• Latest

«Η Επόμενη Μέρα μιας Εθνικής Επιτυχίας» του Μιχάλη Παπαδόπουλου Βουλευτή ΝΔ, Ν. Κοζάνης

27 Απριλίου 2020

Συνέχιση διακοπείσας συνεδρίασης την Πέμπτη 18/12

18 Δεκεμβρίου 2025
Η λειτουργία των τουριστικών δομών του Δήμου Καστοριάς για την εορταστική περίοδο 2025-2026

Η λειτουργία των τουριστικών δομών του Δήμου Καστοριάς για την εορταστική περίοδο 2025-2026

18 Δεκεμβρίου 2025
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από το 1ο 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας – Σάββατο 20/12

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από το 1ο 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας – Σάββατο 20/12

18 Δεκεμβρίου 2025
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η Ακρινή Κοζάνης – Μετατρέπεται σε πρότυπο πράσινο οικισμό

18 Δεκεμβρίου 2025
παιδι

Στο νοσοκομείο 9χρονος που ήπιε σε challenge ψυχοφάρμακα!

18 Δεκεμβρίου 2025
απατη

Email «μαϊμού» και SMS παγίδες «σαρώνουν» πριν τις γιορτές

18 Δεκεμβρίου 2025
IRIS, κινητο

IRIS: Διπλασιάζεται στα 1.000 ευρώ το ανώτατο ημερήσιο όριο συναλλαγών

18 Δεκεμβρίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Πέθανε από καρδιακή ανακοπή λόγω ασιτίας 3χρονο – Εξετάζεται αν κατέληξε μία μέρα πριν

18 Δεκεμβρίου 2025
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

18 Δεκεμβρίου 2025
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Πρόσκληση σε Ολομέλεια – Προσυνεδριακός Διάλογος με θέμα: «Η εναλλακτική – προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης».

18 Δεκεμβρίου 2025
Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου στη γεμάτη κόσμο αίθουσα Τέχνης – Συγκινημένη στην αρχή της ομιλίας – Βίντεο

Πρόγραμμα Επίσκεψης της Άννας Διαμαντοπούλου στον Νομό Κοζάνης

18 Δεκεμβρίου 2025
Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Αντικατάσταση Θυρών στο Νοσοκομείο Καστοριάς, 34.100,00 €.

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Αντικατάσταση Θυρών στο Νοσοκομείο Καστοριάς, 34.100,00 €.

18 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η Επόμενη Μέρα μιας Εθνικής Επιτυχίας» του Μιχάλη Παπαδόπουλου Βουλευτή ΝΔ, Ν. Κοζάνης

sierafm by sierafm
27 Απριλίου 2020
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
46
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Φίλες και Φίλοι, Χριστός Ανέστη

Σε λίγες ημέρες, ξεκινάει η σταδιακή μετάβαση στην κανονικότητα, θα ανακοινωθεί το σχέδιο επανάκαμψης της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Ο «εθελούσιος», για την πλειοψηφία των συμπολιτών μας, και ο «υποχρεωτικός», για τους λίγους απείθαρχους εγκλεισμός μας, μαζί με την αποτελεσματική διακυβέρνηση, έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα .

Πετύχαμε την επιβράδυνση της διάδοσης, δώσαμε το φιλί της ζωής στο ΕΣΥ, με τον απαραίτητο χρόνο οργάνωσης και ενίσχυσής του, ώστε να απομακρυνθεί ο κίνδυνος κατάρρευσης που θα δημιουργούσε ένα μαζικό κύμα ασθενών.
Κυρίως νοηματοδοτήσαμε ξανά το ελληνικό φιλότιμο, ως την αξία της τιμής…. και τιμή είναι να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και το διπλανό σου με αίσθηση καθήκοντος, όταν και όπου χρειάζεται.

Κατορθώσαμε Πρωθυπουργός, Κυβέρνηση, Ειδικοί Επιστήμονες και Πολίτες να προστατέψουμε τη ζωή μας αλλά και τη ζωή της κοινότητας. Πρωτίστως πετύχαμε να γίνουμε το καλό παράδειγμα για ολόκληρο το κόσμο, πρωτοσέλιδα του διεθνούς τύπου μας εκθειάζουν για τους έγκαιρους χειρισμούς αντιμετώπισης αυτής της πρωτοφανούς παγκόσμιας επιδημιολογικής κρίσης και αυτή τη φορά όχι γιατί εμείς το διαλαλούμε αλλά γιατί οι άλλοι μας το αναγνωρίζουν.

Όλα αυτά την ώρα που η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε θέσει ως στόχο και δούλευε ένα ολικό rebranding για τη Χώρα. Δηλαδή να ξανα-συστηθούμε στο διεθνές και παγκόσμιο περιβάλλον ως χώρα ευμάρειας και ευκαιριών αντί για τον παρία της τελευταίας δεκαετίας.

Τελικά καταφέραμε μέσα στις δυσμενέστερες συνθήκες να ξανά-συστηθούμε στην παγκόσμια κοινότητα ως το καλό παράδειγμα αντιμετώπισης του covid-19 που σημαίνει πολλά περισσότερα από την αντιμετώπιση μιας πανδημίας.

Η Ελλάδα αποδεδειγμένα έχει δώσει στοιχεία οργάνωσης, αποτελεσματικής διακυβέρνησης, έννομης τάξης και πειθαρχίας των πολιτών. Και όλα αυτά είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσελκύεις επενδύσεις ή να διαπραγματεύεσαι το δημόσιο χρέος.

Όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η πανδημία, σε διαδοχικά κύματα, διαφορετικής έντασης θα είναι για αρκετό καιρό μαζί μας. Θα ξαναγυρίσουμε οριστικά στην προ πανδημίας κανονικότητα μόνο όταν έχουμε το κατάλληλο εμβόλιο ή έναν εύκολο, γρήγορο και φθηνό τρόπο διαπίστωσης του φορέα του ιού.

Ένα πισωγύρισμα θα είναι καταστροφικό για όλους μας. Μέσα στη δίνη της κρίσης μάθαμε όλοι ότι η δημόσια υγεία, η προστασία της οικονομίας, η διαφύλαξη της κοινωνικής μας ζωής, τα εργασιακά αλλά και τα ατομικά μας δικαιώματα και το περιεχόμενο της δημοκρατίας, είναι αλληλεξαρτώμενα. Χρειάζεται χρυσή ισορροπία, ατομική εφαρμογή των κανόνων που θα τεθούν και κυρίως Εθνική Σύμπνοια.

Τα οριζόντια μέτρα ήταν απαραίτητα, απαιτούσαν ισχυρή πολιτική βούληση από την κυβέρνηση και πειθαρχία από τον πολίτη. Τα μέτρα κάθετης μορφής για την επανάκαμψη στην κανονικότητα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, , απαιτούν μέτρα προφύλαξης που έχουν λιγότερο κράτος και περισσότερο πολίτη. Δηλαδή απαιτούν να αλλάξουμε συνήθειες, τρόπο συμπεριφοράς, ακόμα και την μεσογειακή μας διαχυτικότητα για να περιορίσουμε τους κινδύνους.

Η επιστροφή στην κανονική μας ζωή στηρίζεται στην ατομική ευθύνη της καθεμιάς και του καθενός και πολύ λιγότερο στην επιβολή ή τον έλεγχο από την κυβέρνηση και τις δημόσιες αρχές.
Απαιτείται από όλους μας αυτοπειθαρχία και σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Απαιτείται από την πολιτική ηγεσία αποφασιστικότητα και κυρίως από την αντιπολίτευση εθνική σύμπλευση, σταθερή και ακλόνητη.

Με την κρίση αποδείξαμε, σε όσους το αμφισβητούσαν, ότι μπορούμε να πειθαρχούμε σε συλλογικούς στόχους.
Με την επανάκαμψη στην κανονική μας ζωή πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε υπομονή και επιμονή για την επίτευξή τους.

Tags: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Previous Post

Δήμος Βοΐου: Αιτήσεις από επιχειρήσεις για απαλλαγή από δημοτικά τέλη

Next Post

Το ΚΚΕ για το προωθούμενο σχέδιο απολιγνιτοποίησης κυβέρνησης- ΕΕ- κεφαλαίου

Next Post
ΚΚΕ

Το ΚΚΕ για το προωθούμενο σχέδιο απολιγνιτοποίησης κυβέρνησης- ΕΕ- κεφαλαίου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Συνέχιση διακοπείσας συνεδρίασης την Πέμπτη 18/12
  • Η λειτουργία των τουριστικών δομών του Δήμου Καστοριάς για την εορταστική περίοδο 2025-2026
  • Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από το 1ο 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας – Σάββατο 20/12
  • Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η Ακρινή Κοζάνης – Μετατρέπεται σε πρότυπο πράσινο οικισμό
  • Στο νοσοκομείο 9χρονος που ήπιε σε challenge ψυχοφάρμακα!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  2. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  3. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα casino για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr