• Latest
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Κορονοϊός: Τα πρόστιμα, οι παραβάσεις και τα ευτράπελα! “Αν δεν έβγαινα θα σκότωνα τη γυναίκα μου”

30 Μαρτίου 2020
Βόιο: Ροντέο έγινε η συνεδρίαση.  Διακοπή και αποχώρηση της αντιπολίτευσης.  Βίντεο

Δήλωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου

4 Ιουλίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»

Κουκουλόπουλος σε Παπαθανάση: Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, εσείς ξεμείνατε στα χρόνια της κασέτας

4 Ιουλίου 2026
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Σέρβια και Βελβεντό

4 Ιουλίου 2026
Παραγουάη – Γαλλία: Με το πνεύμα του… Ρόκι

Παραγουάη – Γαλλία: Με το πνεύμα του… Ρόκι

4 Ιουλίου 2026
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν

Κοζάνη: Νέο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς αιγοπροβάτων στον Βαθύλακκο του Δήμου Σερβίων

4 Ιουλίου 2026
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

4 Ιουλίου 2026
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Χωρίς τις αισθήσεις του άνδρας στο κέντρο της Αθήνας – Φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

4 Ιουλίου 2026
γιατρος

Τέλος ο δωρεάν Προσωπικός Γιατρός για όλους – Πότε θα πληρώνουν οι πολίτες με βάση νέα υπουργική απόφαση

4 Ιουλίου 2026
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ

Αδεια αιμοδοσίας: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

4 Ιουλίου 2026
Ανήλικος «χτυπήθηκε» από ρεύμα – Προσπάθησε να κλέψει μετασχηματιστή

e-ΕΦΚΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι δικαιούνται τη ρύθμιση από 30 ευρώ το μήνα

4 Ιουλίου 2026
απατη

Απάτη-μαμούθ σε βάρος εφοπλίστριας: Της άρπαξαν κοσμήματα εκατομμυρίων και μετάλλια από τον βασιλιά Κάρολο

4 Ιουλίου 2026
βια Βιασμός παιδι

Πήγε να χτυπήσει την 9χρονη ανιψιά του με λουρί σκύλου σε πάρκο!

4 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Τα πρόστιμα, οι παραβάσεις και τα ευτράπελα! “Αν δεν έβγαινα θα σκότωνα τη γυναίκα μου”

sierafm by sierafm
30 Μαρτίου 2020
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
15
SHARES
8
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πάνω από 8.000 παραβάσεις απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας λόγο τις πανδημίας του νέου κορονοϊού, έχει βεβαιώσει η αστυνομία από την Δευτέρα 23 Μαρτίου, που επιβλήθηκε το μέτρο από την κυβέρνηση.

Κάποιοι, όπως αποδεικνύουν τα νούμερα, όχι μόνο αρνούνται να συμμορφωθούν με τα μέτρα λόγο της διασποράς που παρουσιάζει ο συγκεκριμένος ιός, αλλά εφευρίσκουν τρόπους ώστε να κυκλοφορούν, πιστεύοντας πως δεν τους αγγίζει ο κορονοϊός.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν σημειωθεί και τραγελαφικά περιστατικά, που αν μη τι άλλο προκάλεσαν γέλιο. Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός Χαλκιδέου οποίος έστειλε μήνυμα στο 13033 με το νούμερο 6, για σωματική άσκηση δηλαδή, πλην όμως βρέθηκε από τους Αστυνομικούς να βγαίνει από ψησταριά στην Χαλκίδα, φορτωμένος σουβλάκια, κοντοσούβλια και μπριζολάκια.

Όταν οι Αστυνομικοί του έκαναν έλεγχο, επέδειξε το μήνυμα που του επέτρεπε σωματική άσκηση. Οι Αστυνομικοί βέβαια του είπαν πως δεν προβλέπεται «βόλτα» στην ψησταριά από το μήνυμα, για να λάβουν την απάντηση: «…είχα μια λιγούρα από την άσκηση και είπα να πάρω και κάτι για το σπίτι».

Επίσης γέλια μέχρι δακρύων προκάλεσε η απάντηση στους Αστυνομικούς, ενός ηλικιωμένου που έκανε βόλτα στο Π. Φάληρο και οποίος δεν είχε κανένα χαρτί πάνω του, που να πιστοποιεί την αιτία τις εξόδου.

Ωστόσο ο ίδιος είχε… σοβαρή αιτία, όπως εξήγησε στους Αστυνομικούς για να βγει από το σπίτι του, καθώς εάν κάθονταν κι άλλο με την σύζυγο του τότε… θα του περνούσαν χειροπέδες για εγκληματική ενέργεια, καθώς όπως ο ίδιος είπε δεν μπορούσε να αντέξει την γκρίνια. Φυσικά δεν απέφυγε το πρόστιμο, κέρδισε όμως την συμπάθεια των Αστυνομικών.

Έλεγχοι και παραβάσεις

Από την Δευτέρα λοιπόν που επεβλήθη το μέτρο απαγόρευσης άσκοπης κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί 8.441 πρόστιμα σε πολίτες που παραβίασαν τους κανονισμούς, ενώ μόνο χθες Κυριακή σ’ ολόκληρη την χώρα κόπηκαν 1.835 πρόστιμα των 150 ευρώ.

Το μέτρο βέβαια δεν είναι εισπρακτικού χαρακτήρα, καθώς τα ποσά από τα πρόστιμα προορίζονται για την αγορά υγειονομικού υλικού και ενίσχυση των Μονάδων των Νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid_19.

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ανακοίνωση τις ΕΛ.ΑΣ: «…Κυριακή 29 Μαρτίου: για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 1.835 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, ως εξής: 589 στην Αττική, 212 στη Θεσσαλονίκη, 136 στα Ιόνια Νησιά, 130 στη Δυτική Ελλάδα, 107 στην Κεντρική Μακεδονία, 102 στη Θεσσαλία, 99 στην Κρήτη, 96 στην Πελοπόννησο, 87 στο Νότιο Αιγαίο, 77 στην Ήπειρο, 73 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 70 στη Στερεά Ελλάδα, 35 στο Βόρειο Αιγαίο και 22  στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί 8.441 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις και συνελήφθησαν 6)άτομα, ως ακολούθως: 2 στη Θεσσαλονίκη, 1 στην Αττική, 1 στην Κεντρική Μακεδονία, 1 στη Στερεά Ελλάδα και 1 στη Θεσσαλία.

Από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 292 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 302 άτομα.

Πηγή:newsit.gr

Previous Post

Στους 42 πλέον οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα

Next Post

Ήταν σε καραντίνα στη Χαλκίδα και τον βρήκαν στην Ομόνοια – Τον «κάρφωσε» η μητέρα του

Next Post
Ομάδα δίας αστυνομία

Ήταν σε καραντίνα στη Χαλκίδα και τον βρήκαν στην Ομόνοια – Τον «κάρφωσε» η μητέρα του

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήλωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου
  • Κουκουλόπουλος σε Παπαθανάση: Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, εσείς ξεμείνατε στα χρόνια της κασέτας
  • Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Σέρβια και Βελβεντό
  • Παραγουάη – Γαλλία: Με το πνεύμα του… Ρόκι
  • Κοζάνη: Νέο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς αιγοπροβάτων στον Βαθύλακκο του Δήμου Σερβίων

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr