Μίμης Δημητριάδης: «Αποφάσεις ένταξης στο ΠΕΠ δύο προνοιακών δομών»

Μίμης Δημητριάδης: «Αποφάσεις ένταξης στο ΠΕΠ δύο προνοιακών δομών»

Καλά νέα φέρνει η υπογραφή της απόφασης ένταξης δύο σημαντικών προνοιακών δομών στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα,  το κέντρο διημέρευσης- ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ  Εορδαίας και η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Κοζάνης.

Είναι μία σημαντική πράξη για το αναπηρικό κίνημα της περιοχής μας και των προνοιακών μας δομών. Ειδικά το κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ είναι η λυτρωτική ολοκλήρωση ενός μακρύ δρόμου προσδοκιών, ελπίδας και αυταπάρνησης του αναπηρικού κινήματος αλλά και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την εναγώνια διατύπωση του αιτήματος έφτασε επιτέλους η στιγμή της δικαίωσης. Σε αυτό συνέβαλλε τα μέγιστα η Περιφερειακή αυτοδιοίκηση δια του Περιφερειάρχη, η Διαχειριστική Αρχή αυτής και ο διαχρονικός αγώνας του κόσμου της αναπηρίας, στον οποίο ανήκω και ο ίδιος ως γονέας.

Η δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ στην περιοχή του νοσοκομείου συμβάλλει στη συγκρότηση ενός ισχυρού συμπλέγματος εκπαίδευσης και παροχών υγείας στην περιοχή.

Η συγκεκριμένη δομή μαζί με το νοσοκομείο και το ΤΕΙ νοσηλευτικής Πτολεμαΐδας θεμελιώνει έναν αναπτυξιακό πόλο δημόσιας υγείας, πρόνοιας και εκπαίδευσης στην περιοχή.

Μίμης Δημητριάδης

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Μιμης Δημητριαδης

Άλλες ειδήσεις

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Μητροπολίτη Παύλο στη Χαλκίδα. Φωτογραφίες..

Στη Χαλκίδα μεταφέρθηκε σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου το σκήνωμα του Μακαριστού Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου. Στην υποδοχή του Μακαριστού Μητροπολίτου Στατίστης

Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές. Η απάντηση Τουλιόπουλου για το εργατικό Κέντρο Κοζάνης

Το αριστεροδεξιό ετερόκλητο ψηφοδέλτιο ΑΚΕ ασχολείται πάλι μαζί μου, με αχαρακτήριστες εκφράσεις. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με επικίνδυνους

Δημοσκόπηση: Μπροστά με 9,5 μονάδες η ΝΔ -«Καίνε» τον ΣΥΡΙΖΑ Μάτι-Πρέσπες

Με 9,5 μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Παράλληλα, η

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.