Ολοκληρώθηκε η ημερίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, για την προστασία και την ευζωία των ζώων
6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής
Ξεκινά η λειτουργία των Γωνιών Ανακύκλωσης με υπογειοποιημένους κάδους στον Δήμο Κοζάνης (Βίντεο+Φωτογραφίες)
Δήμος Κοζάνης: Χτίζουμε την Πανδώρα του αύριο
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  και Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης  (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΤΝ)
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
Γρεβενά: Ο Δήμαρχος ακύρωσε την παρέλαση, αλλά οι μαθητές παρέλασαν χωρίς μουσική! Βίντεο
Δήμος Γρεβενών: Με λαμπρότητα και συγκίνηση ο εορτασμός των 114ων Ελευθερίων της πόλης
πετρελαιο θερμανσης
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενισχύει τον διάλογο για τη βιοποικιλότητα μέσω του έργου BiodIvErSe / Interreg Europe
«Τσίμπησαν» σπείρα που εξαπατούσε με… δορυφορική εφορία!
Στην Κοινότητα της Ξηρολίμνης ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης

Καταγγελία-σοκ: 4 αλλοδαποί βίασαν έγκυο με νοητική στέρηση στον Αγιο Παντελεήμονα

Καταγγελία σοκ για βιασμό εγκύου από 4 αλλοδαπούς στον Άγιο Παντελεήμονα.

Τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, συνελήφθησαν, το πρωί, στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούνται, ότι βίασαν γυναίκα, τις πρώτες πρωινές ώρες, μέσα σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 24χρονη η οποία είναι τριών μηνών έγκυος και πάσχει από νοητική στέρηση.

Τέσσεριςμ ήταν οι δράστες, οι οποίοι την παγίδευαν με δόλο στην Ομόνοια, την έβαλαν σε ταξί , την παρέσυραν σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα και την βίασαν ομαδικά.

Η 24χρονη, άγνωστο πώς, κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα και βρήκε μπροστά της αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στους οποίους κατήγγειλε τον βιασμό της.

Άμεσα οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη των τριών Πακιστανών μέσα στο διαμέρισμα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, σήμερα 23-6-2021 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε., τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία.

Οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι διέπραξαν το ανωτέρω αδίκημα σε βάρος ημεδαπής, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Αναζητείται επίσης έτερος αλλοδαπός κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.»

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια