Κέντρο Αγγλικής γλώσσας Βασιλική Νούσιου Μπάτζιου- Για πολλοστή φορά στο αποκορύφωμα της επιτυχίας

Κέντρο Αγγλικής γλώσσας Βασιλική Νούσιου Μπάτζιου-  Για πολλοστή φορά στο αποκορύφωμα της επιτυχίας

Το ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΝΟΥΣΙΟΥ – ΜΠΑΤΖΙΟΥ για πολλοστή φορά έφθασε στο αποκορύφωμα της επιτυχίας.

Με την πρώτη συμμετοχή τους στις εξετάσεις PROFICIENCY του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ το ΚΟΡΥΦΑΙΟ πτυχίο Αγγλικών (επίπεδο Γ2 για τον ΑΣΕΠ 70 μόρια) και με προετοιμασία μιας ΜΟΝΟ σχολικής χρονιάς πέτυχαν και οι ΔΥΟ (2) μαθητές μας –100% το ποσοστό επιτυχίας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΟΥΣΙΟΥ – ΜΠΑΤΖΙΟΥ σε σχέση με το πανελλαδικό 40,5%.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους μαθητές μας:-

• ΜΠΛΙΑΓΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 212 στις 230 μονάδες και διακρίσεις στην Αναγνωστέα Ύλη, στη Χρήση της Αγγλικής Γλώσσας και στα Προφορικά.
• ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΚΟΣΜΑ με 208 στις 230 μονάδες και διακρίσεις στην Αναγνωστέα Ύλη, στη Χρήση της Αγγλικής Γλώσσας και στα Προφορικά.

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ επίσης τον μαθητή μας που με την πρώτη συμμετοχή του στις εξετάσεις πήρε το ADVANCED του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ (επίπεδο Γ1 για τον ΑΣΕΠ 50 μόρια)
• ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ του ΘΩΜΑ, με 190 στις 200 μονάδες και διάκριση στα Προφορικά.

Επίσης…
Με την πρώτη συμμετοχή τους στις εξετάσεις του FIRST γνωστές ως LOWER του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ (επίπεδο Β2 για τον ΑΣΕΠ 30 μόρια) πέτυχαν και οι ΔΥΟ (2) μαθητές μας –100% το ποσοστό επιτυχίας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΟΥΣΙΟΥ – ΜΠΑΤΖΙΟΥ σε σχέση με το πανελλαδικό 40,49%.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας:-

• ΤΕΝΤΟΥΚΑΛΗ ΝΑΟΥΜΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με Β, 174 στις 190 μονάδες και διακρίσεις στην Αναγνωστέα Ύλη, στην Ακουστική και στα Προφορικά.
• ΤΣΙΟΤΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ με Β, 178 στις 190 μονάδες και διακρίσεις στην Αναγνωστέα Ύλη, στη Χρήση της Αγγλικής Γλώσσας, στην Ακουστική και στα Προφορικά

Η Διευθύντρια του Κέντρου Αγγλικής Γλώσσας Βασιλική Νούσιου – Μπάτζιου συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες κι εύχεται στους μαθητές που ακολουθούν τις ίδιες επιτυχίες.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΝΟΥΣΙΟΥ ΜΠΑΤΖΙΟΥ

Άλλες ειδήσεις

Κλείνει για τα αυτοκίνητα η πλατεία Γεράνειας

Κλείνει την παρασκευή 18 Μαΐου, η πλατεία Γεράνειας και οι δρόμοι που οδηγούν σε αυτή για όλα τα οχήματα. Η

Φιλικά ακαδημιών Γυμναστικού

Οι ακαδημίες των αγοριών του Γυμναστικού γεννημένα 2008-2011 και 2005-2006, με προπονήτρια την Αναστασία Σαπναρα, έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τις

Μέχρι 20 Σεπτεμβρίου αιτήσεις μαθητών για εγγραφή σε τάξεις του μουσικού σχολείου Σιάτιστας

Αγαπητοί γονείς των μαθητών και μαθητριών της Β΄ και Γ΄ τάξης Γυμνασίου και της Α΄ , Β΄ και Γ΄ τάξης

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.