Επίσκεψη ενεργών πολιτών σε δημόσιες υπηρεσίες

Επίσκεψη ενεργών πολιτών σε δημόσιες υπηρεσίες

Οι “Ενεργοί πολίτες” σε δημόσιες υπηρεσίες και τοπικές επιχειρήσεις. Επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες και τοπικές επιχειρήσεις της Σιάτιστας πραγματοποίησε τη Δευτέρα 8 Απρίλιου ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Ενεργοί Πολίτες” Δημήτριος Κοσμίδης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο υπ. Δήμαρχος Βοΐου επισκέφτηκε το Δημαρχείο, το Κέντρο Υγείας , την Πολεοδομία, το Αστυνομικό Τμήμα και το Κέντρο Εξυπηρέτηση Πολιτών (Κ.Ε.Π.), όπου και ζήτησε με τους εργαζομένους για τα θέματα που τους απασχολούν.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τυροκομείο “Μπουρινός” και στα Οινοποιεία “Διαμαντής” και “Δύο Φίλοι”.

Σκοπός των εν λόγω επισκέψεων ήταν να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες και να τους παρουσιάσει το πώς μπορεί η Δημοτική Αρχή να συμβάλει στην τουριστική και επιχειρηματική ανάπτυξη, τόσο με τις κρατικές επιχορηγήσεις, όσο και με τη έμπρακτη στήριξη της τοπικής αγοράς.

«Η επαφή με τον κόσμο, μας βοηθάει να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τα θέματα που τον απασχολούν. Δεν μένουμε αδρανείς, ούτε καθόμαστε κλεισμένοι μέσα σε ένα γραφείο. Είμαστε Ενεργοί Πολίτες και το αποδεικνύουμε καθημερινά », δήλωσε ο κ. Κοσμίδης.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ

Άλλες ειδήσεις

Η Πρέσπα στη Θεσσαλονίκη

Η Πρέσπα και τα προϊόντα της θα έχουν την τιμητική τους για ένα τριήμερο, από την Τετάρτη 29/08/2018 ως την

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Κώστα Μαυρομάτη, πρώην δημάρχου Πτολεμαΐδας

Η αυτοδιοίκηση της Δυτικής Μακεδονίας αποχαιρετά τον Κώστα Μαυρομάτη, ένα δυναμικό στέλεχός της που συνέβαλε τα μέγιστα στην έναρξη της

5η συνεδρίαση της «Επιτροπής Κατανομής Περιουσίας του καταργούμενου Δήμου Σερβίων-Βελβεντού»

«Η οριστικοποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού» απασχόλησε τα μέλη της Επιτροπής Κατανομής Περιουσίας του καταργούμενου Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.