Η Ανάρτηση του Δημάρχου Κοζάνης για την Ποντοκώμη

Η Ανάρτηση του Δημάρχου Κοζάνης για την Ποντοκώμη

Σήμερα έγινε η κλήρωση των οικοπέδων στο νεο οικισμό της Ποντοκώμης.Ειναι μια σημαντική ημέρα για το χωριό αλλά και για τον Δήμο Κοζάνης.

Ήδη ο Δήμος Κοζάνης έχει λάβει τα χρήματα της αποζημίωσης, έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες της επόμενης φάσης και ξεκινάμε τις επόμενες εβδομαδες στην δημοπράτηση των έργων.

Μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνει λαϊκη συνέλευση στο χωριό, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για οτι έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια και τον προγραμματισμο για το επόμενο διάστημα.

Για μερικούς, αντιλαμβάνομαι ότι τους είναι αρκετά δύσκολο να αποδεχτούν ότι για το συγκεκριμένο θέμα έδω και 4 χρόνια συνεχώς διαψεύδονται.

https://www.facebook.com/lefteriskozani/


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Άλλες ειδήσεις

Δάφνη Βοΐου: Έκθεση Αγιογραφίας – Ψηφιδωτού του Γιάννη και της Όλγας Παπαδοπούλου

Αποφασίσαμε να αναβάλουμε για του χρόνου, την προγραμματισμένη για φέτος έκθεσή μας στο Ναύπλιο και να την πραγματοποιήσουμε, στο χωριό

Ποιοι δικαιούνται για δεύτερη φορά επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν Βασική παροχή του ΟΑΕΔ αποτελεί το επίδομα ανεργίας. Η Τακτική Επιδότηση Ανεργίας είναι μια παροχή που χορηγείται

10 συμπτώματα που δείχνουν ότι πάσχετε από υποθυρεοειδισμό

Εάν παρατηρήσετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα χωρίς προφανή λόγο, είναι καλή ιδέα να επισκεφτείτε το γιατρό σας και να

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.