Η ΔΥΠΡΑ ενημερώνει για το πρόβλημα με την ποιότητα του νερού!

Η ΔΥΠΡΑ ενημερώνει για το πρόβλημα με την ποιότητα του νερού!

Η Διοίκηση της ΔΥΠΡΑ ΑΕ, μετά από τα τελευταία δημοσιεύματα και τις διαμαρτυρίες καταναλωτών εις βάρος της , κάνει γνωστό στους Δημότες του Δήμου Βοΐου τα εξής:

Το πρόβλημα της οσμής στο νερό που προέρχεται από τον ταμιευτήρα της Πραμόριτσας είναι χρόνιο.

Η τωρινή Διοίκηση της εταιρείας προσπαθεί να δώσει λύση έχοντας κάνει σύμβαση με την Επιτροπή Ερευνών του Α.Π.Θ. για την εκπόνηση μελέτης σχετικά με τη λύση του προβλήματος αυτού.

Επιστημονικός υπεύθυνος ορίστηκε ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών Α.Π.Θ. κ. Μανασσής Μήτρακας.

Η πρώτη συνάντηση με τον κ. Μήτρακα πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Δημάρχου κου Λαμπρόπουλου και του Αντιδημάρχου κου Γκερεχτέ στις 31/1/2017, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, όπου έγινε η πρώτη ενημέρωση και από τις δύο πλευρές.

Ακολούθησε επιτόπια επίσκεψη του Κου Μήτρακα στις εγκαταστάσεις του ταχυδιυλιστηρίου και στον ταμιευτήρα στις 28/2/2017 και προχώρησε η υπογραφή της σύμβασης με τίτλο « έλεγχος στρωμάτωσης του νερού του ταμιευτήρα Πραμόριτσας Δήμου Βοίου» η οποία έχει διάρκεια 8 μήνες και λήγει το Νοέμβριο του 2017.

Οι επιτόπιες επισκέψεις του κου Μήτρακα γίνονται κάθε μήνα για τη λήψη των δειγμάτων από τον ταμιευτήρα.

Ήδη τους τελευταίους 6 μήνες πραγματοποιείται η μελέτη για την τεκμηρίωση του ετήσιου μηχανισμού στρωμάτωσης του ταμιευτήρα, ώστε στη συνέχεια να κατασκευαστεί το σύστημα αποστρωμάτωσης του νερού.

Η αποστρωμάτωση θα πραγματοποιηθεί με τεχνητή ανάμιξη του νερού με την εξαναγκασμένη κυκλοφορία αέρα ώστε να διασφαλιστεί η διάθεση άριστης ποιότητας νερού στους καταναλωτές.

Η υλοποίηση κι ολοκλήρωση των εργασιών για την εξάλειψη του φαινομένου της οσμής απαιτεί χρόνο και αυτό σημαίνει ότι δε μπορεί να γίνει μέσα σε μια μέρα, όμως οι προσπάθειες και ο αγώνας που γίνεται τόσο από τη Διοίκηση της εταιρείας όσο και από το προσωπικό για την γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα, που έχουμε βάλει αρχικά με τους εαυτούς μας και κατόπιν με τους επικριτές μας και επιθυμούμε να το κερδίσουμε.

 

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της εταιρείας


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΥΠΡΑ

Άλλες ειδήσεις

Συνελήφθη 29χρονος στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής για πλαστογραφία

Συνελήφθη χθες (04-05-2018) το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, για

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: 1200 ευρώ για το μικρό μαθητή Αλέξανδρο

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/1/2018 από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και το Φιλοπρόοδο Σύλλογο, μια ακόμα κοινωνική δράση στο πλαίσιο της

Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Εκδρομή σε μοναστήρια

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Σιάτιστας «Ο Άγιος Παντελεήμων» σας προσκαλεί στην ημερήσια εκδρομή, που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή

3 Σχόλια

Γράψτε σχόλιο
 1. Sos
  Sos 17 Οκτώβριος, 2017, 16:57

  Μόνο που δεν λένε πόσο χρόνο. Και δεύτερον δεν ανέλαβαν εχτές.

  Reply this comment
 2. TS
  TS 18 Οκτώβριος, 2017, 08:45

  Με λίγα λόγια μην περιμένετε να πιειτε (σύντομα) σωστό νερό…. αλλά το βουρκόνερο θα το ακριβοπληρώνετε! και αφήστε το γνωστής πιοτητας νερό από τοω Μπούρινο να πηγένη χαμένο.

  Reply this comment
 3. dimou panagiotis
  dimou panagiotis 18 Οκτώβριος, 2017, 13:34

  Εσείς εκεί στην ΔΥΠΡΑ που ενοχλείστε από την κριτική που σας κάνουμε ,(γιατί αυτό μας λέτε στο τέλος του ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ) ,και αφορά το βουρκόνερο που μας ποτίζετε σας λέω
  Αυτό το έγγραφο να το βάλετε εκεί που ξέρετε ,κύριοι καρεκλοκένταυροι..
  Και κάτι ακόμα, αν ενοχλείστε με αυτό που γράφω κάντε μου μήνυση…

  Reply this comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.