Επίσκεψη ενεργών πολιτών σε δημόσιες υπηρεσίες

Επίσκεψη ενεργών πολιτών σε δημόσιες υπηρεσίες

Οι “Ενεργοί πολίτες” σε δημόσιες υπηρεσίες και τοπικές επιχειρήσεις. Επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες και τοπικές επιχειρήσεις της Σιάτιστας πραγματοποίησε τη Δευτέρα 8 Απρίλιου ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Ενεργοί Πολίτες” Δημήτριος Κοσμίδης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο υπ. Δήμαρχος Βοΐου επισκέφτηκε το Δημαρχείο, το Κέντρο Υγείας , την Πολεοδομία, το Αστυνομικό Τμήμα και το Κέντρο Εξυπηρέτηση Πολιτών (Κ.Ε.Π.), όπου και ζήτησε με τους εργαζομένους για τα θέματα που τους απασχολούν.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τυροκομείο “Μπουρινός” και στα Οινοποιεία “Διαμαντής” και “Δύο Φίλοι”.

Σκοπός των εν λόγω επισκέψεων ήταν να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες και να τους παρουσιάσει το πώς μπορεί η Δημοτική Αρχή να συμβάλει στην τουριστική και επιχειρηματική ανάπτυξη, τόσο με τις κρατικές επιχορηγήσεις, όσο και με τη έμπρακτη στήριξη της τοπικής αγοράς.

«Η επαφή με τον κόσμο, μας βοηθάει να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τα θέματα που τον απασχολούν. Δεν μένουμε αδρανείς, ούτε καθόμαστε κλεισμένοι μέσα σε ένα γραφείο. Είμαστε Ενεργοί Πολίτες και το αποδεικνύουμε καθημερινά », δήλωσε ο κ. Κοσμίδης.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ

Άλλες ειδήσεις

Πώς θα γιορτάσει η Κοζάνη την επέτειο της απελευθέρωσης

Το αναλυτικό πρόγραμμα εορτασμού της απελευθέρωσης TETAΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017  Γενικός σημαιοστολισμός από τις 08:00 π.μ. μέχρι και τη δύση

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Κυριακάτικες Επαφές: «Πώς να τα βγάλεις πέρα με τα ελαττώματα των άλλων»

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης Κυριακάτικες Επαφές «Πώς να τα βγάλεις πέρα με τα ελαττώματα των άλλων» O Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης, σας

Ψαλίδι σε επενδύσεις για να σωθούν συντάξεις και δώρα εξετάζει η κυβέρνηση

Περικοπές στο Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων του 2019 εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να καλύψει την «τρύπα» 280 εκατομμυρίων ευρώ που έχει

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.