• Latest

Κοινή Συνέντευξη Τύπου ΔΕΘ – HELEXPO και Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Εκθεσιακό παράδειγμα η Καστοριά, που θα πρέπει να μιμηθούν και άλλες πόλεις της χώρας»

25 Οκτωβρίου 2018
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν

Φλώρινα: Αίρονται τα περιοριστικά μέτρα έκτακτης ανάγκης για την ευλογιά

16 Οκτωβρίου 2025
λιμνη

Σε δραματικά χαμηλό επίπεδο η στάθμη της Μεγάλης Πρέσπας- Οι επιπτώσεις σε ψαράδες και τουρισμό

16 Οκτωβρίου 2025
Εορτή Αγίων Αναργύρων Κοζάνης

Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Δρεπάνου. Ιερές Ακολουθίες 21 Οκτωβρίου

16 Οκτωβρίου 2025
Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 9-11 Αυγούστου 2024

Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» για το διάστημα 17-19 Οκτωβρίου 2025

16 Οκτωβρίου 2025
Καστοριά: Φορτηγό συγκρούστηκε με αγελάδα κοντά στο Επταχώρι

Καστοριά: Φορτηγό συγκρούστηκε με αγελάδα κοντά στο Επταχώρι

16 Οκτωβρίου 2025
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

51η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

16 Οκτωβρίου 2025
Το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας

Ημερίδα με θέμα «Η Ελληνική Χειροτεχνία στη Δυτική Μακεδονία του σήμερα»

16 Οκτωβρίου 2025
λιρες

Φλώρινα: Απάτη με λεία λίρες αξίας 35.000 ευρώ

16 Οκτωβρίου 2025
Κινηματογράφος Σινεμά

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Σινεμά Δευτέρα βράδυ – «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι»

16 Οκτωβρίου 2025
Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας για την ψυχική υγεία και τις εξαρτήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2025

16 Οκτωβρίου 2025
Γέφυρα Ζωής: Καλοκαιρινή 19η Αιμοδοσία του 2025

Γέφυρα Ζωής: 27η Αιμοδοσία στο Δ.Δ. Καισαρειάς και Κήπου

16 Οκτωβρίου 2025
Βέττα Καλλιόπη

Καλλιόπη Βέττα: «Η κυβέρνηση της Ν.Δ. νομοθετεί την εξάντληση του ανθρώπου – Το νέο νομοσχέδιο καταλύει το Εργατικό Δίκαιο και καταργεί το 8ωρο»

16 Οκτωβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοινή Συνέντευξη Τύπου ΔΕΘ – HELEXPO και Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Εκθεσιακό παράδειγμα η Καστοριά, που θα πρέπει να μιμηθούν και άλλες πόλεις της χώρας»

sierafm by sierafm
25 Οκτωβρίου 2018
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με τη συμμετοχή 80 Εκθετών θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά από τις 1 έως τις 3 Νοεμβρίου το 3o Fur Shopping Festival, το οποίο συνδιοργανώνουν στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά, ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς και η ΔΕΘ- HELEXPO.

Πρόκειται για ένα διεθνές κλαδικό εκθεσιακό γεγονός, με αναφορά σε πωλήσεις λιανικής και χονδρικής, που πραγματοποιείται λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής σεζόν, έτσι ώστε οι εμπορικοί επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις τελευταίες αγορές τους.

Λειτουργεί συμπληρωματικά ως προς τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία μετά από 43 συνεχόμενα έτη λειτουργίας , κατάφερε να ενταχθεί μέσα στην πρώτη τριάδα των κλαδικών εκθεσιακών γεγονότων σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας, ταυτόχρονα, λάβει και επίσημα την έγκριση της UFI (Διεθνής Ένωση Εκθέσεων).

Το Fur Shopping Festival ως θεσμός ξεκίνησε το 2016, με σκοπό να προσφέρει μία οικονομική «ανάσα» στους γουνοποιούς της Δυτικής Μακεδονίας, σε μία χρονική περίοδο ουσιαστικά «νεκρή» και καταξιώθηκε στις αγορές γούνας, προσελκύοντας πέρυσι και πρόπερσι επισκέπτες από 30 διαφορετικές χώρες, με κύριες αγορές την Ρωσία και την Ουκρανία.

Στόχος δε, όπως εξήγησαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpο, τα μέλη της διοίκησης και των δύο διοργανωτών φορέων, είναι ειδικά στην κρίσιμη αυτή περίοδο που διάγει ο κλάδος παγκοσμίως, το Fur Shopping Festival να δημιουργήσει πεδίο για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών, αλλά και απευθείας πωλήσεων σε απλούς καταναλωτές.

«Η απόφαση της ΔΕΘ-Helexpo να συνεργαστεί με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών για την συνδιοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας της Καστοριάς αποτέλεσε την απαρχή μίας πετυχημένης και παραγωγικής σύμπραξης για την προβολή και την ανάπτυξη ενός εξωστρεφούς και δυναμικού κλάδου της οικονομίας» επεσήμανε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης.

«Σκοπός μας και σε αυτή τη διοργάνωση είναι να διευρύνουμε το πελατολόγιό μας και να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες, προχωρώντας σε μία πολύ μεγάλη καμπάνια στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο σε παγκόσμιο επίπεδο. Αισιοδοξούμε ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε έναν ικανοποιητικό αριθμό επισκεπτών, δεδομένων βέβαια των αρνητικών συγκυριών που έχουν διαμορφωθεί στον κλάδο», τόνισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, κ. Γιάννης Κορεντσίδης. «Αναφερόμαστε άλλωστε σε έναν κλάδο που κατά 95% είναι εξαγωγικός και άρα στοχεύουμε στις κυριότερες αγορές γούνας του κόσμου, ώστε ο τόπος μας να έχει – και έχει – το μέγιστο όφελος από τη δράση μας αυτή», σημείωσε από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, κ. Νίκος Κατσάνος.

Οι κ.κ. Κορεντσίδης και Κατσάνος ευχαρίστησαν θερμά τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO για την υποστήριξη και την τεχνογνωσία που προσφέρουν στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς.

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αλέξης Τσαξιρλής τόνισε ότι η Διεθνής Έκθεση της Γούνας αποτελεί ένα πετυχημένο εκθεσιακό παράδειγμα, που θα έπρεπε να μιμηθούν και άλλες πόλεις της χώρας.

Στο Fur Shopping Festival οι επισκέπτες μπορούν να βρουν, σε έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο 13.000 τ.μ., γούνινα είδη ένδυσης, ετοιμοπαράδοτα, σε χρώματα και σχέδια που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Το «παρών» δίνουν οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές γούνας της Καστοριάς και της Σιάτιστας, ενώ το φεστιβάλ το στηρίζουν τα μεγαλύτερα παγκοσμίως δημοπρατήρια γούνας.

Το 3ο Fur Shopping Festival θα δώσει την «σκυτάλη» στην 44η Έκθεση της Γούνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά από τις 2-5 Μαΐου του 2019 και αποτελεί το μεγάλο διεθνές γεγονός του κλάδου.

Previous Post

Ο Δήμος Κοζάνης θα διανείμει στο κλειστό γήπεδο Λευκόβρυσης προϊόντα στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ .

Next Post

Στο Λιτόχωρο Πιερίας ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Κώττας για την 7η Συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού

Next Post

Στο Λιτόχωρο Πιερίας ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Κώττας για την 7η Συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Φλώρινα: Αίρονται τα περιοριστικά μέτρα έκτακτης ανάγκης για την ευλογιά
  • Σε δραματικά χαμηλό επίπεδο η στάθμη της Μεγάλης Πρέσπας- Οι επιπτώσεις σε ψαράδες και τουρισμό
  • Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Δρεπάνου. Ιερές Ακολουθίες 21 Οκτωβρίου
  • Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» για το διάστημα 17-19 Οκτωβρίου 2025
  • Καστοριά: Φορτηγό συγκρούστηκε με αγελάδα κοντά στο Επταχώρι

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr