Καθυστέρηση στην έναρξη εργασιών του νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας. Εκτός χρονοδιαγράμματος η εταιρεία

Καθυστέρηση στην έναρξη εργασιών του νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας. Εκτός χρονοδιαγράμματος η εταιρεία

Αν και η υπογραφή της σύμβασης του έργου, «Ανέγερση νέου κέντρου υγείας Σιάτιστας» (ύψους 1.255.459,72 € με αναθεώρηση και ΦΠΑ), με την ανάδοχο εταιρεία, πραγματοποιήθηκε στις 09-10-2018, από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει εκτελεστεί καμία απολύτως εργασία.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που αναδεικνύει το θέμα,  το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αναφέρει ως ημερομηνία έναρξης των εκσκαφών την ημερομηνία 05-11-2018, ενώ  για την οργάνωση του εργοταξίου την ημερομηνία 02-11-2018.

Η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, απέστειλε, χθες 8/1/2019,  έγγραφο προς την από την ανάδοχο εταιρεία, με το οποίο ζητά, εντός προθεσμίας δεκαεπτά (17) ημερών, δηλαδή έως 25-01-2019,  να εκδόσει την άδεια χρήσης εκρηκτικών από την Αστυνομία και να υποβάλει προς έγκριση το Πρόγραμμα Ποιότητας Έργου και διάφορα ακόμη, καθώς και  να γίνει εγκατάσταση εργοταξίου στο έργο.

kozan.gr


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις

Υπάλληλος ταχυδρομείου έκλεβε φακέλους με χρήματα-τάματα για μονή

Υπολογίζεται ότι από το 2013 μέχρι σήμερα αφαίρεσε συνολικά περί τις 40.000 ευρώ. Συνελήφθη, έπειτα από καλά οργανωμένη επιχείρηση στελεχών

προϋπολογισμού 3,3 εκ. ευρώ στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 δύο νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,3 εκ.

6 προβλήματα υγείας που ευθύνονται για τον πόνο στην πλάτη

Ο πόνος στην πλάτη μπορεί να είναι σύμπτωμα ορισμένων διαταραχών και παθήσεων που είναι άσχετες με την περιοχή της πλάτης,

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.