“Λαμπάδιασε” αυτοκίνητο στο δρόμο Βέροιας-Κοζάνης, πριν την Παναγία Σουμελά-Σπίθες και φωτιά και στα δέντρα – Βίντεο και φωτογραφίες
πυροσβεστικη
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!
Έρχονται νέα μέτρα για τα ηλεκτρικά πατίνια – Υποχρεωτική ασφάλιση και πλήρης απαγόρευση σε ανηλίκους
Άργος Ορεστικό: Εκτροπή μοτοσικλέτας με δύο νεαρούς τραυματίες
Σιάτιστα: Ολοκλήρωση Εργασιών Ανάπλασης Πλατείας Εμπορίου. Βίντεο
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η φετινή Εμποροπανήγυρη Τσοτυλίου
Γαλλία – Αγγλία 4-6: Τρίτη η Αγγλία στο υπερθέαμα του Μαϊάμι, με χατ τρικ του Σάκα και σόου Μπέλιγχαμ, κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών Εμπαπέ
πιεση
Δήμος Βοΐου: Έναρξη λειτουργιάς των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ

Λαμία: «Έσβησε» από ανακοπή 14χρονη με κορονοϊό

Το κοριτσάκι διακομίστηκε το πρωί στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, όπου διασωληνώθηκε αλλά δεν πρόλαβε να πάει στη ΜΕΘ αφού έπαθε ανακοπή.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λαμίας από το χαμό μιας 14χρονης μαθήτριας, η οποία το μεσημέρι άφησε την τελευταία της πνοή στα Επείγοντα του ΓΝ της πόλης

Το κοριτσάκι διακομίστηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου στις 9:30 το πρωί με προκάδριο άλγος, ενώ νοσούσε από κορονοϊό.

Οι γιατροί από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κορονοϊού και αποφάσισαν να το κάνουν διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Δυστυχώς όμως η 14χρονη δεν πρόλαβε να διακομιστεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, υπέστη απανωτές ανακοπές.

Οι γιατροί τη διασωλήνωσαν, αλλά ούτε στη ΜΕΘ δεν πρόλαβαν να τη μεταφέρουν, αφού η 14χρονη «έσβησε» στα Επείγοντα.

Οι δικοί της άνθρωποι είναι απαρηγόρητοι, μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν το αγγελούδι τους.

Το κοριτσάκι, όπως ανεφέρουν πληροφορίες, νοσούσε από κορονοιό, αλλά το περνούσε πολύ ελαφρά.

Δεν αποκλείεται όμως το έμφραγμα που υπέστη να είναι από επιπλοκή της νόσου, που ίσως της δημιούργησε καρδιακή ανεπάρκεια.

Την αιτία θανάτου του κοριτσιού θα τη δείξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει, ωστόσο και οι γιατροί στο νοσοκομείο είναι συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό της 14χρονης.

Πηγή: lamiareport.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *