• Latest
ΒΙΤΡΙΟΛΙ

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος που πήρε την πρώτη συνέντευξη από την 34χρονη Ιωάννα

11 Μαρτίου 2021
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

ΕΠΣ Κοζάνης: Επιστροφή στη δράση

12 Δεκεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές για Εορδαϊκό και Κοζάνη στη 13η Αγωνιστική!

12 Δεκεμβρίου 2025
Ο Κοζανίτης Αϊ Βασίλης και το Κυνήγι του Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού

Ο Κοζανίτης Αϊ Βασίλης και το Κυνήγι του Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού

12 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών, για το έργο της ανακατασκευής – εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Σταδίου «Μίλτος Τεντόγλου»

Ξεκινά το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του ΔΑΚ Γρεβενών “Μίλτος Τεντόγλου

12 Δεκεμβρίου 2025
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

12 Δεκεμβρίου 2025
Εορταστικό Ωράριο Καταστημάτων Σιάτιστας

Εορταστικό Ωράριο Καταστημάτων Σιάτιστας

12 Δεκεμβρίου 2025
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Σύνδεσης Διαβαθμικής Συνεργασίας με τον Δήμο Βοϊου

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Σύνδεσης Διαβαθμικής Συνεργασίας με τον Δήμο Βοϊου

12 Δεκεμβρίου 2025
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Κλείνουν οι Δήμοι της Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου

12 Δεκεμβρίου 2025
Με οριακή ψηφοφορία (10-9) το νέο 1ο Δημοτικό Σερβίων θα στεγαστεί στο κτήριο του 1ου Δημοτικού – Ένταση και αντεγκλήσεις στο Δ.Σ. Σερβίων (Βίντεο)

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2025

12 Δεκεμβρίου 2025
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς εγκληματική οργάνωση

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς εγκληματική οργάνωση

12 Δεκεμβρίου 2025
Μαλούτας: “Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών με μία καθαρή νίκη της ‘Ενότητας”

Μαλούτας: Η “Τηλεθέρμανση“ Δρεπάνου και άλλα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια…..

12 Δεκεμβρίου 2025
Η 1η Συνάντηση – Εργαστήριο στο πλαίσιο του έργου Μετρονόμος

Η 1η Συνάντηση – Εργαστήριο στο πλαίσιο του έργου Μετρονόμος

12 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος που πήρε την πρώτη συνέντευξη από την 34χρονη Ιωάννα

sierafm by sierafm
11 Μαρτίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΒΙΤΡΙΟΛΙ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Εχει κάνει 8 χειρουργεία η Ιωάννα λέει η γιατρός της 34χρονης

«Ένας άνθρωπος που έχει περάσει κάτι τόσο σκληρό θέλει να νιώσει μια σιγουριά και εμπιστοσύνη».

Αυτό είπε μεταξύ άλλων η Σόνια Καζόνι, η δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από την 34χρονη Ιωάννα, που πριν 10 μήνες δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα.

Η συνέντευξη -όπως και οι φωτογραφίας της κοπέλας πριν και μετά την επίθεση– θα δημοσιευτεί το Σάββατο 13 Μαρτίου στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί μαζί με τα ΝΕΑ.

«Η Ιωάννα έχει τεράστια ευγνωμοσύνη στην κ. Καλοφώνου, γιατί είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή. Συναντηθήκαμε και κάναμε τη συνέντευξη. Το συζητούσαμε αρκετό καιρό πριν βρεθούμε να μιλήσουμε. Αυτό βοήθησε να χτιστεί μια σχέση ανάμεσά μας. Ένας άνθρωπος που έχει περάσει κάτι τόσο σκληρό θέλει να νιώσει μια σιγουριά και εμπιστοσύνη. Μιλούσαμε περίπου ένα μήνα πριν προχωρήσουμε», είπε η κ. Καζόνι μιλώντας στο MEGA.

«Με την Ιωάννα έχουμε μιλήσει για όλα. Από την ημέρα που πήγαινε στη δουλειά της και δέχτηκε την επίθεση, το πώς αντέδρασες, πώς ήταν οι πρώτες μέρες στο νοσοκομείο» είπε.

«Η Ιωάννα έχει δεκάδες γιατί, γιατί με τη γυναίκα που έχει συλληφθεί είχαν τελείως τυπική σχέση και δεν υπήρχε και τίποτα που να τις χωρίζει. Δεν υπήρχε καμία αντιζηλία μεταξύ τους, επί της ουσίας. Έχει μια υπέροχη μητέρα που τη συνάντησα όταν πήγα, και είναι στο πλευρό της από όταν έγινε το ατύχημα μέχρι τώρα. Χρειάζεται επί της ουσίας 24ωρη φροντίδα. Τώρα επειδή υπάρχει ένας δρόμος μπροστά με πολλά επίπονα και κοστοβόρα χειρουργεία, έχει μια δύσκολη διαδρομή για να κερδίσει πίσω τη ζωή της. Ξέρω ότι η Ιωάννα θέλει η φερόμενη ως ένοχη να απολογηθεί».

Γιατρός Μαρία Καλοφώνου: Έχει κάνει 8 χειρουργεία

Στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε και η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής της Μονάδας Εγκαυμάτων στο «Θριάσιο» και είναι η γιατρός της 34χρονης Ιωάννας

«Η μάσκα ασκεί πίεση στις ουλές. Ο σκοπός της είναι να μην φουσκώσουν οι ουλές. Πιέζει τις ουλές έτσι ώστε να μην γίνουν υπερτροφικές και να μην φουσκώσουν πολύ. Δίνει μια κατεύθυνση στις ίνες κολλαγόνου πιέζοντάς τες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο και να μειωθούν οι ουλές. Να γίνει δηλαδή πιο μαλακό το δέρμα, να έχει καλύτερες κινήσεις, γιατί τα εγκαύματα αφήνουν ουλές οι οποίες είναι άσχημες φουσκώνουν και τραβούν το πρόσωπο σε διάφορες κατευθύνσεις» είπε.

«Θα τη φοράει για πολύ καιρό και θα προσαρμόζεται ανά καιρούς. Ήδη την έχουμε προσαρμόσει τρεις φορές. Η Ιωάννα φοράει και σε όλο της το σώμα ειδικά ενδύματα. Έχει καεί στον κορμό μέχρι την πλάτη και τα δύο χέρια της», εξήγησε.

«Ο ήλιος αυτή τη στιγμή είναι απαγορευτικός. Η Ιωάννα ξέρει ότι το δέρμα που θα έχει δε θα έχει ποτέ τις ιδιότητες του φυσιολογικού δέρματος. Πάντα θα είναι πιο ευαίσθητο. Ποτέ δε θα έχουμε αυτό που χάθηκε με το βιτριόλι. Όσα χρόνια και να περάσουν θα υπάρχει πάντα ευαισθησία. Τουλάχιστον για ένα χρόνο απαγορεύεται να βγει στον ήλιο, και όταν θα αρχίσει να βγαίνει, θα βγαίνει με τεράστιες προφυλάξεις», συνέχισε η ίδια.

«Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάει η Ιωάννα. Εξηγούμε στους ασθενείς ότι ο εφιάλτης δεν τελειώνει μετά το νοσοκομείο. Τους το εξηγούμε, αλλά είναι άλλο να το ζουν και να βλέπουν ότι έχουν μπροστά τους μεγάλο αγώνα. Έχει κάνει μέχρι τώρα οχτώ χειρουργεία. Προβληματιστήκαμε πολύ με τα βλέφαρα, γιατί έπρεπε να κλείνουν για να διατηρηθεί η όραση. Είχε καεί το ένα βλέφαρό της. Θα κάνει και άλλα χειρουργεία. Περιμένουμε ωρίμανση των ουλών και στη συνέχεια θα κάνει αρκετά χειρουργεία», πρόσθεσε η κ. Καλοφώνου.

«Η Ιωάννα τρώει. Έχει μια δυσκολία στην κίνηση στο στόμα, έχει ουλές γύρω από το στόμα και το πηγούνι. Δεν την εμποδίζουν στη σίτιση αλλά θέλει ακόμα δουλειά η περιοχή γύρω από το στόμα», ανέφερε.

Δείτε το video εδώ

Πηγή: parapolitika.gr
Tags: ΒΙΤΡΙΟΛΙ
Previous Post

ΠΑΝΣΕΚΤΕ: Διαμαρτυρόμεθα εντονότατα για τις συνεχιζόμενες τοποθετήσεις και σχόλια για το άνοιγμα της εστίασης

Next Post

Ατομική επιχείρηση: Ψηφιακά η έναρξή της – Μέσω του gov.gr

Next Post
gov.gr, υπολογιστης

Ατομική επιχείρηση: Ψηφιακά η έναρξή της - Μέσω του gov.gr

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • ΕΠΣ Κοζάνης: Επιστροφή στη δράση
  • Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές για Εορδαϊκό και Κοζάνη στη 13η Αγωνιστική!
  • Ο Κοζανίτης Αϊ Βασίλης και το Κυνήγι του Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού
  • Ξεκινά το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του ΔΑΚ Γρεβενών “Μίλτος Τεντόγλου
  • Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  2. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  3. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr