ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
φορολογια
Εξοικονομώ
Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης από ανακοπή
καιρος
Κληρονομιές: Οι παγίδες και τα μυστικά στις ιδιόγραφες διαθήκες
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας
Έργα άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ στα σχολεία του Δήμου μας και συνεχίζουμε με σημαία το καλό των παιδιών μας
Δυτική Μακεδονία: Ενημερωτικά Φυλλάδια Τροχαίας και Σχολικών Προγραμμάτων σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων και γονείς
Καλλιόπη Βέττα: Η Παιδεία είναι το ισχυρότερο θεμέλιο για το μέλλον της νέας γενιάς και της κοινωνίας μας
Αναδιαμορφώνοντας τον κόσμο με την βοήθεια του AI

Εφιάλτης για 17 τουρίστριες: Τους έταξαν ονειρεμένη βαρκάδα και τις άφησαν σε νησί γεμάτο φίδια

Tρομακτική ήταν η εμπειρία που έζησαν 17 Βρετανίδες τουρίστριες στην Ταϊλάνδη, όταν τρεις επιτήδειοι τις εξαπάτησαν με την υπόσχεση ότι θα τις πήγαιναν σε παραδεισένιο νησί για να κάνουν εξερεύνηση του βυθού με μάσκα και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή.

Το φαντασμαγορικό ταξίδι μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν λίγο πριν φτάσουν στην ακτή, οι μεταφορείς τους είπαν να πηδήξουν στο νερό και να κολυμπήσουν ως την ακτή. Το πρώτο σοκ ήρθε μόλις οι Βρετανίδες άρχισαν να κολυμπούν ανάμεσα σε χιλιάδες μέδουσες.

Αμέσως μετά και αφού έφτασαν στην ακτή, ήρθαν αντιμέτωπες με ένα τρομακτικό θέαμα. Όπως είπαν οι Βρετανίδες, στην ακτή βρίσκονταν εκατοντάδες δηλητηριώδη φίδια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι μεταφορείς τους εξαφανίστηκαν αφήνοντας τις χωρίς νερό, τροφή και αντηλιακό.

Έπειτα από τρεις εφιαλτικές ώρες, οι 17 φίλες εντοπίστηκαν από έναν ψαρά της περιοχής που τις βοήθησε να έρθουν σε επαφή με τις Αρχές ώστε να επιστρέψουν στη βάση τους.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *