ΔΕΥΑΚ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
τιμολόγια ρεύματος
ψευτικος, ανθρωπος, ψεμματα, μασκα
χερια, δαχτυλιδι, γαμος
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
σχολειο
Σούπερ μάρκετ, super market
ΔΥΠΑ, ΟΑΕΔ
ΑΠΑΤΗ
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Η Ιωάννα αρχίζει και θυμάται, κοντά στη λύση του μυστηρίου οι Αρχές

Η 34χρονη Ιωάννα μετά το αρχικό σοκ και τους απίστευτους πόνους αρχίζει και θυμάται λεπτομέρειες από τη στιγμή της επίθεσης που δέχτηκε με βιτριόλι από τη μαυροντυμένη γυναίκα στην Καλλιθέα. Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι οι αρχές βρίσκονται κοντά στη λύση του μυστηρίου και τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ.Αλεξανδρής για την κατάσταση της 34χρονης, «Η Ιωάννα βοηθάει στο μέτρο του δυνατού και θα πρέπει ο οποιοσδήποτε να αντιληφθεί τι έχει περάσει. Προφανώς ότι της έρχεται στο μυαλό το εκμυστηρεύεται. Το ποιος, το γιατί, το γιατί καταστρέφεται ένας άνθρωπος».

Σχετικά με τη ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας, ο δικηγόρος της τόνισε ότι «Κάνει καλύτερες σκέψεις. Υπάρχουν σκέψεις αρκετές στο μυαλό της και αυτές τις σκέψεις πληροφορεί την αστυνομία και προσπαθεί και η αστυνομία, όσο μπορεί, να εξιχνιάσει αυτή την περίπτωση. Και η ίδια προσπαθεί να δώσει τις εξηγήσεις, τόσο στον εαυτό της, όσο και τους υπολοίπους».

 

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται μέχρι στιγμής τρεις γυναίκες, ενώ οι αρχές αναλύουν διεξοδικά τις κάμερες προκειμένου να βρουν το λάθος της μαυροντυμένης γυναίκας που θα οδηγήσει στην αποκρυπτογράφησή και την αποκάλυψη της ταυτότητάς της.

Παράλληλα σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε χθες τo Dikaiologitika News, οι έρευνες έχουν στραφεί και σε συγγενικό πρόσωπο της 34χρονης.

«Δε ψάχνουν στο σκοτάδι… Η Ιωάννα αρχίζει και συνειδητοποιεί τι συνέβη»

Σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν και θα μπορούσαν να δώσουν τη λύση του γρίφου, ο κ. Αλεξανδρής επεσήμανε ότι «Σίγουρα είμαστε σε έναν πολύ καλύτερο δρόμο απ΄ ότι στην αρχή. Σίγουρα δε ψάχνουν στο σκοτάδι, όπως ψάχναμε τις πρώτες ημέρες, οπότε νομίζω ότι από αυτή την άποψη και μόνο είμαστε σε πολύ καλύτερο δρόμο. Είμαι πιο αισιόδοξος».

Όσον αφορά το πώς διαχειρίζεται η 34χρονη την υπόθεση, ο δικηγόρος της τόνισε ότι «Προφανώς συνειδητοποιεί ότι η ζωή της δε θα ειναι η ίδια. Ήταν ένα απολύτως φυσιολογικό κορίτσι που ζούσε μια φυσιολογική ζωή. Εργαζόταν σε δυο δουλειές. Είναι απορίας άξιο πώς ένας εγκέφαλος κάνει αυτή την καταστροφή, ειναι συγκλονιστικό να το σκεφτεί κάποιος ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα φθάσουν σε τέτοιου είδους αγριότητας έγκλημα», δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και κάνουν φύλλο και φτερό το υλικό από κάμερες και το κινητό της κοπέλας, ώστε να διαλευκάνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την υπόθεση.

«Πότε θα πιάσετε αυτή που μου επιτέθηκε», ρωτά συνεχώς η 34χρονη

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας, η Αστυνομία δεν έχει ακόμα κάποιο στοιχείο ικανό για να οδηγηθεί σε σύλληψη.

Ο κ. Λύτρας μίλησε και για την κατάσταση της άτυχης Ιωάννας, λέγοντας ότι η η ψυχολογία της δεν είναι καλή, ενώ συνεχίζονται οι πόνοι, καθώς φέρει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της.

Για τις συζητήσεις που έχει κάνει μαζί της είπε ότι ρωτά συνεχώς «πότε θα πιάσουν αυτή που μου επιτέθηκε». «Αυτό που έλεγε εξ αρχής, αυτό και λέει και τώρα: ότι δεν μπορεί να πάει το μυαλό της κάπου. Αυτή τη γυναίκα δεν την γνώριζε» τόνισε ο κ. Λύτρας.

Ωστόσο σημείωσε ότι σε τέτοια εγκλήματα ο δράστης γνωρίζει το θύμα και επανέλαβε ότι τέτοιου είδους πράξη δεν δικαιολογείται από κανέναν και σε κανέναν.

Τέλος, σε ερώτηση για όσα γράφονται περί της κατάθεσης ενός ταξιτζή που βρέθηκε στο σημείο, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει πληροφόρηση για τέτοιο πρόσωπο που να έχει δώσει σημαντικά στοιχεία.

Πηγή:dikaiologitika.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako