• Latest
Λαϊκή Συσπείρωση

Η Λαϊκή Συσπείρωση για την από κοινού απόρριψη του master plan από τις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου

15 Δεκεμβρίου 2020
Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου

Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου

10 Ιουλίου 2025
Ηλίας Θεοχάρους. Το παιδί θαύμα από τη Νεάπολη Βοΐου, υποψήφιος φοιτητής ιατρικής.  Βίντεο

Ηλίας Θεοχάρους. Το παιδί θαύμα από τη Νεάπολη Βοΐου, υποψήφιος φοιτητής ιατρικής. Βίντεο

9 Ιουλίου 2025
Έξι συλλήψεις για χρηματισμούς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης – Οι παράνομες ταριχεύσεις και καλλωπισμοί νεκρών με το αζημίωτο

Ανεπιτυχής η μεταμόσχευση νεφρών της 62χρονης που πέθανε από λάθος μετάγγιση

9 Ιουλίου 2025
Γρεβενά: Εντοπίστηκε σορός ηλικιωμένου ύστερα από πυρκαγιά

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Εράτυρα Κοζάνης – Φωτιά και στα Κοίλα (βίντεο)

9 Ιουλίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Ο Π. Κουκουλόπουλος από το βήμα της Βουλής για την απώλεια του Δ. Πιπεργιά

9 Ιουλίου 2025
Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για την αντικατάσταση στέγης στην Εκκλησία Τετραλόφου

Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για την αντικατάσταση στέγης στην Εκκλησία Τετραλόφου

9 Ιουλίου 2025
Προγραμματική Σύμβαση για τη στερέωση της Εκκλησίας στο Σπάρτο

Προγραμματική Σύμβαση για τη στερέωση της Εκκλησίας στο Σπάρτο

9 Ιουλίου 2025
ζευγαρι Βιασμός

15χρονη στη Ρόδο έδωσε 2.000 ευρώ σε νεαρό για να βιντεοσκοπήσει σεξ με 13χρονη και ύστερα μοίρασε το υλικό σε συμμαθητές τους

9 Ιουλίου 2025
Αμαλιάδα: Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με τα νεκρά βρέφη – Κατεπείγουσα εντολή της ΕΛ.ΑΣ. να εντοπιστεί η Ειρήνη Μουρτζούκου

Αμαλιάδα: Η σοκαριστική ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου – «Μου μιλούσαν οι δαίμονες, δεν όριζα τα χέρια μου»

9 Ιουλίου 2025
ΟΠΕΚΕΠΕ

Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ

9 Ιουλίου 2025
ΑΡΣΥ: Ανοιχτή επιστολή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας: Να ανακληθούν οι απολύσεις στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας

Απαράδεκτη η καταδίκη των αγροτοκτηνοτρόφων Καστοριάς ΟΧΙ στην ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων

9 Ιουλίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Η κυβέρνηση της Ν.Δ. συνεχίζει τον τορπιλισμό των εργασιακών σχέσεων και στον τουρισμό, επιχειρηματολογώντας ότι όλα γίνονται για το καλό των εργαζόμενων!»

9 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση για την από κοινού απόρριψη του master plan από τις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου

sierafm by sierafm
15 Δεκεμβρίου 2020
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Λαϊκή Συσπείρωση
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την επιβεβαίωση της στρατηγικής σύμπλευσης των παρατάξεων Κασαπίδη, Καρυπίδη και Ζεμπελιάδου απέδειξαν οι θεατρινισμοί του τελευταίου διαστήματος που κατέληξαν στο «δρόμο της κοινής αγωνιστικής διεκδίκησης» όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Όλοι μαζί «αγωνιστικά» πλέον έχουν αναλάβει το ρόλο της προώθησης των συμφερόντων των μονοπωλιακών ομίλων με παράλληλη ενσωμάτωση του λαού της περιοχής στους σχεδιασμούς τους. Ο ευτελισμός των διαδικασιών του Περιφερειακού Συμβουλίου, τα «ήξεις- αφήξεις», οι κωλοτούμπες, οι βερμπαλισμοί των τελευταίων ημερών, μόνο αποδέκτη έχουν το λαό στην προσπάθεια να τον πείσουν να αποδεχτεί τη σφαγή του.

Να πείσουν ότι δίνουν μάχη για τα συμφέροντα του, την στιγμή που στηρίζουν την πολιτική της απελευθέρωσης – απολιγνιτοποίησης, προωθούν πιο αποφασιστικά τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.

Αυτό το στόχο έχει και η συζήτηση που ενισχύει τον τοπικισμό που κρύβει ότι στην Περιφέρεια και σε όποιον νόμο κατευθυνθούν τα όποια κονδύλια δεν θα πάνε για τις λαϊκές ανάγκες αλλά στους μονοπωλιακούς ομίλους που θα επενδύσουν.

Ο λαός όλης της χώρας και της περιοχής είναι αυτός που θα πληρώσει το μάρμαρο.
Αυτό αποδεικνύουν τα 15 αιτήματα – διεκδικήσεις που είναι «αδιαπραγμάτευτες» και που «απαιτούν» πλέον όλοι μαζί, να συμπεριληφθούν στο master plan και προβλέπουν στήριξη του αναπτυξιακού σχεδιασμού των μονοπωλίων, νέα προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους, ενσωμάτωση λαϊκών στρωμάτων, πιο αποφασιστική προώθηση της πολιτικής της «πράσινης» ανάπτυξης. Καλύτερη στήριξη από αυτήν στο master plan, δεν θα μπορούσαν σκεφτούν το κράτος και οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Ο αναξιόπιστος, ψεύτης, ειδικός στις μεθοδεύσεις περιφερειάρχης όπως τον αποκαλούσαν, πείστηκε από την αντιπολίτευση και με ένα κάλεσμα του για γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο έπεισε με τη σειρά του τους αντιπολιτευόμενους Καρυπίδη και Ζεμπελιάδου να ενταχθούν στο κοινό μέτωπο για πιο «ομαλή» και «δίκαιη μετάβαση». Αυτές οι κωλοτούμπες έχουν επίσης σαν στόχο να «σώσουν» το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης στο επίπεδο της περιφέρειας ώστε να παίζει καλύτερα το ρόλο του στην άμβλυνση των αντιδράσεων του λαού, σε μια περίοδο που η «κοινωνική συνοχή» τους είναι ιδιαίτερα απαραίτητη για να ξεπεραστεί και αυτή η καπιταλιστική οικονομική κρίση. Δεν είναι τυχαίο που σε διάφορες μετρήσεις ό λαός απορρίπτει την απολιγνιτοποίηση σε ποσοστά πολύ μεγάλα παρά τον πακτωλό χρημάτων που έχουν δοθεί στην κατεύθυνση στήριξης των σχεδιασμών των μονοπωλιακών ομίλων. Οι χειρισμοί αυτοί δείχνουν και την σύγκρουση ανταγωνιστικών συμφερόντων για το πιο επιχειρηματικό σχέδιο θα είναι αυτό που θα ευοδωθεί.

Για μια φορά ακόμα γίνεται σαφές ότι η εργατική τάξη και ο λαός της περιοχής δεν έχει να περιμένει τίποτα από την περιφερειακή αρχή αλλά και από την αντιπολίτευση που είναι ταγμένη με την πολιτική της απελευθέρωσης –απολιγνιτοποίησης, της εμπορευματοποίησης του κλάδου της ηλεκτρικής ενέργειας που αυξάνει την ενεργειακή φτώχια, εκτοξεύει την ανεργία, σμπαραλιάζει τα εργασιακά δικαιώματα, καταστρέφει το περιβάλλον και αφήνει ενεργειακά εξαρτώμενη την χώρα.

Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσεπρίρωσης καλούν το λαό, απέναντι σε αυτό το μέτωπο της σικέ αντιπαράθεσης ενάντια στην απολιγνιτοποίηση, να προτάξει το δικό του μέτωπο εναντίωσης διεκδικώντας η κλάδος της ενέργειας να εξυπηρετεί τις εργατικές –λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, τη διασφάλιση των εργασιακων δικαιώματων των εργαζόμενων, την προστασία του περιβάλλοντος, την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας.
Κοζάνη….

 

Tags: Λαϊκή Συσπείρωση
Previous Post

Πατέρας 15χρονου από την Κοζάνη με κορονοϊό φέρεται να έφερε τα πάνω κάτω σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης – Η οικογένεια δεν ενημέρωσε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό ότι η μητέρα ήταν σε… καραντίνα!

Next Post

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης

Next Post
Λαϊκή Συσπείρωση

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  • Ηλίας Θεοχάρους. Το παιδί θαύμα από τη Νεάπολη Βοΐου, υποψήφιος φοιτητής ιατρικής. Βίντεο
  • Ανεπιτυχής η μεταμόσχευση νεφρών της 62χρονης που πέθανε από λάθος μετάγγιση
  • Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Εράτυρα Κοζάνης – Φωτιά και στα Κοίλα (βίντεο)
  • Ο Π. Κουκουλόπουλος από το βήμα της Βουλής για την απώλεια του Δ. Πιπεργιά

Πρόσφατα σχόλια

  1. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  2. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  3. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  4. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  5. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr