• Latest
Λαϊκή Συσπείρωση

Λαϊκή Συσπείρωση: Το μεγάλο σκάνδαλο είναι η εμπορευματοποίηση της ενέργειας και η απολιγνιτοποίηση

10 Μαρτίου 2021
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

Τουρνουά ποδοσφαίρου Μακεδονικού Σιάτιστας. Το υπόλοιπο πρόγραμμα

18 Ιουλίου 2025
Κοζάνη: Ανατράπηκε νταλίκα στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)

Άνοιξε η Εγνατία. Απομακρύνθηκε η νταλίκα

18 Ιουλίου 2025
αστυνομια, συλληψη

Συλλήψεις αστυνομικών για διακίνηση ναρκωτικών: Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν

18 Ιουλίου 2025
Κοζάνη: Ανατράπηκε νταλίκα στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)

Κοζάνη: Ανατράπηκε νταλίκα στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)

18 Ιουλίου 2025
Φλώρινα: Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε παράνομα έναν αλλοδαπό

Φλώρινα: Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε παράνομα έναν αλλοδαπό

18 Ιουλίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Νεκρό βρέφος 3 μηνών στο Αμύνταιο – Από το Κέντρο Υγείας στη Θεσσαλονίκη

18 Ιουλίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Ταύτιση ελεγκτή και ελεγχόμενου με την ενσωμάτωση ΣΔΟΕ – ΟΠΕΚΕΠΕ στις υπερεξουσίες της ΑΑΔΕ»

18 Ιουλίου 2025
Καστοριά: Συνελήφθη 44χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Καστοριά: Συνελήφθη 44χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

18 Ιουλίου 2025
Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Οι Πρέσπες στο επίκεντρο των Διεθνών Περιπατητικών Τεχνών – Ολοκληρώθηκε το WAC 25

18 Ιουλίου 2025
Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών

18 Ιουλίου 2025
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

Έκτακτη συνεδρίαση της ΠΕΔ για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού

18 Ιουλίου 2025
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υποδομές πρόσβασης   και ανακαίνιση χώρων στο ΔΑΚ Κοζάνης

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υποδομές πρόσβασης  και ανακαίνιση χώρων στο ΔΑΚ Κοζάνης

18 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 19 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λαϊκή Συσπείρωση: Το μεγάλο σκάνδαλο είναι η εμπορευματοποίηση της ενέργειας και η απολιγνιτοποίηση

sierafm by sierafm
10 Μαρτίου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Λαϊκή Συσπείρωση
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το μεγάλο σκάνδαλο που θα σπρώξει πιο βαθιά στην φτώχια και την εξαθλίωση το λαό της περιοχής είναι η απολιγνιτοποίηση.

Η προώθηση δηλαδή των συμφερόντων των «πράσινων» μονοπωλίων στον κλάδο της ενεργείας που θα εντείνουν την ενεργειακή φτώχεια του λαού, θα εκτινάξουν την ανεργία, θα καταστρέψουν το περιβάλλον, θα μετατρέψουν την χώρα μας σε ενεργειακά εξαρτώμενη.

Σε αυτό το σκάνδαλο της εμπορευματοποίησης της ενέργειας συμφώνησαν όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης. Συμφώνησαν ότι αποτελεί μονόδρομο και έσπευσαν με τις προτάσεις τους να ομορφύνουν αυτό το «τέρας» στα μάτια του λαού. Ανακάλυψαν ευκαιρίες, διεκδίκησαν μεγαλύτερη «ενεργειακή δημοκρατία» κ.α. παίζοντας επάξια το ρόλο τους σαν αμορτισέρ των λαϊκών αντιδράσεων, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι όλοι από αυτά τα σχέδια.

Η συζήτηση για το νόμιμο και ηθικό του γεγονότος ότι μέλη των οικογενειών της «τριανδρίας» που αποτελεί την δημοτική αρχή εμπλέκονται με επενδύσεις σε φωτοβολταικά, τα οποία με τόσο σθένος υπερασπιζόταν στα Δημοτικά συμβούλια, είναι κατακριτέα και επιβεβαιώνει την εκτίμηση μας ότι η όλη συζήτηση για τη λεγόμενη «δίκαιη» μετάβαση δεν αφορά τα δίκια του λαού που είναι ο σίγουρος χαμένος, αλλά τη «δίκαιη» μοιρασιά της πίτας μεταξύ επιχειρηματικών ομίλων στο νέο ενεργειακό τοπίο. Γίνεται μια σφαγή για το ποία μορφή, ποια επενδυτικά σχέδια θα υλοποιηθούν, ο καθένας έχει συστρατευτεί πίσω από ανταγωνιστικά σχέδια και βέβαια όσοι έχουν αναλάβει να προωθήσουν  αυτά τα σχέδια, «ανταμείβονται» ανάλογα.

Ταυτόχρονα όσο ανήθικο είναι να ψηφίζεις σε Δημοτικό Συμβούλιο για να προωθήσεις συγκεκριμένες επενδύσεις από τις οποίες ωφελούνται συγγενικά σου πρόσωπα, τόσο ανήθικο είναι και να καταψηφίζεις για να προωθήσεις αλλά, αντίπαλα συμφέροντα συγγενικών προσώπων η όχι.

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό της Κοζάνης να βγάλει τα συμπεράσματα του. Αν κάτι αποδεικνύουν οι όποιες αποκαλύψεις  είναι η βαθιά σήψη του αστικού πολιτικού συστήματος μέρος του οποίου είναι και οι εκλεγμένοι στην Τοπική Διοίκηση, όπου η μια του όψη είναι η διαφθορά και τα πάρε-δώσε με επιχειρηματίες, ενώ η άλλη είναι η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που υπηρέτησαν όλοι τους τσακίζοντας τα λαϊκά δικαιώματα.

 

Tags: Λαϊκή Συσπείρωση
Previous Post

Στο νέο ΚΤΕΛ ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης – Ανοίγει την Πέμπτη ο σύγχρονος σταθμός

Next Post

Π. Βρυζίδου_νομοσχέδιο: «Η Ελλάδα σε κίνηση: Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα – Μικροκινητικότητα – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό, την απλούστευση και την ψηφιοποίηση διαδικασιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών»

Next Post
Παρασκευή Βρυζίδου

Π. Βρυζίδου_νομοσχέδιο: «Η Ελλάδα σε κίνηση: Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα - Μικροκινητικότητα - Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό, την απλούστευση και την ψηφιοποίηση διαδικασιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών»

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Τουρνουά ποδοσφαίρου Μακεδονικού Σιάτιστας. Το υπόλοιπο πρόγραμμα
  • Άνοιξε η Εγνατία. Απομακρύνθηκε η νταλίκα
  • Συλλήψεις αστυνομικών για διακίνηση ναρκωτικών: Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν
  • Κοζάνη: Ανατράπηκε νταλίκα στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)
  • Φλώρινα: Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε παράνομα έναν αλλοδαπό

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr