Λευτέρης Ιωαννίδης: Συνάντηση με το νέο Διευθύνoντα Σύμβουλο και στελέχη της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.

Λευτέρης Ιωαννίδης: Συνάντηση με το νέο Διευθύνoντα Σύμβουλο και στελέχη της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.

Συνάντηση με το νέο Διευθύνoντα Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Ψαθά και στελέχη της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. είχε σήμερα στο Δημαρχείο Κοζάνης ο Δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης με αντικείμενο τις εξελίξεις αναφορικά με το Επιχειρηματικό Πάρκο Κοζάνης.

Όπως τόνισε μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Κοζάνης «τα τελευταία χρόνια έχουμε διανύσει μια πολύ μεγάλη απόσταση για τη δημιουργία της ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης ξεπερνώντας πολλές δυσκολίες, που ερχόταν από το παρελθόν. Είναι πολύ ευχάριστο ότι βρισκόμαστε προς το τέλος της ιστορίας, επιδιώκοντας να αντιμετωπίσουμε και τα τελευταία εμπόδια ώστε το Βιομηχανικό Πάρκο Κοζάνης να γίνει πραγματικότητα».

Ο κ. Ιωαννίδης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη  ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. για την ικανοποίηση του αιτήματος για χρηματοδότηση της μελέτης για την ανακατασκευή του ιστορικού και παραδοσιακού μύλου της Λευκοπηγής, κάτι που βρίσκεται σε εξέλιξη και το επόμενο διάστημα θα βρεθεί και η χρηματοδότηση για την υλοποίηση του. «Θα είναι ένα πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο  έργο για την περιοχή καθώς θα είναι ο μοναδικός παραδοσιακός νερόμυλος, συνδυάζοντας την προ-βιομηχανική τεχνολογία με τη μετά-βιομηχανική τεχνολογία και την καινοτομία».

Από την πλευρά του ο κ. Ψαθάς ανέφερε πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Δήμαρχο Κοζάνης για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε και να διαβεβαιώσω πως θα είμαστε δίπλα στο Δήμο και την Κοζάνη σχετικά με τη Βιομηχανική Περιοχή, έτσι ώστε να δώσουμε και μια εναλλακτική λύση σε μια μεταγενέστερη προοπτική για την Κοζάνη και τους κατοίκους της».


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Άλλες ειδήσεις

Διήμερο εκδηλώσεων στον Αλιάκμονα Βοΐου

Διήμερο εκδηλώσεων στον Αλιάκμονα Βοΐου στις 17 και 18 Αυγούστου 

Κίνδυνος να μην ολοκληρωθούν σημαντικά επενδυτικά σχέδια στη Δυτική Μακεδονία

Τον κίνδυνο να μην ολοκληρωθούν σημαντικά επενδυτικά σχέδια που τόσο έχει ανάγκη η Δυτική Μακεδονία επισημαίνουν με σχετική ερώτησή τους

Κύπελλο Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. «Ν. Ακουμιανάκης»: Δύσκολη πρόκριση για τον Γ.Σ. Σιάτιστας κόντρα στον Γ.Σ.Κ. Λασσάνη Κοζάνης (φωτογραφίες)

Την πρόκρισή του στην Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. «Ν. Ακουμιανάκης» πανηγύρισε ο Γ.Σ. Σιάτιστας απέναντι στην ομάδα του Λασσάνη

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.