• Latest

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας εντάχθηκε στην οικογένεια της Ε.Σ.Ε.Ε.

18 Σεπτεμβρίου 2017
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025

Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025

7 Δεκεμβρίου 2025
Γρεβενά: Συνέλαβαν 53χρονο αλλοδαπό απατεώνα

Γρεβενά: Συνέλαβαν 53χρονο αλλοδαπό απατεώνα

7 Δεκεμβρίου 2025
Σκύλος

Νεκρό αγοράκι 2 ετών: Έπαιζε με το πίτμπουλ στην αυλή – Πώς έγινε η τραγωδία

7 Δεκεμβρίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Στηρίζουμε τα τοπικά ΚΤΕΛ ενάντια στον αιφνίδιο “θάνατο” αποκλεισμού από τους διαγωνισμούς, που σχεδιάζει η Κυβέρνηση

7 Δεκεμβρίου 2025

Κατολίσθηση στο Βελβεντό, απαγόρευση κυκλοφορίας

7 Δεκεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

ΕΠΣ Κοζάνης:Αναβολή πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ Κατηγορίας για το Σαββατοκύριακο

6 Δεκεμβρίου 2025
Στήθηκε το μεγάλο μπλόκο των αγροτών στα διόδια Σιάτιστας-Έκλεισαν την Εγνατία Οδό με 300 τρακτέρ-Ανοιχτός ο παλιός δρόμος Κοζάνης-Σιάτιστας – Βίντεο και φωτογραφίες

Εγνατία Οδός: Που απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

6 Δεκεμβρίου 2025
Ο Σπάρτακος ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου που φαλκιδεύει το δικαίωμα της συλλογικής διαπραγμάτευσης

Σπάρτακος: Συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των αγροτών μας

6 Δεκεμβρίου 2025
Στήθηκε το μεγάλο μπλόκο των αγροτών στα διόδια Σιάτιστας-Έκλεισαν την Εγνατία Οδό με 300 τρακτέρ-Ανοιχτός ο παλιός δρόμος Κοζάνης-Σιάτιστας – Βίντεο και φωτογραφίες

Στήθηκε το μεγάλο μπλόκο των αγροτών στα διόδια Σιάτιστας-Έκλεισαν την Εγνατία Οδό με 300 τρακτέρ-Ανοιχτός ο παλιός δρόμος Κοζάνης-Σιάτιστας – Βίντεο και φωτογραφίες

6 Δεκεμβρίου 2025
Ώρα 12:15: Οι αγρότες με τα τρακτέρ στα διόδια της Σιάτιστας – Βίντεο με τη στιγμή που “σπάνε” το μπλόκο της Αστυνομίας

Ώρα 12:15: Οι αγρότες με τα τρακτέρ στα διόδια της Σιάτιστας – Βίντεο με τη στιγμή που “σπάνε” το μπλόκο της Αστυνομίας

6 Δεκεμβρίου 2025
Μπλόκο Φιλώτα: Κάλεσμα σε συγκέντρωση την Κυριακή

Μπλόκο Φιλώτα: Κάλεσμα σε συγκέντρωση την Κυριακή

6 Δεκεμβρίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Πτολεμαΐδα: 59χρονος έκλεψε γεωργικά μηχανήματα

6 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας εντάχθηκε στην οικογένεια της Ε.Σ.Ε.Ε.

sierafm by sierafm
18 Σεπτεμβρίου 2017
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας (Ε.Ο.Γ.) εξήγγειλε και επισήμως τη ένταξή της στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

Με αφορμή την έναρξη της προαναφερόμενης συνεργασίας ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε. Βασίλειος Κροκίδης και ο Γενικός Γραμματέας  Γεώργιος Καρανίκας, πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία της Ε.Ο.Γ. και συνομίλησαν με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Γ. Δημήτριο Κοσμίδη, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Γ., τα μέλη των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και τους εκλέκτορές τους.

Ο κ. Κοσμίδης ανέφερε πως η ένταξη της Ε.Ο.Γ. στην οικογένεια της Ε.Σ.Ε.Ε. θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου της γουνοποιίας και παράλληλα θα ενδυναμωθεί τόσο το πολιτικό της lobby, όσο και οι δράσεις της που αποσκοπούν στην ανάδειξη του προϊόντος της γούνας.

Από τη μεριά του, ο κ. Κροκίδης, ευχαρίστησε τον κ. Κοσμίδη και του  παρέδωσε  τον Όρκο των Εμπόρων σε πάπυρο «Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. είναι πάρα πολύ δραστήριος και πληθωρικός. Πραγματικά, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να καταλάβει το πού βρίσκονται οι ευκαιρίες και πώς μπορεί να δείξει ο κλάδος της γουνοποιίας τη δυναμική και την εξωστρέφεια που διαθέτει».

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν ο Ελληνικός Ναυτιλιακός Ιστότοπος (GreekNavigateCluster). Επί της ουσίας πρόκειται για μια καινοτομία στην ελληνική πραγματικότητα, όπου μεταξύ των άλλων οι επιχειρηματίες γουνοποιοί θα μπορούν να ενταχθούν στις πύλες εισόδου της χώρας «Βάσει μελετών, θα αυξηθούν οι αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων, όπου αυτό μεταφράζεται ως 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες μόνο για το λιμάνι του Πειραιά. Εξ αυτών, τουλάχιστον το 50% θα αποτελείται από γυναίκες. Έτσι λοιπόν εμείς ως γουνοποιοί, θα μπορούμε να παρουσιάσουμε τα εμπορεύματά μας στην πύλη  εισόδου της χώρας και με τον τρόπο αυτό θα έχουμε ακόμα ένα δυνατό σημείο πώλησης. Βέβαια, τα σημεία αυτά με την πάροδο του χρόνου θα αυξηθούν», ενημέρωσε ο κ. Κοσμίδης και απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους γουνοποιούς να δείξουν ενδιαφέρον προς το ναυτιλιακό κλάστερ καθώς «πρόκειται για μια σοβαρή επένδυση, όπου θα γίνονται εμπορικές πράξεις χωρίς μεσάζοντες και προμήθειες, μιας και  ο πελάτης θα έρχεται απευθείας σε επαφή με τον έμπορο». 

 

Επίσης, η Ε.Σ.Ε.Ε. ανταποδοτικά θα προσφέρει στην Ε.Ο.Γ

  • Τη δημιουργία μιας οικονομικής γεωγραφίας της γούνας από το Ινστιτούτο της Ε.Σ.Ε.Ε., όπου θα αποτυπωθεί σε χάρτη η δραστηριότητα όλων των γουνοποιών στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
  • Τη συμμετοχή της Ε.Ο.Γ. με όχημα την Ε.Σ.Ε.Εστις ευρωπαϊκές οργανώσεις, καθώς η Ε.Σ.Ε.Ε. είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (UEAPME), και πλήρες μέλος της EuroCommerce, δηλαδή στην οργάνωση η οποία σχεδιάζει το ευρωπαϊκό εμπόριο και την επιχειρηματική δραστηριότητα για την επόμενη δεκαετία.
  • Την εκλογή δέκα -10- εκλεκτόρων της Ε.Ο.Γ. στην Ε.Σ.Ε.Ε., όπως επίσης και τη διεκδίκηση μιας έδρας στο Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε.Ε. στις επερχόμενες εκλογές (2018)

«Η Ε.Ο.Γ. είναι η 15η Ομοσπονδία που εντάσσεται στην Ε.Σ.Ε.Ε. και η 1η κλαδική, συνεπώς κατέχει τα πρωτεία. Μέσα λοιπόν από αυτή τη συνεργασία προσδοκούμε πάρα πολλά,  και να προσφέρουμε και να μάθουμε», ήταν τα λόγια του κ. Κορκίδη.

MaritimeHellas: Το πρώτο Ελληνικό Ναυτιλιακό Cluster 

Η δημιουργία του πρώτου Ελληνικού Ναυτιλιακού Cluster “MaritimeHellas” αποτελεί μια κοινή πρωτοβουλία του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς. Ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 και αποτελεί μια καινοτομία στην ελληνική πραγματικότητα.

Το Maritime Hellas είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και το ετήσιο τέλος του των 30 ευρώ είναι για να καλύπτει τα έξοδα λειτουργίας του. Στο Maritime Hellas επικρατούσα φιλοσοφία είναι, ότι δεν συμμετέχει σε χρηματοδοτήσεις, επιδοτήσεις ή άλλης μορφής Κρατική ή Κοινοτική ενίσχυση.

Οι εντασσόμενες επαγγελματικές εταιρείες ή όποιας μορφής ναυτιλιακές δραστηριότητες συνεχίζουν να έχουν την ανεξαρτησία τους, όσο αφορά τη συμμετοχή ή συνεργασίες για χρηματοδοτήσεις, επιδοτήσεις κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ε.Ο.Γ. για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον  Ελληνικό Ναυτιλιακό Ιστότοπο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 24670 22171 και 24670 27980 ή στην ιστοσελίδα www.maritimehellas.org.

 

 

 

Tags: ΓΟΥΝΑ
Previous Post

Έτοιμο το μνημείο για το Στάθη Λαζαρίδη στο Τσοτύλι! Φωτογραφίες…

Next Post

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Next Post

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025
  • Γρεβενά: Συνέλαβαν 53χρονο αλλοδαπό απατεώνα
  • Νεκρό αγοράκι 2 ετών: Έπαιζε με το πίτμπουλ στην αυλή – Πώς έγινε η τραγωδία
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Στηρίζουμε τα τοπικά ΚΤΕΛ ενάντια στον αιφνίδιο “θάνατο” αποκλεισμού από τους διαγωνισμούς, που σχεδιάζει η Κυβέρνηση
  • Κατολίσθηση στο Βελβεντό, απαγόρευση κυκλοφορίας

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr