• Latest
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιθέσεις «φωτιά» και υψηλό κίνητρο

3 Μαρτίου 2019
Αιτήσεις για παιδικούς και ΚΔΑΠ

Αιτήσεις για παιδικούς και ΚΔΑΠ

30 Οκτωβρίου 2025
Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης: Σημαντική πρόκριση για τον Μακεδονικό Σιάτιστας μέσα στο Βελβεντό! Ευχαριστήριο

Μακεδονικός Σιάτιστας: Περαστικά στον Χρήστο Σίμο

30 Οκτωβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των ανθρώπων κι όχι εργαλείο για την όξυνση των ανισοτήτων»

Καλλιόπη Βέττα: Να αρθούν τα εμπόδια στην υπηρεσιακή μετακίνηση των δημοσίων υπαλλήλων προς υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

30 Οκτωβρίου 2025
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τους κατοίκους για την οδική σύνδεση Αγιόφυλλου- Δεσκάτης

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τους κατοίκους για την οδική σύνδεση Αγιόφυλλου- Δεσκάτης

30 Οκτωβρίου 2025
Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Νίκος Ζούδιαρης «Α΄ και Β΄ Ανάγνωση»

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Νίκος Ζούδιαρης «Α΄ και Β΄ Ανάγνωση»

30 Οκτωβρίου 2025
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας την Δευτέρα 03/11/2025

30 Οκτωβρίου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Το Επιμελητηριο Κοζάνης εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην Επιμελητηριακού Κυριάκου Καραχισαρλή

30 Οκτωβρίου 2025
Στο Δήμο Βοΐου δωρεάν για 20 χρόνια τμήμα του Κέντρου Υγείας Τσοτυλίου

Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου: Οι επισκέπτες ιατροί για το Νοέμβριο

30 Οκτωβρίου 2025
Η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Σιατίστης τη Δευτέρα 10 Μαρτίου

Η Εορτή Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας

30 Οκτωβρίου 2025
Σεμινάριο αντιμετώπισης τραυμάτων μάχης και παροχής πρώτων βοηθειώΝν στην Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.)

Σεμινάριο αντιμετώπισης τραυμάτων μάχης και παροχής πρώτων βοηθειώΝν στην Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.)

30 Οκτωβρίου 2025
Στο Χορηγό Βοΐου η κηδεία του Γεωργίου Παπαδόπουλου, πρώην βουλευτή

Στο Χορηγό Βοΐου η κηδεία του Γεωργίου Παπαδόπουλου, πρώην βουλευτή

30 Οκτωβρίου 2025
ΕΛΤΑ

Κλείνουν τα ΕΛΤΑ σε Βελβεντό, Σέρβια και Σιάτιστα;

30 Οκτωβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιθέσεις «φωτιά» και υψηλό κίνητρο

sierafm by sierafm
3 Μαρτίου 2019
in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
2
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης στο Bet-hoven.net

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven! Καλή Κυριακή!

Δύο μέρες… διάλλειμα και πάλι στις επάλξεις για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα αφού είναι και η πρώτη στήλη για το μήνα Μάρτιο. Φουλ δράση σε όλα τα πρωταθλήματα σήμερα, το κουπόνι είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Θα εστιάσω στα πρωταθλήματα της Δανίας και του Βελγίου.

Πρώτη επιλογή από το ματς της Σοντερίκσε με τη Ράντερς. Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί το παιχνίδι, αλλά με ιδιαιτερότητες. Οι γηπεδούχοι με το νέο προπονητή Ρίντερσχολμ, μετρούν τρεις σερί ήττες και μάλιστα δίχως να καταφέρουν να σκοράρουν. Το δεύτερο στατιστικό είναι και θέμα ατυχίας καθώς ευκαιρίες υπήρξαν. Η Ραντερς δείχνει να «ρολάρει» καλύτερα το τελευταία διάστημα, οι ήττες της ήταν από καλύτερες ομάδες. Μικρό προβάδισμα νίκης στους φιλοξενούμενους, που ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα εκτός έδρας, όμως κάποια στιγμή η Σοντερίσκε πρέπει να αντιδράσει. Κρατάμε το εύρος γκολ «2-3».

Στην αναμέτρηση της Βεντσίσελ με την Όρχους, ο μοναδικός παράγοντας που βάζει σε σκέψεις για το «διπλό» είναι οι απουσίες που έχει στην άμυνα η φιλοξενούμενη ομάδα. Είναι ανώτερη από τη Βεντσίσελ, η οποία παρότι πήρε τεράστια ισοπαλία στην έδρα της Κοπεγχάγης (1-1) την προηγούμενη αγωνιστική και έχει ψυχολογία, έρχεται από ματς Κυπέλλου την Πέμπτη (ήττα 0-2, Μπρόντμπι) και δεν έχει δα και τόσο μεγάλο βάθος ρόστερ. Η επίθεση της Όρχους λειτουργεί καλά τελευταία και θα βρει δίχτυα. Με τη λογική μάλιστα ότι η Βεντσίσελ θα πάρει τη μπάλα στα πόδια της, θα βρει ευκαιρίες στην κόντρα. Σε αποδόσεις διπλασιασμού το διπλό.

Ταξιδεύουμε στο Βέλγιο, όπου υπάρχει η αναμέτρηση της Αντβέρπ με την Έουπεν. Φαβορί οι γηπεδούχοι, παρότι τους ταιριάζουν περισσότερο τα εκτός έδρας ματς όπου δεν έχουν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκειά τους. Ωστόσο, η Έουπεν δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει εξασφαλίσει με άνεση μάλιστα την παραμονή και ετοιμάζεται ψυχολογικά για την έναρξη των πλέι οφ. Με έξι ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, είναι δεδομένο ότι η πλάστιγγα γέρνει προς τον άσο, καθώς η Αντβέρπ δε θέλει να μπλέξει σε… σενάρια για την εξάδα τις εναπομείνασες αγωνιστικές. Ακόμα κι αν βρει δίχτυα και η Έουπεν, πράγμα διόλου απίθανο αφού είναι ομάδα με επιθετικές αρετές, οι παίκτες του Μπόλονι μπορούν να φτάσουν στη νίκη. Άσος με over 1.5 γκολ.

Τέλος από τη Superliga, η Κοπεγχάγη υποδέχεται τη Βάιλε. Δύσκολα η ομάδα του Σολμπάκεν θα κάνει ξανά παιχνίδι ανάλογο με το προηγούμενο εντός (1-1, Βεντσίσελ). Σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να τις κάνει γκολ. Εννέα από τα έντεκα ματς στο «Telia Parken» λήγουν άσο και over 2.5. Η Βάιλε είναι ομάδα έδρας και εκεί θα βασιστεί για να συλλέξει τους απαραίτητους βαθμούς για την παραμονή. Εκτός έδρας μετρά έξι σερί ήττες και συνολικά, καμία νίκη. Επιλογή ο άσος με over 2.5 γκολ.
Κλείνω τις επιλογές μου, με το παιχνίδι της Ζούλτε Βάρεγκεμ κόντρα στη Γάνδη. Κίνητρο έχουν μόνο οι φιλοξενούμενοι, που «καίγονται» για την είσοδό τους στην εξάδα, ενώ η Ζούλτε περιμένει την έναρξη των πλέι οφ. Υπάρχει η ποιότητα στη Γάνδη για το διπλό, όμως οι δύο νίκες στα τελευταία δέκα ως φιλοξενούμενη, με «φρενάρουν». Οκτώ από τα δεκατρία παιχνίδια της εκτός έδρας, είχαν γκολ εκατέρωθεν και over 2.5. Σημείο αναφοράς για τους γηπεδούχους η επίθεση, δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν. G/G & over 2.5.

Tags: ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Previous Post

Στους τρεις επικρατέστερους για τη Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης ο Πρωτοσύγκελος Εφραίμ

Next Post

Η Σιάτιστα τίμησε την επέτειο της μάχης στο Φαρδύκαμπο. Βίντεο

Next Post

Η Σιάτιστα τίμησε την επέτειο της μάχης στο Φαρδύκαμπο. Βίντεο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Αιτήσεις για παιδικούς και ΚΔΑΠ
  • Μακεδονικός Σιάτιστας: Περαστικά στον Χρήστο Σίμο
  • Καλλιόπη Βέττα: Να αρθούν τα εμπόδια στην υπηρεσιακή μετακίνηση των δημοσίων υπαλλήλων προς υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τους κατοίκους για την οδική σύνδεση Αγιόφυλλου- Δεσκάτης
  • Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Νίκος Ζούδιαρης «Α΄ και Β΄ Ανάγνωση»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Το πρόγραμμα εορτασμού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αυγερινού
  2. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  3. Chris στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  4. Παύλος στο Τσοτύλι: Η απάντηση για την παιδική χαρά
  5. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr