• Latest

«Η Επόμενη Μέρα μιας Εθνικής Επιτυχίας» του Μιχάλη Παπαδόπουλου Βουλευτή ΝΔ, Ν. Κοζάνης

27 Απριλίου 2020
Κωνσταντίνος Τσολάκης, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γαλατινής: Δεν μπορεί ένα μεμονωμένο περιστατικό να αντιπροσωπεύει και να αμαυρώνει την εικόνα και τις αξίες του χωριού μας

Γαλατινή: Κάλεσμα της τοπικής Κοινότητας για συζήτηση για τα Φωτοβολταϊκά και τις προτάσεις της ΔΕΠΑ

1 Ιουλίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»

Καταδικαστική δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Πάρι Κουκουλόπουλου, για τις επιθέσεις εναντίον στελεχών της ΝΔ

1 Ιουλίου 2026
Ακριβότερο φέτος το αρνί – «Έχει χαθεί το Πάσχα για την Κοζάνη» λένε οι κτηνοτρόφοι

Δυτική Μακεδονία – ΕΛΣΤΑΤ: Κατακόρυφη μείωση των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων

1 Ιουλίου 2026
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  και Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης  (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΤΝ)

Ακυρώνεται η Γ’ Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

1 Ιουλίου 2026
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης

Πέμπτη 2 Ιουλίου,  αρρυθμία & πιθανή διακοπή υδροδότησης στην Τ.Κ. Ξηρολίμνης

1 Ιουλίου 2026
Επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια τριών στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη-Μια γυναίκα διασωληνωμένη, με καταγωγή από τα Γρεβενά και επί χρόνια στην Κοζάνη- Και 4 τραυματίες-Ανάμεσά τους η πολιτευτής της ΝΔ, δικηγόρος Αφροδίτη Νέστορα από την Κοζάνη

Επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια τριών στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη-Μια γυναίκα διασωληνωμένη, με καταγωγή από τα Γρεβενά και επί χρόνια στην Κοζάνη- Και 4 τραυματίες-Ανάμεσά τους η πολιτευτής της ΝΔ, δικηγόρος Αφροδίτη Νέστορα από την Κοζάνη

1 Ιουλίου 2026
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Δήλωση του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη για τις επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη: «Οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στην πολιτική, ούτε στην κοινωνία μας»

1 Ιουλίου 2026
Ejekt Festival 2026 powered by ΔΕΗ: Δύο ημέρες γεμάτες μουσική και μοναδικές εμπειρίες με την ενέργεια της ΔΕΗ

Ejekt Festival 2026 powered by ΔΕΗ: Δύο ημέρες γεμάτες μουσική και μοναδικές εμπειρίες με την ενέργεια της ΔΕΗ

1 Ιουλίου 2026
Εορτή της πολιούχου των Σερβίων Αγίας Κυριακής

Εορτή της πολιούχου των Σερβίων Αγίας Κυριακής

1 Ιουλίου 2026
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Δήμος Σερβίων: Ειδική  συνεδρίαση για την ανάδειξη νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και την εκλογή μελών Δημοτικής Επιτροπής δεύτερης θητείας

1 Ιουλίου 2026
Η ΔΕΠΑ Εμπορίας αλλάζει πίστα

ΔΕΠΑ / North Solar – Πάνω από 35 εκατ. ευρώ για τη Γαλατινή και ξεκάθαρη δέσμευση ότι το χωριό δεν θα περικυκλωθεί από φωτοβολταϊκά

1 Ιουλίου 2026
ΔΕΥΑΒ, Κληροδοτήματα, Αγροβόιο, Γαλατινή και ΕΚΑΒ στη συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δήμου Βοΐου. Βίντεο

Δήμος Βοΐου: Την Παρασκευή 3 Ιουλίου η Ειδική Συνεδρίαση

1 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 1 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η Επόμενη Μέρα μιας Εθνικής Επιτυχίας» του Μιχάλη Παπαδόπουλου Βουλευτή ΝΔ, Ν. Κοζάνης

sierafm by sierafm
27 Απριλίου 2020
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
46
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Φίλες και Φίλοι, Χριστός Ανέστη

Σε λίγες ημέρες, ξεκινάει η σταδιακή μετάβαση στην κανονικότητα, θα ανακοινωθεί το σχέδιο επανάκαμψης της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Ο «εθελούσιος», για την πλειοψηφία των συμπολιτών μας, και ο «υποχρεωτικός», για τους λίγους απείθαρχους εγκλεισμός μας, μαζί με την αποτελεσματική διακυβέρνηση, έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα .

Πετύχαμε την επιβράδυνση της διάδοσης, δώσαμε το φιλί της ζωής στο ΕΣΥ, με τον απαραίτητο χρόνο οργάνωσης και ενίσχυσής του, ώστε να απομακρυνθεί ο κίνδυνος κατάρρευσης που θα δημιουργούσε ένα μαζικό κύμα ασθενών.
Κυρίως νοηματοδοτήσαμε ξανά το ελληνικό φιλότιμο, ως την αξία της τιμής…. και τιμή είναι να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και το διπλανό σου με αίσθηση καθήκοντος, όταν και όπου χρειάζεται.

Κατορθώσαμε Πρωθυπουργός, Κυβέρνηση, Ειδικοί Επιστήμονες και Πολίτες να προστατέψουμε τη ζωή μας αλλά και τη ζωή της κοινότητας. Πρωτίστως πετύχαμε να γίνουμε το καλό παράδειγμα για ολόκληρο το κόσμο, πρωτοσέλιδα του διεθνούς τύπου μας εκθειάζουν για τους έγκαιρους χειρισμούς αντιμετώπισης αυτής της πρωτοφανούς παγκόσμιας επιδημιολογικής κρίσης και αυτή τη φορά όχι γιατί εμείς το διαλαλούμε αλλά γιατί οι άλλοι μας το αναγνωρίζουν.

Όλα αυτά την ώρα που η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε θέσει ως στόχο και δούλευε ένα ολικό rebranding για τη Χώρα. Δηλαδή να ξανα-συστηθούμε στο διεθνές και παγκόσμιο περιβάλλον ως χώρα ευμάρειας και ευκαιριών αντί για τον παρία της τελευταίας δεκαετίας.

Τελικά καταφέραμε μέσα στις δυσμενέστερες συνθήκες να ξανά-συστηθούμε στην παγκόσμια κοινότητα ως το καλό παράδειγμα αντιμετώπισης του covid-19 που σημαίνει πολλά περισσότερα από την αντιμετώπιση μιας πανδημίας.

Η Ελλάδα αποδεδειγμένα έχει δώσει στοιχεία οργάνωσης, αποτελεσματικής διακυβέρνησης, έννομης τάξης και πειθαρχίας των πολιτών. Και όλα αυτά είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσελκύεις επενδύσεις ή να διαπραγματεύεσαι το δημόσιο χρέος.

Όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η πανδημία, σε διαδοχικά κύματα, διαφορετικής έντασης θα είναι για αρκετό καιρό μαζί μας. Θα ξαναγυρίσουμε οριστικά στην προ πανδημίας κανονικότητα μόνο όταν έχουμε το κατάλληλο εμβόλιο ή έναν εύκολο, γρήγορο και φθηνό τρόπο διαπίστωσης του φορέα του ιού.

Ένα πισωγύρισμα θα είναι καταστροφικό για όλους μας. Μέσα στη δίνη της κρίσης μάθαμε όλοι ότι η δημόσια υγεία, η προστασία της οικονομίας, η διαφύλαξη της κοινωνικής μας ζωής, τα εργασιακά αλλά και τα ατομικά μας δικαιώματα και το περιεχόμενο της δημοκρατίας, είναι αλληλεξαρτώμενα. Χρειάζεται χρυσή ισορροπία, ατομική εφαρμογή των κανόνων που θα τεθούν και κυρίως Εθνική Σύμπνοια.

Τα οριζόντια μέτρα ήταν απαραίτητα, απαιτούσαν ισχυρή πολιτική βούληση από την κυβέρνηση και πειθαρχία από τον πολίτη. Τα μέτρα κάθετης μορφής για την επανάκαμψη στην κανονικότητα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, , απαιτούν μέτρα προφύλαξης που έχουν λιγότερο κράτος και περισσότερο πολίτη. Δηλαδή απαιτούν να αλλάξουμε συνήθειες, τρόπο συμπεριφοράς, ακόμα και την μεσογειακή μας διαχυτικότητα για να περιορίσουμε τους κινδύνους.

Η επιστροφή στην κανονική μας ζωή στηρίζεται στην ατομική ευθύνη της καθεμιάς και του καθενός και πολύ λιγότερο στην επιβολή ή τον έλεγχο από την κυβέρνηση και τις δημόσιες αρχές.
Απαιτείται από όλους μας αυτοπειθαρχία και σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Απαιτείται από την πολιτική ηγεσία αποφασιστικότητα και κυρίως από την αντιπολίτευση εθνική σύμπλευση, σταθερή και ακλόνητη.

Με την κρίση αποδείξαμε, σε όσους το αμφισβητούσαν, ότι μπορούμε να πειθαρχούμε σε συλλογικούς στόχους.
Με την επανάκαμψη στην κανονική μας ζωή πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε υπομονή και επιμονή για την επίτευξή τους.

Tags: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Previous Post

Δήμος Βοΐου: Αιτήσεις από επιχειρήσεις για απαλλαγή από δημοτικά τέλη

Next Post

Το ΚΚΕ για το προωθούμενο σχέδιο απολιγνιτοποίησης κυβέρνησης- ΕΕ- κεφαλαίου

Next Post
ΚΚΕ

Το ΚΚΕ για το προωθούμενο σχέδιο απολιγνιτοποίησης κυβέρνησης- ΕΕ- κεφαλαίου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Γαλατινή: Κάλεσμα της τοπικής Κοινότητας για συζήτηση για τα Φωτοβολταϊκά και τις προτάσεις της ΔΕΠΑ
  • Καταδικαστική δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Πάρι Κουκουλόπουλου, για τις επιθέσεις εναντίον στελεχών της ΝΔ
  • Δυτική Μακεδονία – ΕΛΣΤΑΤ: Κατακόρυφη μείωση των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων
  • Ακυρώνεται η Γ’ Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας
  • Πέμπτη 2 Ιουλίου,  αρρυθμία & πιθανή διακοπή υδροδότησης στην Τ.Κ. Ξηρολίμνης

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr