Θέμης Μουμουλίδης: Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές

Θέμης Μουμουλίδης: Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές

Μήνυμα του Βουλευτή Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη στους μαθητές όλων των νομών της Δυτικής Μακεδονίας για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Μία δύσκολη και επίπονη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι, προϊόν ετών, επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσοι πέτυχαν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς σας που υπήρξαν σύμμαχοί σας σε αυτή την προσπάθεια σας.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όσους φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Για όλους υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία, προκλήσεις και εναλλακτικές επιλογές.

Τέλος για όλους τους φοιτητές που ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για την Κοζάνη, θα ήθελα να τους καλωσορίσω και να τους ευχηθώ  καλή διαμονή στη φιλόξενη περιοχή μας.


Άλλες ειδήσεις

Το Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Κόκκινα δάνεια – Funds – Εταιρείες Ειδικού Σκοπού Είσπραξης Απαιτήσεων. Δυνατότητες Άμυνας και Προστασίας Δανειοληπτών»

Το Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 και ώρα 18:00 στην κτίριο του Επιμελητηρίου στην αίθουσα

Αφρικάνικα κρουστά, ανθρώπινη αλυσίδα ενάντια στη ρατσιστική βία και party με τον Κώστα Μυλώση ανοίγουν το 8ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοζάνης

Αφρικάνικα κρουστά, ανθρώπινη αλυσίδα ενάντια στη ρατσιστική βία και party με τον Κώστα Μυλώση ανοίγουν το 8ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής

ΚΚΕ: Άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων των εργαζομένων στις δασικές υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

 Για δεκαετίες η προστασία και διαχείριση των δασικών οικοσυστημάτων της Ελλάδας ακολουθεί φθίνουσα πορεία. Το ενδιαφέρον και της σημερινής κυβέρνησης

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.