Η πολιτική ομιλία του Θόδωρου Καρυπίδη στην Σιάτιστα και η επίσκεψη του σε κοντινούς οικισμούς

Η πολιτική ομιλία του Θόδωρου Καρυπίδη στην Σιάτιστα και η επίσκεψη του σε κοντινούς οικισμούς

«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Σας επιστρέφω την Εντολή που μου δώσατε το 2014 για να αποφασίσετε που θα την παραδώσετε με ευθυκρισία και γνώση. Για να υπάρχει γνώση πρέπει να υπάρχει ενημέρωση . Κάποιοι δεν επιθυμούν να ειναι ενημερωμένοι οι πολίτες και αποφεύγουν τον διάλογο» τόνισε ο Θόδωρος Καρυπίδης στην κατάμεστη αίθουσα του Τραμπάντζειου Γυμνασίου στην Σιάτιστα.

Ο Περιφερειάρχης για ακόμα μια φορά ανέλυσε το πολύπλευρο έργο που έχει πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια σε τομείς όπως την Παιδεία, Υγεία , Υποδομές, Ανθρωπιστική Κρίση, Πολιτική Προστασία και Τουρισμός.
Αναφέρθηκε στους λαμπρούς επιστήμονες και Ευεργέτες που η Σιάτιστα έχει αναδείξει .

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην Γουνοποιία, στην κρίση και στις ενέργειες που ο ίδιος έχει προχωρήσει ώστε να υποστηρίξει τους τεχνίτες και τους εμπόρους από το παγκόσμιο εχθρικό περιβάλλον και από τα λάθη του παρελθόντος.
«Κανείς δεν μπορει να μας γυρίσει πίσω. Αυτοί που μας οδήγησαν εδώ ειναι μέρος του προβλήματος και όχι την λύσης. Σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν ΜΟΝΟ πραγματικοί Πατριώτες. Που σέβονται την Χώρα και το Δίκαιο και στην περίοδο της οικονομικής κρίσης των Μνημονίων να μην βγάζουν τα χρηματα τους στο εξωτερικό.»
Την εκδήλωση άνοιξαν οι ομιλίες των Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε. Κοζάνης.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
καρυπιδης

Άλλες ειδήσεις

Ποια χώρα έχει το ακριβότερο ηλεκτρικό ρεύμα στην ΕΕ και σε ποια θέση είναι η Ελλάδα

H Eurostat, δημοσιεύει για πρώτη φορά στοιχεία για τις τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα ανά την Ευρώπη και τα νέα δεν

Πώς θα μεγαλώσετε χαρούμενα παιδιά

Για να έχουν καλή ψυχολογία και να είναι χαρούμενα, είναι απαραίτητο να εισπράττουν θετικά μηνύματα. Κάθε γονιός ονειρεύεται να μεγαλώσει

Σημερα η πρώτη μέρα του 45ου Φεστιβαλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κοζάνη

Στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβαλ ΚΝΕ-Οδηγητή, με σύνθημα: Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.