• Latest
κινημα αλλαγης, κιναλ

Η επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φ. Γεννηματά στην Π.Ε. Κοζάνης

26 Ιουνίου 2020
ΚΚΕ

ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».

12 Ιουλίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Σύλληψη 31χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

12 Ιουλίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Έγκυος η μητέρα της δίχρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έκανε όπισθεν ο πατέρας χωρίς να την δει

12 Ιουλίου 2025
Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας

Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας

12 Ιουλίου 2025
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος: «Ο αγώνας για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία απέδωσε – Απαιτείται άμεση στελέχωση και έναρξη ισχύος»

12 Ιουλίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Κλειστό το ένα ρεύμα της οδού Γεωργίου Σαραντάρη λόγω εργασιών του «Cut and Cover» – Παράκαμψη από την οδό Γιάννη Ψυχάρη – Προσοχή στη σήμανση

Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (OPEN MALL) στις 14 και 15 Ιουλίου 2025

12 Ιουλίου 2025
Γιάννης Κοκκαλιάρης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Η Ενεργειακή Δημοκρατία πρέπει να φτάνει μέχρι το τελευταίο χωριό” – Βίντεο

Μαζί για την Κοζάνη: Αρκετά, κ. Μαλούτα. Όσο και να προσπαθείτε να σώσετε το προσωπικό σας αφήγημα, θα είμαστε εδώ να σας υπενθυμίζουμε τι κάνατε και κυρίως τι δεν κάνατε

12 Ιουλίου 2025
ΒΕΝΖΙΝΗ

«Λουκέτο» σε τρία πρατήρια βενζίνης για δυο χρόνια

12 Ιουλίου 2025
ΔΥΠΑ

ΔΥΠΑ: Νέες ειδικότητες στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας με αμοιβή μέχρι 624 ευρώ μηνιαίως

12 Ιουλίου 2025
παχυσαρκια διαιτα

Υπ. Υγείας: Δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία από τον Σεπτέμβριο

12 Ιουλίου 2025
Στο νοσοκομείο 12χρονη μετά από πτώση από ταράτσα

Οδηγός φορτηγού χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι συνάδελφό του για το ποιος θα ξεφορτώσει πρώτος

12 Ιουλίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Γάλλος τουρίστας κατήγγειλε ότι τον βίασε 24χρονος Έλληνας

12 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φ. Γεννηματά στην Π.Ε. Κοζάνης

sierafm by sierafm
26 Ιουνίου 2020
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
κινημα αλλαγης, κιναλ
6
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φ. Γεννηματά στην Π.Ε. Κοζάνης

Στην Π.Ε. Κοζάνης βρέθηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψής της στη Δυτική Μακεδονία (25-26/6), όπου πραγματοποίησε σειρά επαφών και συναντήσεων και συμμετείχε στην ανοιχτή τηλεδιάσκεψη του Κινήματος «Δίκαιη και Ομαλή μετάβαση στη μετα-λιγνίτη εποχή».

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της ήταν το εργοτάξιο του υπό κατασκευή ΑΗΣ Πτολεμαΐδας V. Μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις σημείωσε Οι αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ, το «μαγαζί» και τα «παραμάγαζα», σοκάρουν και δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή.» Ενώ αναφερόμενη στο μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας επισήμανε ότι «Είμαστε εδώ να ενώσουμε τη φωνή μας με τους πολίτες, για να μην γίνει η Δυτική Μακεδονία η παράπλευρη απώλεια των επιλογών της Κυβέρνησης.»

Ακολούθησε συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την λειτουργία του νέου ενιαίου ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Δυτικής Μακεδονίας και την πορεία των εργασιών της νέας πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ.

Στη συνέχεια συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με Δημάρχους, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, επιστημονικών συλλόγων και επιμελητηρίων καθώς και εργαζομένων.  Η κα Γεννηματά μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι: «[…] Η εκ του σύνεγγυς παρουσία μου εδώ στην Κοζάνη στόχο έχει να δυναμώσει το μήνυμα της ανάδειξης των προβλημάτων της βίαιης απολιγνιτοποίησης. […] Για εμάς στο Κίνημα Αλλαγής η ενεργειακή ασφάλεια της χώρας είναι ύψιστης προτεραιότητας. Η εξάρτηση από εισαγόμενα καύσιμα που προκαλεί ο  ρυθμός απολιγνιτοποίησης που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση είναι έγκλημα απέναντι στην εθνική κυριαρχία.» Αναφερόμενη στο μέλλον του κόσμου της εργασίας επισήμανε «Τώρα χρειάζεται αντίδραση και ισχυρή φωνή και για τα εργασιακά δικαιώματα. Είμαστε οι μόνοι που τοποθετούμαστε με τεκμηριωμένη πρόταση κόντρα στις ιδεοληψίες της κυβέρνησης, που θέλει να εμπεδώσει συνθήκες «εργασιακής γαλέρας» στη σκιά του κορωνοϊού.»

Πριν την έναρξη της ανοιχτής τηλεδιάσκεψης, η κα Γεννηματά παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TOP Channel και τον Παν. Πλιάτσιο ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα.

Τέλος, στην εισαγωγική της τοποθέτηση στην ανοιχτή τηλεδιάσκεψη η Φ. Γεννηματά παρουσίασε μεταξύ άλλων και τέσσερις άξονες δράσεων που διατηρούν το ενεργειακό brand-name της Περιφέρειας, αναβαθμίζουν τις αναπτυξιακές προοπτικές της και βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών: α) επιβράδυνση της απολιγνιτοποίησης με διατήρηση λειτουργίας των σύγχρονων μονάδων (Αγ. Δημήτριος V, Μελίτη Ι, Πτολεμαΐδα V)· β) αποκαταστάσεις των εδαφών των ορυχείων και απόδοσής τους σε Ομάδες Παραγωγών για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων «έξυπνης γεωργίας»· γ) απρόσκοπτη λειτουργία των τηλεθερμάνσεων και διασφάλισης της τιμής στον πολίτη, κατασκευή μονάδας Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού – Θερμότητας (ΣΗΘΥΑ) με φυσικό αέριο που μειώνει το κόστος λειτουργίας μεταποιητικών επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα στην περιοχή και επιτρέπει την λειτουργία θερμοκηπιακών πάρκων· και δ) ισχυρά φορολογικά κίνητρα για την αυτοπαραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος με ΑΠΕ στις ιδιωτικές κατοικίες σε συνδυασμό με γενίκευση του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ κατ’ οίκον», με τη Δυτική Μακεδονία να λειτουργεί ως περιοχή-πιλότος.

ΝΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Tags: ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Previous Post

Δήμος Κοζάνης-Πρόγραμμα SYMBI: «Πράσινες» Δημόσιες Συμβάσεις στο σχέδιο δράσης για την Κυκλική Οικονομία

Next Post

Απαλλάσσονται από το τέλος επιτηδεύματος για το 2019 οι αγρότες

Next Post
Αγρότες

Απαλλάσσονται από το τέλος επιτηδεύματος για το 2019 οι αγρότες

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».
  • Σύλληψη 31χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
  • Έγκυος η μητέρα της δίχρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έκανε όπισθεν ο πατέρας χωρίς να την δει
  • Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Ο αγώνας για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία απέδωσε – Απαιτείται άμεση στελέχωση και έναρξη ισχύος»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr