Κοζάνη: Υπεγράφη η μερική κύρωση των δασικών χαρτών

Κοζάνη: Υπεγράφη η μερική κύρωση των δασικών χαρτών

Η μερική κύρωση των δασικών χαρτών που περιλαμβάνουν εκτάσεις 2 εκ. 800 χιλ. στρεμμάτων υπεγράφη στο τέλος Δεκεμβρίου 2017 και αναμένεται να δημοσιευτεί στο σχετικό ΦΕΚ, ύστερα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αντιρρήσεων αλλά και την εξαγορά εκτάσεων.

Όπως τόνισε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δασών Κοζάνης Γιώργος Πασαγιάννης πρόκειται για μια πρωτόγνωρη διαδικασία που ολοκληρώθηκε έπειτα από τέσσερις παρατάσεις και πλέον αναλαμβάνουν δράση οι επιτροπές αντιρρήσεων που θα εξετάσουν 4500 αιτήσεις μεταξύ των οποίων 400 πρόδηλες υπηρεσιακές αλλαγές και 1500 περιπτώσεις εξαγοράς εκτάσεων.

Οι διαδικασίες εξέτασης των αντιρρήσεων θα ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο εξάμηνο οπότε αναμένεται η οριστικοποίηση στην κύρωση των δασικών χαρτών.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης     


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Άλλες ειδήσεις

Η ΕΛΣΤΑΤ ετοιμάζει την απογραφή του 2021

Μαθητικά βραβεία στη Στατιστική καθιέρωσε από εφέτος η ΕΛΣΤΑΤ, με το βλέμμα στην απογραφή πληθυσμού του 2021 αλλά και την

Χριστούγεννα στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης

Κάθε απόγευμα, τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στα διαδραστικά Παιχνίδια Survivor, που διοργανώνονται στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης.

Καταβολή προνοιακών επιδομάτων Μαρτίου -Απριλίου 2018

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η καταβολή των επιδομάτων πρόνοιας για το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου 2018,

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.