• Latest
ΒΙΤΡΙΟΛΙ

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος που πήρε την πρώτη συνέντευξη από την 34χρονη Ιωάννα

11/03/21 11:28
ΦΣ Κοζάνης: παρέμεινε πρώτη και αήττητη!

Γ’ Εθνική: Πρωταθλήτρια Χειμώνα η Κοζάνη, διπλό με ανατροπή μέσα στην Έδεσσα 

09/02/23 11:25
ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ

Υπέρταση: Μήπως έχετε κι εσείς; Τα συμπτώματα που συχνά αγνοούμε

09/02/23 11:23
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Του… άνοιξαν το κεφάλι επειδή είπε «λάθος» ομάδα

09/02/23 11:13
ανθρωπιστική βοήθεια

Δήμος Κοζάνης: Συνεχίζεται η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

09/02/23 11:03
σχολειο

Ελληνική PISA: Τι πρέπει να αλλάξει στη διδασκαλία Νεοελληνικών και Μαθηματικών – Η έκθεση της Επιτροπής

09/02/23 10:54
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Τι ισχύει για όσους έχουν ημέρες άδειας του 2022 και πότε μετατρέπονται σε χρήματα

09/02/23 10:52
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μέχρι και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας

09/02/23 10:47
Αμανατίδης

Ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης ΝΔ κ. Γιώργος Αμανατίδης συμμετείχε στην πρόσφατη Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης.

09/02/23 10:45
Ευστάθιος Κωνσταντινίδης

Συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη: «Με οδύνη αποχαιρετούμε τον αείμνηστο Μανούσο Βολουδάκη»

09/02/23 10:35
ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πάρις Κουκουλόπουλος: Τα χωριά μας και τα μάτια μας

09/02/23 10:33
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
  • Login
Sierafm.gr -SI.E.RA FM 1053 Σιάτιστα
Advertisement
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Advertisement
No Result
View All Result
Sierafm.gr -SI.E.RA FM 1053 Σιάτιστα
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος που πήρε την πρώτη συνέντευξη από την 34χρονη Ιωάννα

by sierafm
11/03/21 11:28
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΒΙΤΡΙΟΛΙ
0
SHARES
27
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Εχει κάνει 8 χειρουργεία η Ιωάννα λέει η γιατρός της 34χρονης

«Ένας άνθρωπος που έχει περάσει κάτι τόσο σκληρό θέλει να νιώσει μια σιγουριά και εμπιστοσύνη».

Αυτό είπε μεταξύ άλλων η Σόνια Καζόνι, η δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από την 34χρονη Ιωάννα, που πριν 10 μήνες δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα.

Η συνέντευξη -όπως και οι φωτογραφίας της κοπέλας πριν και μετά την επίθεση– θα δημοσιευτεί το Σάββατο 13 Μαρτίου στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί μαζί με τα ΝΕΑ.

«Η Ιωάννα έχει τεράστια ευγνωμοσύνη στην κ. Καλοφώνου, γιατί είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή. Συναντηθήκαμε και κάναμε τη συνέντευξη. Το συζητούσαμε αρκετό καιρό πριν βρεθούμε να μιλήσουμε. Αυτό βοήθησε να χτιστεί μια σχέση ανάμεσά μας. Ένας άνθρωπος που έχει περάσει κάτι τόσο σκληρό θέλει να νιώσει μια σιγουριά και εμπιστοσύνη. Μιλούσαμε περίπου ένα μήνα πριν προχωρήσουμε», είπε η κ. Καζόνι μιλώντας στο MEGA.

«Με την Ιωάννα έχουμε μιλήσει για όλα. Από την ημέρα που πήγαινε στη δουλειά της και δέχτηκε την επίθεση, το πώς αντέδρασες, πώς ήταν οι πρώτες μέρες στο νοσοκομείο» είπε.

«Η Ιωάννα έχει δεκάδες γιατί, γιατί με τη γυναίκα που έχει συλληφθεί είχαν τελείως τυπική σχέση και δεν υπήρχε και τίποτα που να τις χωρίζει. Δεν υπήρχε καμία αντιζηλία μεταξύ τους, επί της ουσίας. Έχει μια υπέροχη μητέρα που τη συνάντησα όταν πήγα, και είναι στο πλευρό της από όταν έγινε το ατύχημα μέχρι τώρα. Χρειάζεται επί της ουσίας 24ωρη φροντίδα. Τώρα επειδή υπάρχει ένας δρόμος μπροστά με πολλά επίπονα και κοστοβόρα χειρουργεία, έχει μια δύσκολη διαδρομή για να κερδίσει πίσω τη ζωή της. Ξέρω ότι η Ιωάννα θέλει η φερόμενη ως ένοχη να απολογηθεί».

Γιατρός Μαρία Καλοφώνου: Έχει κάνει 8 χειρουργεία

Στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε και η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής της Μονάδας Εγκαυμάτων στο «Θριάσιο» και είναι η γιατρός της 34χρονης Ιωάννας

«Η μάσκα ασκεί πίεση στις ουλές. Ο σκοπός της είναι να μην φουσκώσουν οι ουλές. Πιέζει τις ουλές έτσι ώστε να μην γίνουν υπερτροφικές και να μην φουσκώσουν πολύ. Δίνει μια κατεύθυνση στις ίνες κολλαγόνου πιέζοντάς τες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο και να μειωθούν οι ουλές. Να γίνει δηλαδή πιο μαλακό το δέρμα, να έχει καλύτερες κινήσεις, γιατί τα εγκαύματα αφήνουν ουλές οι οποίες είναι άσχημες φουσκώνουν και τραβούν το πρόσωπο σε διάφορες κατευθύνσεις» είπε.

«Θα τη φοράει για πολύ καιρό και θα προσαρμόζεται ανά καιρούς. Ήδη την έχουμε προσαρμόσει τρεις φορές. Η Ιωάννα φοράει και σε όλο της το σώμα ειδικά ενδύματα. Έχει καεί στον κορμό μέχρι την πλάτη και τα δύο χέρια της», εξήγησε.

«Ο ήλιος αυτή τη στιγμή είναι απαγορευτικός. Η Ιωάννα ξέρει ότι το δέρμα που θα έχει δε θα έχει ποτέ τις ιδιότητες του φυσιολογικού δέρματος. Πάντα θα είναι πιο ευαίσθητο. Ποτέ δε θα έχουμε αυτό που χάθηκε με το βιτριόλι. Όσα χρόνια και να περάσουν θα υπάρχει πάντα ευαισθησία. Τουλάχιστον για ένα χρόνο απαγορεύεται να βγει στον ήλιο, και όταν θα αρχίσει να βγαίνει, θα βγαίνει με τεράστιες προφυλάξεις», συνέχισε η ίδια.

«Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάει η Ιωάννα. Εξηγούμε στους ασθενείς ότι ο εφιάλτης δεν τελειώνει μετά το νοσοκομείο. Τους το εξηγούμε, αλλά είναι άλλο να το ζουν και να βλέπουν ότι έχουν μπροστά τους μεγάλο αγώνα. Έχει κάνει μέχρι τώρα οχτώ χειρουργεία. Προβληματιστήκαμε πολύ με τα βλέφαρα, γιατί έπρεπε να κλείνουν για να διατηρηθεί η όραση. Είχε καεί το ένα βλέφαρό της. Θα κάνει και άλλα χειρουργεία. Περιμένουμε ωρίμανση των ουλών και στη συνέχεια θα κάνει αρκετά χειρουργεία», πρόσθεσε η κ. Καλοφώνου.

«Η Ιωάννα τρώει. Έχει μια δυσκολία στην κίνηση στο στόμα, έχει ουλές γύρω από το στόμα και το πηγούνι. Δεν την εμποδίζουν στη σίτιση αλλά θέλει ακόμα δουλειά η περιοχή γύρω από το στόμα», ανέφερε.

Δείτε το video εδώ

Πηγή: parapolitika.gr

 

 

 

Tags: ΒΙΤΡΙΟΛΙ
ShareTweet

Related Posts

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη – Σε επίδειξη μόδας στο Ζάππειο

by sierafm
02/11/21 10:41
0
226

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση - μετά τη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε...

Μονή Πετράκη

Μονή Πετράκη: 10 οι τραυματίες από την επίθεση – Ιερέας υπό καθαίρεση ο δράστης

by sierafm
23/06/21 20:15
0
175

Οι τρεις από τους επτά τραυματίες μητροπολίτες φέρονται να έχουν εκτεταμένα εγκαύματα - Ο δράστης δικαζόταν για υπόθεση ναρκωτικών Δέκα...

ΒΙΤΡΙΟΛΙ

Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί η 36χρονη

by sierafm
07/05/21 18:47
0
27

Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας παραπέμπεται να δικαστεί με το υπ’αριθμ 1510/2021 βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών η 36χρονη...

ΒΙΤΡΙΟΛΙ

Επίθεση με βιτριόλι: Να δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας η 36χρονη, προτείνει ο εισαγγελέας

by sierafm
09/04/21 17:15
0
22

Να παραπεμφθεί σε δίκη η 36χρονη που επιτέθηκε με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας για το αδίκημα της απόπειρας...

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

CAPTCHA
Refresh

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 

 

tioukalia

 




λαζαριδου

 

 

Facebook Twitter
Sierafm.gr -SI.E.RA FM 1053 Σιάτιστα
Η αναβάθμιση επιδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Ψηφιακό Βήμα»

Μετάφραση Website

EnglishΕλληνικά

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

[email protected], [email protected]
Γενική Διεύθυνση (Σαμαράς Βασίλης)
Τηλ.Fax:2465023300
Βουλγαροπούλου 3
Σιάτιστα, Κοζάνης

Copyright © Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

Copyright © Sierafm.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε.