Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κοζάνης: Συνάντηση με το Δήμαρχο Κοζάνης
υπαλληλοι σφραγιδα
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από τρεις 16χρονες – Στο νοσοκομείο το κορίτσι
ΠΑΠΑΣ
Καστοριά: Περιμένουν την υποχώρηση των νερών για να απεγκλωβιστούν οι πέντε κτηνοτρόφοι στον Γράμμο
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη
Μαλούτας: Ανησυχούμε για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης, δεν επιχαίρουμε που δικαιωθήκαμε στην κριτική μας
λίμνη Πολυφύτου
 Δήμος Κοζάνης: Υποδοχή Ολυμπιακής Φλόγας το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2025 στην κεντρική πλατεία Νίκης και ώρα 11:30
Saga Furs: Online Δημοπρασία Δεκεμβρίου 2025
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Εορδαίας σχετικά με την δίωξη του Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού Μπέικου Γιώργου.
Επίσκεψη του Δημάρχου Σερβίων στη Μονή Ζάβορδας – Συζήτηση για προοπτικές ανάπτυξης και ανάδειξης της περιοχής

Κορονοϊός: Φυλάκιση 12 μηνών για ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ που άνοιξε το μαγαζί του

Σε φυλάκιση 12 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό.

Πρόκειται για 57χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, όταν σε αστυνομικό έλεγχο «εντοπίστηκαν δυο πελάτες στο εσωτερικό του μαγαζιού», όπως ανέφερε αστυνομικός, καταθέτοντας από το βήμα του μάρτυρα. Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι επρόκειτο για φίλους του και ότι το κατάστημα ήταν κλειστό. Το μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που δίκασε την υπόθεση με την αυτόφωρη διαδικασία δεν δέχθηκε, ωστόσο, τους ισχυρισμούς του και τον έκρινε ένοχο.

Αυτή ήταν η πρώτη καταδίκη δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης για υπόθεση παραβίασης των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *