να σας το αποκαλύψει.

9. Δεν περνάτε καλά

Δεν είναι ζήτημα διαίσθησης. Μπορεί να δυσκολεύεστε να βρείτε έστω μία φορά που να συμπεριφέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο, αλλά οι μικρές ενδείξεις έλλειψης ενδιαφέροντος ή και σεβασμού σταδιακά συσσωρεύονται και σας πιέζουν. Πάρτε μια ανάσα και αναλογιστείτε τα συναισθήματά σας. Θα σας άρεσε να συνεχίσετε να είστε σε αυτή την ψυχολογική κατάσταση για μήνες ή και χρόνια ακόμα; Αν όχι, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να του πείτε πώς νιώθετε και τι θα θέλατε από τις επαφές μαζί του.

Πηγή:vita.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako