Η Saga Furs συμμετείχε για τρίτη χρονιά στη φετινή διοργάνωση «Summer School» της Fur Europe

Η Saga Furs συμμετείχε για τρίτη χρονιά στη φετινή διοργάνωση «Summer School» της Fur Europe

H Saga Furs, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχει στο ‘Καλοκαιρινό Σχολείο’ της Fur Europe που οργανώνεται στην Ελλάδα από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.

Με τον τρόπο αυτό, στηρίζει την πρωτοβουλία με την παροχή της πολύτιμης τεχνογνωσίας της, στα πλαίσια της γενικότερης υποστήριξης που παρέχει η Saga Furs στον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας.

Στο φετινό Καλοκαιρινό σχολείο παρευρέθηκε κ Per Reinkilde, CEO του Saga Furs Design Center και η κα Rebecca Reinkilde, Marketing Director.

Οι εξαιρετικές τους ομιλίες έτυχαν ιδιαίτερης ανταπόκρισης από τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο οι οποίοι συμμετείχαν με πολλές ερωτήσεις και συζήτηση.

Η παρουσίαση του δημοπρατηρίου της Saga Furs έγινε από την αντιπρόσωπο της Saga Furs κα. Σοφία Δημητρίου Κουρκοπούλου, στην συνέχεια η κα Rebecca Reinkilde, Marketing Director, μίλησε για την σημαντικότητα της Πιστοποίησης και τα πιστοποιημένα γουνοδέρματα που δημοπρατεί η Saga Furs πάνω από 10 χρόνια και ο κ Per Reinkilde, CEO του Saga Furs Design Center, μετέδωσε την δημιουργική εμπειρία 52 χρόνων συγκεντρώνοντας το απόλυτο ενδιαφέρον των μαθητών.

Στο τέλος της παρουσίας ο κ Per Reinkilde, χαιρέτησε την πρωτοβουλία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του σεμιναρίου.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Γούνα

Άλλες ειδήσεις

Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα

Με πανελλαδική απεργία απαντά η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα μεθαύριο, πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων. Το

Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις αρχίσει να μεγαλώνεις, σύμφωνα με μελέτη

Σε αυτή τη ζωή, τo θέμα δεν είναι αν μεγαλώνουμε: όσο ο χρόνος θα τρέχει και θα έχουμε καλή υγεία,

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας – Υπενθύμιση Κατατακτηρίων εξετάσεων

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, στα Μουσικά Σχολεία μπορούν να εγγραφούν μαθητές – μαθήτριες σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.