Η Άννα Γκαζή υποψήφια με τον Χρήστο Ζευκλή

Η Άννα Γκαζή υποψήφια με τον Χρήστο Ζευκλή

«Ονομάζομαι Γκαζή Άννα του Ευθυμίου και της Μαρίας (Παπακωνσταντίνου). Κατάγομαι από τη Δαμασκηνιά Βοΐου Κοζάνης.

Γεννήθηκα στη Γερμανία το 1975, ενώ κατά την παιδική μου ηλικία εγκατασταθήκαμε στην Κοζάνη όπου μετά το πέρας των σχολικών υποχρεώσεων επέστρεψα στη Γερμανία για σπουδές, στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων, εμπορικής ανάπτυξης και ξένων γλωσσών.

Επαγγελματικά ανέπτυξα την εμπειρία και τις γνώσεις μου στην αρχή στη Γερμανία και έπειτα στην Κοζάνη, τη Νάξο και τη Θεσσαλονίκη ως στέλεχος επιχειρήσεων. Την τελευταία δεκαετία στη Θεσσαλονίκη ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου εταιρίας παραγωγής και εφαρμογής υλικών σήμανσης οδών, αλλά και ως υπεύθυνη συμμετοχής της εταιρίας σε δημοπρασίες έργων και προμήθειας υλικών στους δημόσιους φορείς της ελληνικής επικράτειας, μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω εκ των έσω πλέον τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης Δήμων, Περιφερειών, Υπουργείων.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες ενός συστήματος διαχείρισης Δημοσίων Υπηρεσιών για εξυγίανση, οργάνωση και ανάπτυξη, ο Χρήστος Ζευκλής με την τιμητική πρότασή του να ενταχθώ στην «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ», μου έδωσε πλέον το έναυσμα να δραστηριοποιηθώ ενεργά και να στηρίξω το όραμά του για έναν Δήμο που θα υπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών, θέτοντας γερές βάσεις οργάνωσης και ανάπτυξης σε όλους τους τομείς που υπάγονται στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Παρά την εναλλαγή των τόπων διαμονής μου, δεν έπαψα ποτέ όλα αυτά τα χρόνια να αγαπώ και να στηρίζω τον τόπο μου, να αναγνωρίζω τις ανάγκες και τις ελλείψεις της καθημερινότητας και να  συμμετέχω ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα ως μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Δαμασκηνιωτών «Η Παναγία». Τον τελευταίο χρόνο διαμένω στο Τσοτύλι με το σύζυγό μου Τοπαλίδη Παναγιώτη, διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου.»


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΖΕΥΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Άλλες ειδήσεις

«Requiem» του W. A. Mozart από το Δη.Πε. Θέατρο Κοζάνης & τη Χορωδία Δωματίου Κοζάνης το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, ώρα 20:30  στην Κεντρική Σκηνή / Αίθουσα Τέχνης

Το Δη.Πε. Θέατρο Κοζάνης και η Χορωδία Δωματίου Κοζάνης, στο κλίμα και το πνεύμα των ημερών του Αγίου Πάσχα, παρουσιάζουν

Ποιες τροφές επιταχύνουν το αδυνάτισμα

Επτά επιλογές που θα σας χορτάσουν χωρίς να σας φορτώνουν θερμίδες. Υπάρχουν τροφές που μπορούν να κόψουν μαχαίρι την όρεξη,

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.