Καθυστέρηση στην έναρξη εργασιών του νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας. Εκτός χρονοδιαγράμματος η εταιρεία

Καθυστέρηση στην έναρξη εργασιών του νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας. Εκτός χρονοδιαγράμματος η εταιρεία

Αν και η υπογραφή της σύμβασης του έργου, «Ανέγερση νέου κέντρου υγείας Σιάτιστας» (ύψους 1.255.459,72 € με αναθεώρηση και ΦΠΑ), με την ανάδοχο εταιρεία, πραγματοποιήθηκε στις 09-10-2018, από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει εκτελεστεί καμία απολύτως εργασία.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που αναδεικνύει το θέμα,  το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αναφέρει ως ημερομηνία έναρξης των εκσκαφών την ημερομηνία 05-11-2018, ενώ  για την οργάνωση του εργοταξίου την ημερομηνία 02-11-2018.

Η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, απέστειλε, χθες 8/1/2019,  έγγραφο προς την από την ανάδοχο εταιρεία, με το οποίο ζητά, εντός προθεσμίας δεκαεπτά (17) ημερών, δηλαδή έως 25-01-2019,  να εκδόσει την άδεια χρήσης εκρηκτικών από την Αστυνομία και να υποβάλει προς έγκριση το Πρόγραμμα Ποιότητας Έργου και διάφορα ακόμη, καθώς και  να γίνει εγκατάσταση εργοταξίου στο έργο.

kozan.gr


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις

Και επίσημα «Βόρεια Μακεδονία» ‑ Πέρασε η συνταγματική αναθεώρηση στην πΓΔΜ

Πέρασε η συνταγματική αναθεώρηση στην Βουλή της πΓΔΜ και στο εξής η χώρα θα ονομάζεται και επίσημα «Βόρεια Μακεδονία». Συγκεκριμένα,

Με προβλήματα η κυκλοφορία των οχημάτων. Που χρειάζονται αλυσίδες

Ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Η κυκλοφορία των οχημάτων

Συγχαρητήρια επιστολή στη Δήμητρα Καραμπατζιά για τον επικήδειο λόγο, από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού θρόνου

Ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού θρόνου Απόστολος Μαλαμούσης, έστειλε την παρακάτω επιστολή στη φοιτήτρια Δήμητρα Καραμπατζιά, για τον επικήδειο λόγο της.

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.