Επισκέψεις Μουμουλίδη

Επισκέψεις Μουμουλίδη

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου, ο βουλευτής Θέμης Μουμουλίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στα πλαίσια του προγράμματος επισκέψεων σε οργανισμούς και υπηρεσίες της πόλης.

Ξεναγήθηκε στο χώρο και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και τα προβλήματα της Υπηρεσίας.
Εκεί ενημερώθηκε από τον Διοικητή κ. Μαυροματίδη και τον Υποδιοικητή κ. Ζυγούρη, για τη λειτουργία της Σχολής, την εκπαίδευσή των σπουδαστών, τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης, ενώ και από τις δύο πλευρές τονίστηκε η μεγάλη σημασία της Σχολής για την πόλη και για το Πυροσβεστικό Σώμα. Ο βουλευτής τόνισε και επιβράβευσε την προσωπική πρωτοβουλία του διοικητή και την εθελοντική εργασία των πυροσβεστών..

Στη συνέχεια ο βουλευτής επισκέφτηκε την ΔΟΥ Πτολεμαΐδας. Εκεί ενημερώθηκε από τη διευθύντρια της Υπηρεσίας κ. Αναστασία. Χατζοπούλου για τα κύρια προβλήματα, ενώ επισκέφτηκε και τα επιμέρους Τμήματα και συνομίλησε με τους προϊσταμένους και τους υπαλλήλους.

Ως σημαντικότερο πρόβλημα επισημάνθηκε αυτό της μεταφοράς της Υπηρεσίας στο νέο κτίριο στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών. Άλλο βασικό πρόβλημα είναι αυτό που προέκυψε από τη μεταφορά υπηρεσιών της ΔΟΥ (Τμήμα Ελέγχου- Δικαστικό) στην Κοζάνη και την ως εκ τούτου μείωση των οργανικών θέσεων, με αποτέλεσμα το εναπομείναν προσωπικό να μην επαρκεί για το όγκο των εργασιών της Υπηρεσίας.

Ο κ. Μουμουλίδης ευχαρίστησε τη διευθύντρια για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να λυθούν τα παραπάνω προβλήματα, ώστε η ΔΟΥ Πτολεμαΐδας να είναι αποτελεσματική επιτελώντας το έργο της με αύξηση των εσόδων και μείωση των δαπανών. Στόχος είναι η παραμονή της στην πόλη της Πτολ/δας για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, των φοροτεχνικών και των επιχειρήσεων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεμιστοκλή (Θέμη) Μουμουλίδη
Σκηνοθέτη, υπ. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Μουμουλίδης

Άλλες ειδήσεις

Ποια είναι η διαδικασία για τη συνταγματική αναθεώρηση -Τι προβλέπεται

Η ανάγκη της αναθεώρησης του Συντάγματος διαπιστώνεται με απόφαση της Βουλής, ύστερα από πρόταση τουλάχιστον πενήντα βουλευτών, με πλειοψηφία των

Συλλήψεις δύο ατόμων για διωκτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας , δύο (2) άτομα, για διωκτικά έγγραφα. Αναλυτικότερα:

Σύσκεψη εργασίας στην Περιφέρεια με αντικείμενο την προετοιμασία για το επικείμενο άνοιγμα του μεθοριακού σταθμού Λαιμού Πρεσπών

Σύσκεψη εργασίας με αντικείμενο την προετοιμασία για το επικείμενο άνοιγμα του μεθοριακού σταθμού του Λαιμού Πρεσπών πραγματοποιήθηκε το πρωί της

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.