• Latest

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας για τη συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη

24 Σεπτεμβρίου 2019
Π. Κουκουλόπουλος: «Η Αλλαγή φέρνει τη Βόρεια Ελλάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή»

Π. Κουκουλόπουλος: «Γιατί εξαιρέσατε τους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών από την επέκταση του Προγράμματος Δημογραφικής Ανάπτυξης;»

11 Δεκεμβρίου 2025
Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη προέδρου του Eurogroup «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».

Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη προέδρου του Eurogroup «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».

11 Δεκεμβρίου 2025
Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο Εθνικό Συνέδριο για την Κλιματική Ουδετερότητα που έγινε στην Αθήνα

Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο Εθνικό Συνέδριο για την Κλιματική Ουδετερότητα που έγινε στην Αθήνα

11 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Ψήφισμα στήριξης των αγροτικών κινητοποιήσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης

11 Δεκεμβρίου 2025

Ο Δήμος Βοΐου θα τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Αναστασίου Δάρδα. Το όνομά του στην αίθουσα τελετών του Τραμπάντζειου

11 Δεκεμβρίου 2025
Το ΕΠΑΛ Σιάτιστας ευχαριστεί το Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή για την παραχώρηση του αυτοκινήτου

Το ΕΠΑΛ Σιάτιστας ευχαριστεί το Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή για την παραχώρηση του αυτοκινήτου

11 Δεκεμβρίου 2025
Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής.  Βίντεο

Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο

11 Δεκεμβρίου 2025
Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας με κλείσιμο των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας με κλείσιμο των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ

11 Δεκεμβρίου 2025
Συνάντηση Αμανατίδη- Παπαθανάση για χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων και για τη γούνα

Συνάντηση Αμανατίδη- Παπαθανάση για χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων και για τη γούνα

11 Δεκεμβρίου 2025
Ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΔΑΜ για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος απολιγνιτοποίησης. Δηλώσεις

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025

11 Δεκεμβρίου 2025
Φωτοβολταϊκά: Πληρώνουμε και τον Ήλιο που ανατέλλει; Ο ΣΕΦΠΕ για την επιβολή τελών από το Δήμο Σερβίων

Σημαντική Συγκέντρωση μελών ΣΕΦΠΕ Δυτικής Μακεδονίας

11 Δεκεμβρίου 2025
«Ενότητα» – Λάζαρος Μαλούτας: Είμαστε περήφανοι για το έργο μας – Χαιρόμαστε με τα έργα που διευρύνουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες του τόπου μας!

Μαλούτας για δημοτική αρχή: Και ο μήνας έχει 9 …… με αφορμή απένταξη έργου

11 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας για τη συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη

sierafm by sierafm
24 Σεπτεμβρίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
24
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Κλιμάκιο των φορέων της ελληνικής γουνοποιίας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριο Κοσμίδη, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» Απόστολο Τσούκα και τον Οικονομικό Σύμβουλο της Ε.Ο.Γ. Νίκο Ρίζο, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αθήνα. Παρών στην συνάντηση ήταν ο  Βουλευτής  Ν.Δ. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Η συνάντηση, η οποία προκλήθηκε από τους φορείς της γούνας με σκοπό την επίλυση σημαντικών θεμάτων που απασχολούν την ελληνική γουνοποιία,  πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, όπου οι κύριοι Δ. Κοσμίδης και Α. Τσούκας παρουσίασαν στον Υπουργό τα θέματα που πρέπει άμεσα να επιλυθούν για να επέλθει η περεταίρω ανάπτυξη του κλάδου. Ο Υπουργός τόνισε πως το κράτος οφείλει να είναι δίπλα στους γουνοποιούς, δίπλα σε έναν κλάδο ο οποίος συμβάλει τα μέγιστα στην ελληνική οικονομία.

Παράλληλα κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της πλαστικής γούνας και πώς αυτή δρα καταστροφικά προς το περιβάλλον, σε αντίθεση με τη φυσική γούνα η οποία αποτελεί ένα 100% οικολογικό προϊόν. 

Το παρόν δελτίο τύπου αποτελεί συνέχεια του Δ.Τ. που εξέδωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων  

ΘΕΜΑ: «Συνάντηση Υπουργού Ανάπτυξης και  Επενδύσεων  Άδωνι Γεωργιάδη, με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, με τον Πρόεδρο, κ. Δημήτρη Κοσμίδη και το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, παρουσία του Βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Η παραγωγή γούνας είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα. Οι γουνοποιοί συμβάλλουν καίρια στην ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών, στη μείωση του εμπορικού ελλείμματος και καταξιώνουν ένα ελληνικό προϊόν στις πλέον ανταγωνιστικές διεθνείς αγορές. Κατά συνέπεια το κράτος οφείλει να είναι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους. Σημειώνω ότι σε μια εποχή που όλοι συζητάμε για την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος, είναι εντελώς παράλογο κάποιοι να πολεμούν τη φυσική γούνα και να προωθούν την πλαστική γούνα. Η πλαστική γούνα καταστρέφει το περιβάλλον και μετά από ένα δισεκατομμύριο χρόνια θα είναι εδώ και θα μολύνει τον πλανήτη, ενώ η φυσική γούνα εντάσσεται στον φυσικό κύκλο της ζωής. Γι’ αυτό και ιδιαιτέρως την υποστηρίζω».

 Από την πλευρά του ο κ. Κοσμίδης είπε:

«Σήμερα είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με τον Υπουργό, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είναι φίλος της ελληνικής γούνας. Είχαμε την ευκαιρία να του καταθέσουμε όλους τους προβληματισμούς μας και ό,τι αφορά τον κλάδο της γούνας. Είμαστε χαρούμενοι που είναι με την πλευρά των επενδύσεων και εκείνων που θέλουν να φέρουν την ανάπτυξη στη χώρα μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί και στα αιτήματα του κλάδου μας αλλά και ολόκληρης της χώρας. Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας. Κύριε Υπουργέ, συνεχίστε έτσι και δεν θα χάσουμε ούτε εμείς, ούτε η Ελλάδα».

Tags: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ
Previous Post

Αστικά ΚΤΕΛ Κοζάνης: Θεώρηση καρτών πρόνοιας

Next Post

Κοζάνη: 3η Γιορτή Μελιού και προϊόντων κυψέλης

Next Post
μελι

Κοζάνη: 3η Γιορτή Μελιού και προϊόντων κυψέλης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Π. Κουκουλόπουλος: «Γιατί εξαιρέσατε τους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών από την επέκταση του Προγράμματος Δημογραφικής Ανάπτυξης;»
  • Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη προέδρου του Eurogroup «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».
  • Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο Εθνικό Συνέδριο για την Κλιματική Ουδετερότητα που έγινε στην Αθήνα
  • Ψήφισμα στήριξης των αγροτικών κινητοποιήσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης
  • Ο Δήμος Βοΐου θα τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Αναστασίου Δάρδα. Το όνομά του στην αίθουσα τελετών του Τραμπάντζειου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr