Παιδιά εντόπισαν νεκρό 70χρονο χωρίς τα ρούχα του στην άκρη του δρόμου
Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ. : Αλαζονεία, έπαρση και αποποίηση ευθυνών από τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη
Συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ»: “Η Καστοριά σε αδιέξοδο : Αναζητώντας Όραμα και Στρατηγική Ανάπτυξης”
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας
Ντέρμπι Βοΐου για το κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης
Διαδραστικό λογοτεχνικό εργαστήριο στο πλαίσιο του 10ου Συμποσίου Λογοτεχνίας την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026
Δήμος Βοΐου: ΟΙΝΟέμβριος στη Σιάτιστα – Κρασί & καντάδες μιας άλλης εποχής!
5 θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε περισσότερο καθώς μεγαλώνετε
Καραμπίνα
ΕΟΠΥΥ ΓΙΑΤΡΟΣ

Εφιάλτης για 17 τουρίστριες: Τους έταξαν ονειρεμένη βαρκάδα και τις άφησαν σε νησί γεμάτο φίδια

Tρομακτική ήταν η εμπειρία που έζησαν 17 Βρετανίδες τουρίστριες στην Ταϊλάνδη, όταν τρεις επιτήδειοι τις εξαπάτησαν με την υπόσχεση ότι θα τις πήγαιναν σε παραδεισένιο νησί για να κάνουν εξερεύνηση του βυθού με μάσκα και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή.

Το φαντασμαγορικό ταξίδι μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν λίγο πριν φτάσουν στην ακτή, οι μεταφορείς τους είπαν να πηδήξουν στο νερό και να κολυμπήσουν ως την ακτή. Το πρώτο σοκ ήρθε μόλις οι Βρετανίδες άρχισαν να κολυμπούν ανάμεσα σε χιλιάδες μέδουσες.

Αμέσως μετά και αφού έφτασαν στην ακτή, ήρθαν αντιμέτωπες με ένα τρομακτικό θέαμα. Όπως είπαν οι Βρετανίδες, στην ακτή βρίσκονταν εκατοντάδες δηλητηριώδη φίδια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι μεταφορείς τους εξαφανίστηκαν αφήνοντας τις χωρίς νερό, τροφή και αντηλιακό.

Έπειτα από τρεις εφιαλτικές ώρες, οι 17 φίλες εντοπίστηκαν από έναν ψαρά της περιοχής που τις βοήθησε να έρθουν σε επαφή με τις Αρχές ώστε να επιστρέψουν στη βάση τους.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *