• Latest
ΒΙΤΡΙΟΛΙ

Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί η 36χρονη

7 Μαΐου 2021
Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 στις οδούς Μεγ. Αλεξάνδρου, Ξενοφώντα Τριανταφυλλίδη και Βενιζέλου για τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου

Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 στις οδούς Μεγ. Αλεξάνδρου, Ξενοφώντα Τριανταφυλλίδη και Βενιζέλου για τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου

2 Δεκεμβρίου 2025
Έφυγε από τη ζωή η 25χρονη δικηγόρος Ελευθερία – Παρασκευή Κρίτσιου-Στη Λευκοπηγή η κηδεία της άτυχης κοπέλας

Έφυγε από τη ζωή η 25χρονη δικηγόρος Ελευθερία – Παρασκευή Κρίτσιου-Στη Λευκοπηγή η κηδεία της άτυχης κοπέλας

2 Δεκεμβρίου 2025
Υπό βροχή και με την “Πανδώρα” το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Κοζάνης -Βίντεο

Δήμος Κοζάνης: Το αναλυτικό Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων

2 Δεκεμβρίου 2025
Αναβάλλεται η συναυλία με τον Sicario-Πότε θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τη “Λευκή Νύχτα” στην Κοζάνη

Αναβάλλεται η συναυλία με τον Sicario-Πότε θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τη “Λευκή Νύχτα” στην Κοζάνη

2 Δεκεμβρίου 2025
Κοζάνη: Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον 55χρονο που δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα(βίντεο)

Βράβευση της ΜΕΘ του Μαμάτσειου νοσοκομείου

2 Δεκεμβρίου 2025
ΤΡΑΚΤΕΡ

Δυτική Μακεδονία: Οι αγρότες στα μπλόκα

2 Δεκεμβρίου 2025
Πρόσκληση Συνοδών για Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα Ατόμων με Αναπηρία της ΠΟΣΓΚΑμεΑ για το έτος 2025

Σπάρτακος: Η διαφορετικότητα θα πρέπει να αποτελεί πηγή δύναμης και έμπνευσης

2 Δεκεμβρίου 2025
Συνάντηση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας με τον πρόεδρο του ΤΕΕ

Συνάντηση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας με τον πρόεδρο του ΤΕΕ

2 Δεκεμβρίου 2025
Δηλώσεις συμμετοχής για τα Καστοριανά Ραγκουτσάρια 2025

Απονομές Βραβείων «Καστοριανά Ραγκουτσάρια 2025»

2 Δεκεμβρίου 2025
Η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Σιατίστης τη Δευτέρα 10 Μαρτίου

Ενορία Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας: Εσπερινός και Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αθανάσιο

2 Δεκεμβρίου 2025
Άρθρο του βουλευτή Ν Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη για την 88η ΔΕΘ

Στάθης Κωνσταντινίδης: Η Ρήτρα Δίκαιης Μετάβασης θα πρέπει να περιλαμβάνει και την κατ’ εξαίρεση διατήρηση κρατικών δομών και υπηρεσιών, ιδίως σχολικών μονάδων

2 Δεκεμβρίου 2025
Άνοιξε και επίσημα για πρώτη φορά τις πύλες του  το Σχολείο Β’ Ευκαιρίας στη Γαλατινή του Δήμου Βοΐου με τη συμμετοχή 80 εκπαιδευόμενων

Άνοιξε και επίσημα για πρώτη φορά τις πύλες του  το Σχολείο Β’ Ευκαιρίας στη Γαλατινή του Δήμου Βοΐου με τη συμμετοχή 80 εκπαιδευόμενων

2 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί η 36χρονη

sierafm by sierafm
7 Μαΐου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΒΙΤΡΙΟΛΙ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας παραπέμπεται να δικαστεί με το υπ’αριθμ 1510/2021 βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών η 36χρονη που επιτέθηκε στην 35χρονη Ιωάννα τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

Η δράστρια θα δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Αθηνών και βάση του σκεπτικού του βουλεύματος η κατηγορούμενη είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα.

Την παραπομπή σε δίκη της 36χρονης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας, είχε προτείνει ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ο εισαγγελέας τόνιζε στην πρότασή του, ότι η κατηγορούμενη ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα και αυτό προκύπτει από τα στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Ασφάλειας λόγω της ποσότητας και της πυκνότητας του καυστικού υλικού.

«Πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς»

Ερωτήματα προκαλούν οι αναζητήσεις που έκανε στον υπολογιστή της η 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι, τις ημέρες που η Ιωάννα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Οι αναζητήσεις που ακολουθούν, φέρεται να έγιναν από την κατηγορούμενη στις 21, 22 και 23 Μαΐου, ημέρες που η Ιωάννα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο:

    • Πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς
    • Όπλα τιμές, στρυχνίνη δηλητήριο
    • Που πουλάνε υδροκυάνιο
    • Πώς να προκαλέσεις έμφραγμα
    • Φάρμακο για να προκαλέσεις ανακοπή
    • Θανατηφόρα αέρια
    • Δηλητήρια
    • Ατροπίνη, επίθεση με οξύ, θανατηφόρα ένεση

Επίθεση με βιτριόλι: «Απέκτησα μια αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα»

Η 36χρονη ομολόγησε ενώπιον του ανακριτή ότι ήταν εκείνη που, πριν από περίπου ένα χρόνο, έκανε επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα και ζήτησε συγνώμη για την πράξη της επιμένοντας πως δεν ήθελε να την σκοτώσει.

H κατηγορούμενη, η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη, στην συμπληρωματική της απολογία υποστήριξε πως προέβη στην επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης συγχωριανής της, επειδή την θεωρούσε υπεύθυνη για προσωπικό της ζήτημα. Είναι η πρώτη φορά που η κατηγορούμενη μιλά για την υπόθεση καθώς όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη τον περασμένο Ιούνιο είχε επιλέξει να κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Στην συμπληρωματική της απολογία τόνισε: Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της ανθρωποκτονίας όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο. Αποδέχομαι το αδίκημα της σωματικής βλάβης. Όλα τα έτη του ενήλικου βίου μου τα έχω διανύσει χωρίς παραβατική συμπεριφορά. Η στάση μου αυτή απέδειξε ότι υπερισχύει ο τρόπος ανατροφής μου και η δομή της προσωπικότητάς μου. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αμετανόητη και ανάλγητη και για αυτό με τη σημερινή μου απολογία θέλω να ζητήσω ειλικρινή και ταπεινή συγνώμη για το κακό και τη θλίψη που προκάλεσα στην ίδια και στην οικογένειά της την οποία ελπίζω και να αποδεχτούν. Λυπάμαι ειλικρινά από τα βάθη της ψυχής μου.

Στην ερώτηση για τα κίνητρα της επίθεσης είπε: Απέκτησα μία αρρωστημένη εμμονή μαζί της. Την θεώρησα υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και με έκανε να δω τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Δεν θέλω να το αναπτύξω περαιτέρω ώσπου να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο και να ειπωθούν όλες οι αλήθειες. Δεν θα ήθελα να παρερμηνευτεί τίποτα από τα παραπάνω με εικασίες και φανταστικά σενάρια για αυτό. Προς το παρόν παραμένω σε όσα είπα ως τώρα.

Με την κίνησή μου αυτή δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Δεν στόχευσα ποτέ να τη σκοτώσω αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω. Απλώς ποτέ δεν φαντάστηκα ότι η απερίσκεπτη μου αυτή η ενέργεια θα προξενούσε σε τέτοια έκταση ζημιά και ένα μεγάλο ”Γολγοθά” που θα διανύει και θα διανύσει σε βάθος χρόνου. Μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω, να μην είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά σε κανέναν. Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Για αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ.

Τόνισε ότι δεν ήταν μεγάλη ποσότητα του καυστικού υγρού, ότι ήταν ένα κανονικό ποτήρι και δεν γνώριζε ότι θα προκληθεί τόσο μεγάλη ζημιά και πρόσθεσε: «Δεν γνώριζα ότι αυτό το υγρό θα προκαλούσε τέτοια ζημιά γνώριζα ότι θα προκαλούσα κάποιο τραύμα. Δεν είχα σκοπό να στοχεύσω στο πρόσωπο. Η στάση του σώματος απέδειξε ότι ήμουν πλάγια και όχι πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν γνώριζα ότι θα προκαλούσα τόσο μεγάλη ζημιά. Το παχύρευστο υγρό δεν γνώριζα ότι προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά, δεν είμαι χημικός δεν γνώριζα ότι υπήρχε σε πιο αραιή μορφή».

Αρνήθηκε να πει από πού προμηθευτήκατε το βιτριόλι και πρόσθεσε: «Παρουσιάζομαι ενώπιον σας συντετριμμένη, μετά από 10 μήνες. Είμαι 36 ετών με λευκό ποινικό μητρώο σε καμία περίπτωση και με κανένα αντάλλαγμα δεν θα διέγραφε μία έντιμη διαδρομή μέχρι σήμερα. Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται μία δίκαιη δίκη και μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους».

Δεν δέχεται τη συγγνώμη η Ιωάννα

Δεν δέχεται την καθυστερημένη  συγγνώμη από την 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι η πλευρά της Ιωάννας.

Με δήλωσή του στο Eleftherostypos.grο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας τόνισε ότι  «ούτε η Ιωάννα ούτε η οικογένειά της δέχονται την συγγνώμη της 35χρονης. Στην απολογία της λέει ψέμματα για την ποσότητα του καυστικού υγρού καθώς κάνει λόγο για μικρή ποσότητα αλλά μόνο μικρή δεν ήταν. Πρόθεσή της δεν ήταν να προκαλέσει μία απλή ζημιά αλλά κάτι ανεπανόρθωτο. Είναι τυχερή που ζει η Ιωάννα». 

Πηγή: eleftherostypos.gr

Tags: ΒΙΤΡΙΟΛΙ
Previous Post

Τα κρούσματα της Παρασκευής 7/5 στη Δυτική Μακεδονία – 2.691 κρούσματα στη χώρα, 63 Θάνατοι και 749 διασωληνωμένοι

Next Post

Κορωνοϊός- Χαρδαλιάς: Ποιές δραστηριότητες ανοίγουν και πότε – Οι «κόκκινες» περιοχές

Next Post
χαρδαλιας

Κορωνοϊός- Χαρδαλιάς: Ποιές δραστηριότητες ανοίγουν και πότε - Οι «κόκκινες» περιοχές

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 στις οδούς Μεγ. Αλεξάνδρου, Ξενοφώντα Τριανταφυλλίδη και Βενιζέλου για τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου
  • Έφυγε από τη ζωή η 25χρονη δικηγόρος Ελευθερία – Παρασκευή Κρίτσιου-Στη Λευκοπηγή η κηδεία της άτυχης κοπέλας
  • Δήμος Κοζάνης: Το αναλυτικό Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων
  • Αναβάλλεται η συναυλία με τον Sicario-Πότε θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τη “Λευκή Νύχτα” στην Κοζάνη
  • Βράβευση της ΜΕΘ του Μαμάτσειου νοσοκομείου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr