• Latest
χρημα

Κέρδισε το Λόττο και χώρισε τον άντρα της για να μην του δώσει μία

3 Οκτωβρίου 2017
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

​Στάθης Κωνσταντινίδης: «Την πενταετία 2021-2025 εγκρίθηκαν 966 θέσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Για το 2026 υποβλήθηκαν συνολικά 293 αιτήματα εκ των οποίων εγκρίθηκαν τα 242, με το κριτήριο της εντοπιότητας και για την Π.Ε. Κοζάνης!»

3 Δεκεμβρίου 2025
Λάζαρος Γκερεχτές: Αυτόνομα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, τοποθετούνται σε 85 κόμβους

Λάζαρος Γκερεχτές: Αυτόνομα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, τοποθετούνται σε 85 κόμβους

3 Δεκεμβρίου 2025
Κλείνει η Εγνατία στη Σιάτιστα, και το Τελωνείο Νίκης. Οι αποφάσεις των αγροτών. Βίντεο

Κλείνει η Εγνατία στη Σιάτιστα, και το Τελωνείο Νίκης. Οι αποφάσεις των αγροτών. Βίντεο

3 Δεκεμβρίου 2025
πετρελαιο θερμανσης

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις – Πότε μπαίνει η πρώτη δόση

3 Δεκεμβρίου 2025
ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΤΟ

Δύο χρόνια φυλάκιση σε 49χρονο που συνελήφθη για δεύτερη φορά να οδηγεί μεθυσμένος

3 Δεκεμβρίου 2025
βια, κακοποιηση

Κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και καταδικάστηκε η ίδια

3 Δεκεμβρίου 2025
Σύλλογος ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή 14/12

Σύλλογος ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή 14/12

3 Δεκεμβρίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Διπλή κοινοβουλευτική παρέμβαση Π. Κουκουλόπουλου: «Ξεχάσατε τον Προσωπικό Βοηθό και την αυτόματη αναπροσαρμογή ενισχύσεων στους συμπολίτες μας με αναπηρίες»

3 Δεκεμβρίου 2025
ΔΕΥΑΚ

Π. Ματιάκης: Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. από τους βασικούς στυλοβάτες της τοπικής αγοράς.

3 Δεκεμβρίου 2025
Απεργιακές συγκεντρώσεις στη Δυτική Μακεδονία από σωματεία του ΠΑΜΕ

Απεργούν οι Οικοδόμοι την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου. Συγκέντρωση στην Κοζάνη στον ΕΦΚΑ στις 10

3 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 στις οδούς Μεγ. Αλεξάνδρου, Ξενοφώντα Τριανταφυλλίδη και Βενιζέλου για τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου

Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 στις οδούς Μεγ. Αλεξάνδρου, Ξενοφώντα Τριανταφυλλίδη και Βενιζέλου για τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου

2 Δεκεμβρίου 2025
Έφυγε από τη ζωή η 25χρονη δικηγόρος Ελευθερία – Παρασκευή Κρίτσιου-Στη Λευκοπηγή η κηδεία της άτυχης κοπέλας

Έφυγε από τη ζωή η 25χρονη δικηγόρος Ελευθερία – Παρασκευή Κρίτσιου-Στη Λευκοπηγή η κηδεία της άτυχης κοπέλας

2 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Κέρδισε το Λόττο και χώρισε τον άντρα της για να μην του δώσει μία

sierafm by sierafm
3 Οκτωβρίου 2017
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
χρημα
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η μοίρα και τα δικαστήρια είχαν βέβαια άλλα στο μυαλό τους

Στα 25 χρόνια του γάμου τους, ο Thomas Rossi δεν σκέφτηκε ποτέ να λοξοκοιτάξει ή να αμφισβητήσει τη σχέση του με τη σύζυγό του Denise.

Ήταν μάλιστα τόσο κοντά οι δυο τους που μοιράζονταν ακόμα και την ίδια οδοντόβουρτσα!

Μόνο που μια ωραία πρωία η σύζυγός τον άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν του ζήτησε διαζύγιο. Και το ήθελε μάλιστα και αμέσως. Μόνο που τώρα γνωρίζει πια καλά τον λόγο ο τουλάχιστον τραγικός Thomas, καθώς μας χωρίζουν περισσότερες από δύο δεκαετίες από το περιστατικό-ορόσημο.

Βλέπετε στις 28 Δεκεμβρίου 1996, 11 ακριβώς μέρες πριν του ζητήσει να χωρίσουν, η Denise Rossi κέρδισε 1,3 εκατ. δολάρια στη Λοταρία της Καλιφόρνια! Δεν το είπε φυσικά σε κανέναν και το έκρυψε ακόμα και από το τυπικό δικαστήριο του διαζυγίου, μόνο που αυτό το ψεματάκι θα το πλήρωνε ακριβά: 1,3 εκατ. δολάρια, για να είμαστε ακριβείς.

Τρία χρόνια αργότερα, τον Νοέμβριο του 1999, το δικαστήριο του Λος Άντζελες θα κατέληγε πως είχε παραβιάσει τον πολιτειακό νόμο για την αποκάλυψη των περιουσιακών στοιχείων επιδικάζοντας όλο το πόσο, κάθε σέντσι, στον πρώην σύζυγο.

Ο δικαστής θεώρησε πως ό,τι έκανε η Denise το έκανε με την απάτη και την υστεροβουλία στο μυαλό της και πιθανότατα δεν είχε άδικο. Η σύζυγος αναγκάστηκε να παραδεχτεί, φοβούμενη τα χειρότερα, πως πράγματι έκρυψε από τον Thomas την απίστευτη τύχη της γιατί δεν ήθελε «να βάλει το χέρι του» στο κομπόδεμά της.

Ο δικηγόρος μάλιστα του 65χρονου πρώην συζύγου (Marc Lerner) δήλωσε πικρόχολα: «Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Καλό είναι να είσαι ειλικρινής από την αρχή». Ο συνήγορος είπε ακόμα πως δάκρυα χαράς έτρεξαν από τα μάτια του πελάτη του όταν άκουσε την απόφαση. Η μεγάλη χαμένη, η 49χρονη τότε Rossi, απείλησε με εφέσεις και δικές της μηνύσεις, θεωρώντας την πρωτόδικη απόφαση «πολύ σκληρή».

sptornpo2

Παρά το γεγονός ότι ο άντρας δεν βγήκε ποτέ να μιλήσει για το οικογενειακό του δράμα, από τα πρακτικά της δίκης έγινε γνωστό πως οι Rossi ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που τα έκαναν όλα μαζί: «Μοιραζόμασταν το μπάνιο, ακόμα και κοινή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είχαμε», είπε ο Thomas στην κατάθεσή του.

Η Denise βέβαια, στις τόσες συνεντεύξεις που έδωσε κατόπιν, άφηνε να φανεί μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Αυτή έλεγε πως ήταν δυστυχισμένη στον γάμο της για τόσα και τόσα χρόνια και έψαχνε καιρό για διέξοδο. Διέξοδο που της προσέφερε το Λόττο, μιας και ο σύζυγος ήταν πάντα ταπί και όλα τα λεφτά στο σπίτι τα έφερνε εκείνη.

Η ευκαιρία που περίμενε λοιπόν ήρθε όταν εκείνη και πέντε συνάδελφοί της έπαιξαν ένα συνεταιρικό Λόττο κερδίζοντας το συνολικό ποσό των 6,6 εκατ. δολαρίων. Η γυναίκα το μόνο που έκανε ήταν να αναθεματίσει την κακιά της την τύχη που δεν γνώριζε ότι ήταν υποχρεωμένη διά νόμου να μοιραστεί το ποσό που κέρδισε με τον σύζυγό της.

Ο οποίος διατηρούσε για χρόνια κατάστημα φωτογραφικών ειδών στο Χόλιγουντ και συνήθιζε να απαθανατίζει τα πορτρέτα των νεαρών και επίδοξων ηθοποιών, αν και το 1998 κήρυξε πτώχευση και εργαζόταν πια ως υπάλληλος σε αλυσίδα εμφανίσεων φιλμ.

Και τότε χτύπησε η μοίρα! Περισσότερο από δύο χρόνια μετά το διαζύγιο, ένα γράμμα της πρώην συζύγου κατέληξε από λάθος στο γραμματοκιβώτιο του Thomas, όπου διάβασε ο άμοιρος σύζυγος τα καθέκαστα και έμαθε για την τύχη-βουνό της πρώην!

Η πολιτειακή υπηρεσία τού επιβεβαίωσε πως πράγματι η γυναίκα του είχε κερδίσει 1.336.000 δολάρια, τα οποία είχε επιλέξει μάλιστα να πάρει σε 20 ετήσιες δόσεις των 66.800 δολαρίων. Η αθεόφοβη είχε δηλώσει τη διεύθυνση της μητέρας της για να πάνε οι παχυλές επιταγές, προκειμένου να μη γίνει ποτέ τσακωτή. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δεν παραιτήθηκε καν από την κοινή τους περιουσία κατά το διαζύγιο, θέλοντας ακόμα και τα μισά από το… τίποτα που είχε ο σύζυγος.

Κάτι που έκανε το όλο θέμα «ακόμα πιο κατακριτέο», όπως ισχυρίστηκε ο δικαστής. Ο οποίος γύρισε και είπε όλο νόημα στην Denise πως θα μπορούσε να κρατήσει όλο το ποσό του Λόττο αν το είχε αποκαλύψει κατά την αίτηση διαζυγίου. Αν ήταν ειλικρινής δηλαδή…

Tags: ΧΡΗΜΑ
Previous Post

Οι αυξήσεις των φόρων μεγαλώνουν την «τρύπα» στα έσοδα

Next Post

Παραπέμπεται ο πρώην νομάρχης και δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης για έξι εικονικά έργα

Next Post
Δικαστήριο δικη

Παραπέμπεται ο πρώην νομάρχης και δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης για έξι εικονικά έργα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • ​Στάθης Κωνσταντινίδης: «Την πενταετία 2021-2025 εγκρίθηκαν 966 θέσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Για το 2026 υποβλήθηκαν συνολικά 293 αιτήματα εκ των οποίων εγκρίθηκαν τα 242, με το κριτήριο της εντοπιότητας και για την Π.Ε. Κοζάνης!»
  • Λάζαρος Γκερεχτές: Αυτόνομα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, τοποθετούνται σε 85 κόμβους
  • Κλείνει η Εγνατία στη Σιάτιστα, και το Τελωνείο Νίκης. Οι αποφάσεις των αγροτών. Βίντεο
  • Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις – Πότε μπαίνει η πρώτη δόση
  • Δύο χρόνια φυλάκιση σε 49χρονο που συνελήφθη για δεύτερη φορά να οδηγεί μεθυσμένος

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr