Η ομιλία του Λάζαρου Γκερεχτέ στον Πεντάλοφο: «Κανείς δεν δικαιούται λιγότερα στο ένα και ενιαίο Βόιο»

Η ομιλία του Λάζαρου Γκερεχτέ στον Πεντάλοφο: «Κανείς δεν δικαιούται λιγότερα στο ένα και ενιαίο Βόιο»

Την τελική ευθεία ενημέρωσης των πολιτών σε όλο το Βόιο, εγκαινίασε το Σάββατο από τον Πεντάλοφο, ο συνδυασμός «Βόιο-Υπεύθυνα Μαζί» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Λάζαρος Γκερεχτές.

Ο Λάζαρος Γκερεχτές επέλεξε να ξεκινήσει τις κεντρικές του ομιλίες από την πιο απομακρυσμένη Δημοτική Ενότητα, θέλοντας να δείξει πως το Βόιο είναι ένα, ενιαίο και στην αυριανή δημοτική περίοδο θα αντιμετωπίζεται με αυτή τη φιλοσοφία.

Στην ομιλία του, στην αίθουσα «Βούγια», αναφέρθηκε σε όλες τις μεγάλες και μικρές δράσεις της επόμενης τετραετίας για τον Πεντάλοφο και τα γύρω χωριά, οριοθετώντας το σχέδιο του συνδυασμού του στο τρίπτυχο: Άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, σύνδεση και καλύτερη επικοινωνία με το υπόλοιπο Βόιο και φυσικά αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων για την αναπτυξιακή ώθηση της περιοχής.

Ειδικές αναφορές έγιναν στο φράγμα της Πραμόριστας, το νεοσύστατο αγροτικό συνεταιρισμό κάστανου και άλλων βιολογικών προϊόντων Πενταλόφου, όπως και στη στήριξη συλλόγων και άλλων πρωτοβουλιών της περιοχής που επιμένουν να κρατάνε ζωντανή την περιοχή.

Λίγο νωρίτερα ο Λάζαρος Γκερεχτές είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Βυθό, όπου συνομίλησε με κατοίκους του χωριού .

 


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
γκερεχτες

Άλλες ειδήσεις

Πώς αλλάζει ο κύκλος σου μετά τα 40;

Από την πρώτη της εμφάνιση, η περίοδος είναι μια μηνιαία συνήθεια της γυναίκας που δεν την… αφήνει ποτέ, εκτός από

Έξι λόγοι που τα ζευγάρια χωρίζουν μετά τις διακοπές

Τα φαινόμενα που συναντάμε συχνά στις σχέσεις. Ένα συχνό φαινόμενο στις σχέσεις των ζευγαριών είναι να χωρίζουν κατά τη διάρκεια

ΑΣΕΠ: Θέσεις σε 11 περιοχές για πτυχιούχους και αποφοίτους Λυκείου

Ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών στη μεγαλύτερη προκήρυξη που βρίσκεται, αυτή την ώρα, σε πλήρη ισχύ. Αφορά προσωπικό 21 ειδικοτήτων

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.