Επίσκεψη της ομάδας Tyφoon MotoRacing του Πανεπιστημίου, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Επίσκεψη της ομάδας Tyφoon MotoRacing του Πανεπιστημίου, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκαν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, η ομάδα Tyφoon MotoRacing του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

H ομάδα αποτελείται από φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, η οποία κατασκεύασε ένα πρωτότυπο μοντέλο αγωνιστικής μηχανής τύπου MotoGP3, το οποίο συμμετείχε τον Οκτώβριο του 2016, στον διεθνή διαγωνισμό της MEF (Moto Engineering Foundation) στην πίστα Motorland, στην Αραγονία της Ισπανίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι φοιτητές ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τη συνδρομή της περιφέρειας στις πρωτοβουλίες της ομάδας και τον ενημέρωσαν για το δεύτερο μοντέλο που ετοιμάζουν, το οποίο θα συμμετάσχει στον επόμενο διαγωνισμό MotoStudent στην Ισπανία, τον Οκτώβριο του 2018.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης επιβεβαίωσε στους φοιτητές τη διαρκή στήριξη της Περιφέρειας στις δράσεις τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Για ακόμη μία φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, και πολύ περισσότερο οι φοιτητές του, που σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό, αναπτύσσουν πρωτοβουλίες που ενδυναμώνουν και προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο Ίδρυμα. Τέτοιες δράσεις ενισχύονται και εξελίσσονται, διότι δίνουν τη δυνατότητα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των τεχνολογιών και της γνώσης».


Άλλες ειδήσεις

Σκοπιανό: Ραντεβού Τσίπρα – Ζάεφ στις 17 Μαΐου

Καθοριστική για τις εξελίξεις η συνάντηση του Ν. Κοτζιά με τον Μ. Νίμιτς και τον Ν. Ντιμιτρόφ το Σάββατο στο

Σύλληψη δυο αλλοδαπών σε περιοχή της Φλώρινας για μεταφορά μη νόμιμης μετανάστριας

Στην κατοχή του ενός, βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- κιλό αδασμολόγητου καπνού Συνελήφθησαν χθες, (14-10-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας,

«Παρμενίων»: Θα ηχήσουν οι σειρήνες!!!

Ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη (03.10.2017) στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*