Λευτέρης Ιωαννίδης: Συνάντηση με το νέο Διευθύνoντα Σύμβουλο και στελέχη της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.

Λευτέρης Ιωαννίδης: Συνάντηση με το νέο Διευθύνoντα Σύμβουλο και στελέχη της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.

Συνάντηση με το νέο Διευθύνoντα Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Ψαθά και στελέχη της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. είχε σήμερα στο Δημαρχείο Κοζάνης ο Δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης με αντικείμενο τις εξελίξεις αναφορικά με το Επιχειρηματικό Πάρκο Κοζάνης.

Όπως τόνισε μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Κοζάνης «τα τελευταία χρόνια έχουμε διανύσει μια πολύ μεγάλη απόσταση για τη δημιουργία της ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης ξεπερνώντας πολλές δυσκολίες, που ερχόταν από το παρελθόν. Είναι πολύ ευχάριστο ότι βρισκόμαστε προς το τέλος της ιστορίας, επιδιώκοντας να αντιμετωπίσουμε και τα τελευταία εμπόδια ώστε το Βιομηχανικό Πάρκο Κοζάνης να γίνει πραγματικότητα».

Ο κ. Ιωαννίδης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη  ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. για την ικανοποίηση του αιτήματος για χρηματοδότηση της μελέτης για την ανακατασκευή του ιστορικού και παραδοσιακού μύλου της Λευκοπηγής, κάτι που βρίσκεται σε εξέλιξη και το επόμενο διάστημα θα βρεθεί και η χρηματοδότηση για την υλοποίηση του. «Θα είναι ένα πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο  έργο για την περιοχή καθώς θα είναι ο μοναδικός παραδοσιακός νερόμυλος, συνδυάζοντας την προ-βιομηχανική τεχνολογία με τη μετά-βιομηχανική τεχνολογία και την καινοτομία».

Από την πλευρά του ο κ. Ψαθάς ανέφερε πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Δήμαρχο Κοζάνης για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε και να διαβεβαιώσω πως θα είμαστε δίπλα στο Δήμο και την Κοζάνη σχετικά με τη Βιομηχανική Περιοχή, έτσι ώστε να δώσουμε και μια εναλλακτική λύση σε μια μεταγενέστερη προοπτική για την Κοζάνη και τους κατοίκους της».


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Άλλες ειδήσεις

Τζόκερ: Πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία που μοιράζονται πάνω από 3.000.000 ευρώ

Η χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ ανέδειξε δύο τυχερούς, που μοιράζονται το ποσό των 3.043.661 ευρώ που είχε συγκεντρωθεί μετά από τα

Ευχαριστίες στον κ. Τσαχουρίδη Ματθαίο

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Κοζάνης και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες

Ως «Μακεδονία» τα Σκόπια στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βερολίνου

Ως «Μακεδονία» και όχι ως «Βόρεια Μακεδονία», όπως όφειλε βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπων, παρουσιαζει η γειτονική χώρα τα τουριστικά προϊόντα της στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ). Ειδικότερα, στο τουριστικό

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.