Εορτή Αγίων Αναργύρων Κοζάνης
Λαϊκή Συσπείρωση
Ευχαριστήριο της Οικογένειας Παναγιώτη Άιζακ Παπαϊωάννου προς τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σιάτιστας για τη διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας στη μνήμη του Παναγιώτη.
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Πράξη η επανεκκίνηση του ορεινού όγκου Γρεβενών. Βίντεο
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης της περιμετρικής τάφρου του Συνοριακού Σταθμού Νίκης
Κινηματογράφος Σινεμά
ΣΥΡΙΖΑ
Το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων
Εσπερινός και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Σιάτιστας 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2024

Εφιάλτης για 17 τουρίστριες: Τους έταξαν ονειρεμένη βαρκάδα και τις άφησαν σε νησί γεμάτο φίδια

Tρομακτική ήταν η εμπειρία που έζησαν 17 Βρετανίδες τουρίστριες στην Ταϊλάνδη, όταν τρεις επιτήδειοι τις εξαπάτησαν με την υπόσχεση ότι θα τις πήγαιναν σε παραδεισένιο νησί για να κάνουν εξερεύνηση του βυθού με μάσκα και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή.

Το φαντασμαγορικό ταξίδι μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν λίγο πριν φτάσουν στην ακτή, οι μεταφορείς τους είπαν να πηδήξουν στο νερό και να κολυμπήσουν ως την ακτή. Το πρώτο σοκ ήρθε μόλις οι Βρετανίδες άρχισαν να κολυμπούν ανάμεσα σε χιλιάδες μέδουσες.

Αμέσως μετά και αφού έφτασαν στην ακτή, ήρθαν αντιμέτωπες με ένα τρομακτικό θέαμα. Όπως είπαν οι Βρετανίδες, στην ακτή βρίσκονταν εκατοντάδες δηλητηριώδη φίδια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι μεταφορείς τους εξαφανίστηκαν αφήνοντας τις χωρίς νερό, τροφή και αντηλιακό.

Έπειτα από τρεις εφιαλτικές ώρες, οι 17 φίλες εντοπίστηκαν από έναν ψαρά της περιοχής που τις βοήθησε να έρθουν σε επαφή με τις Αρχές ώστε να επιστρέψουν στη βάση τους.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια